# Sunnies studios Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Sunnies studios Aptitude Test Questions, Sunnies studios Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Sunnies studios Job. Some people added Sunnies studios interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Sunnies studios Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Sunnies studios interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Sunnies studios.

Ques:- Find out the wrong number in the series:
2880, 480, 92, 24, 8, 4, 4
A. 4
B. 8
C. 24
D. 92

4×1 = 4
4×2=8
8×3=24
24×4= 96 (not 92)
96×5 =480
480×6= 2880

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
105, 85, 60, 30, 0, – 45, – 90
A. 85
B. 60
C. -45

85

Ques:- in base representation for a rupee 100 paise,then base 8 representation what is rupee value .

100/8=12-4
12/8=1-4
ans:144

Ques:- Which Bollywood star owns Mischief chain of boutiques?
A. Raveena Tandon
B. Sunil Shetty
C. Bobby Deol
D. Ayesha Zulka

Sunil Shetty

Ques:- Richard is a strange liar. He lies on six days of the week, but on the seventh day he always tells the truth. He made the following statements on three successive days: Day 1: “I lie on Monday and Tuesday.” Day 2: “Today, it's Thursday, Saturday, or Sunday.” Day 3: “I lie on Wednesday and Friday.” On which day does Richard tell the truth?

Tuesday

Ques:- Five farmers have 7, 9, 11, 13 & 14 apple trees, respectively in their orchards. Last year, each of them discovered that every tree in their own orchard bore exactly the same number of apples. Further, if the third farmer gives one apple to the first, and the fifth gives three to each of the second and the fourth, they would all have exactly the same number of apples. What were the yields per tree in the orchards of the third and fourth farmers?

So we consider the 2nd statement first. We can form an equation out of it.
14x-6=13y+3=9z+3
Using this, we can understand that the multiple of 14 and the multiple of 13 and 9 must have a difference of 9. The easiest way to ensure that is multiplying it by 9
14*9=126
13*9=117
If the 5th farmer gives 3 apples to the 4th farmer, they would have 123 and 120 apples respectively. However, we also know that the 2nd farmer has 117 apples (13*9=117, and this is a multiple of 9) if the 5th farmer gives 3 apples too the 2nd farmer, the 3rd, 4th and 5th farmers would have 120 apples each.
Now that we got 120, we should check if the first part of the question makes sense along with it. The equation would be
7a+1=11b-1=120
We know that 11*11=121 and 7*17=119. When we add 1 to 119 and subtract 1 from 121, we get 120 for each. In this way, all the farmers have 120 apples each.
Therefore, the 3rd farmer had a yield of 11 per tree and the 4th farmer had a yield of 9 per tree.

Ques:- How many petrol cars in india?
Ques:- WHY YOU WANT TO LEAVE DR REDDYS
Ques:- Roles and responsibility and salary
Ques:- Tell me one thing you would change about your last job?
Ques:- If you 8 same balls and one of them is defective and has less weight. In how many times can you find the defective ball through weighing scale?
Ques:- The difference between the ages of two of my three grandchildren is 3. My eldest grandchild is three times older than the age of my youngest grandchild and my eldest grandchild’s age is two years more than the ages of my two youngest grandchildren added together. How old is my eldest grandchild?
Ques:- If 5/2 artists make 5/2 paintings using 5/2 canvases in 5/2 days then how many artists r required to make 25 paintings using 25 canvases in 25 days?
Ques:- One pipe ca fill a tank three times as fast as another pipe. If together the two pipes can fill the tank in 36 minutes, then the slower pipe alone will be able to fill the tank in:

2hr 24min

Ques:- X can do a piece of work in 10 days. He works at it for 4 days and then Y finishes it in 9 days. In how many days can X and Y together finish the work?
Ques:- The tens digit of a two-digit number is two more than its unit digit. The two-digit number is 7 times the sum of the digits. Find the units digits?

31

Ques:- Rs.590 is divided amongst A, B, C so that 5 times A’s share, six times B’s share and eight times C’s share are all equal. Find C’s share?

C=150

Ques:- A train 280 m long, running with a speed of 63 km/hr will pass a tree in?