# Fabletics Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- To locate the position of any person on earth from space,how many satellites are required?
Ques:- What are the challenges faced with the 1+ years experience team.
Ques:- The average of five results is 46 and that of the first four is 45. The fifth result is?
Recent Answer : Added by Lani On 2021-09-28 17:28:16:

x- sum of first 4 values
y – 5th value

x/4 = 45
x=45*4=180

(x+y)/5 = 46
(180+y)/5=46
180+y=230
y=50

Ques:- A hare and a tortoise have a race along a circle of 100 yards diameter. The tortoise goes in one directionand the hare in the other. The hare starts after the tortoise has covered 1/5 of its distance and that too leisurely.The hare and tortoise meet when the hare has covered only 1/8 of the distance. By what factor should the hareincrease its speed so as to tie the race?
Recent Answer : Added by DK BOSS On 2021-07-30 16:27:01:

1/4, 1/8
4*8=32
32-4=28
28-8=20
28*20/(4^2)=35.00

Ques:- Jian-10 is?
Ques:- How much money do you want?
Ques:- The speed of a boat in still water in 15 km/hr and the rate of current is 3 km/hr. The distance travelled downstream in 12 minutes is:
Recent Answer : Added by Blessy On 2022-08-14 16:45:57:

3*12=36

Ques:- A train running at the speed of 60 km/hr crosses a pole in 9 seconds. Find the length of the train?

Time =9 seconds

Speed =(60×518) m/sec=(503)m/sec

∴ Speed =DistanceTime

Length of the train (Distance) = (Speed × Time) = (503×9) m=150 m.

Ques:- How would you show co-workers the importance of co-operation?
Ques:- I bought a car with a peculiar 5 digit numbered licence plate which on reversing could still be read. On reversing value is increased by 78633.Whats the original number if all digits were different?
Ques:- Two trains of length 120 m and 280 m are running towards each other on parallel lines at 42 kmph and 30 kmph respectively. In what time will they be clear of each other from the moment they meet?

I solve it as the 280m train being stationary… and the 120m train moving at (42+30) = 72kph…. or 20mps

The front of the train will have to go 280m to pass the stationary train plus another 120m for the backs to clear… that is 400m in all.

The time to travel 400m at 20mps is 20secs

Ques:- Family member and responsibilities
Ques:- Pointing to Meena, Swarup says, “She is the doughter of my grandfather’s only child”. How is Meena related to Swarup?
A. Cousin
B. Sister
C. Aunt
E. None of these
Recent Answer : Added by Laya Augustine On 2022-09-15 16:35:51:

sister

Ques:- A and B can do a piece of work in 8 days. B and C can do it in 12 days and A and C in 16 days. Working together they will complete the work in how many days?
Ques:- How is my grandmother’s only child’s husband’s mother related to me ?
Recent Answer : Added by Maha On 2022-08-14 16:32:29:

Paternal Grandmother

Ques:- A 600 meter long train crosses a signal post in 40 seconds. How long will it take to cross a 3 kilometer long bridge, at the same speed?
Recent Answer : Added by vinita On 2022-08-14 16:33:16:

4 mins

Ques:- How will you measure height of building when you are at the top of the building? And if you have stone with you.
Ques:- How is my son’s son’s mother’s daughter related to me ?
Recent Answer : Added by Mohit Nawani On 2022-09-02 17:03:16:

grand daughter

Ques:- The perimeter of a semi circle is 144 cm then the radius is?

Perimeter of semi circular = πr+2r

Where r is radius , π = 22/7

πr+2r= 144 (given)

(22/7)r +2r = 144

22r+14r = 144*7 (multiply both sides by 7)

36r = 144*7

r= 144*7/36 = 28

Area =( 1/2)πr^2

Area=( 1/2 )*(22/7)*28*28

= 1232cm^2
Ans : area is 1232 cm^2

Ques:- Which one of the following is the number by which the product of 8 consecutive integers is divisible?
A. 4!
B. 6!
C. 7!
D. 8!
E. All of these
Recent Answer : Added by Robert Jude Mabirizi On 2021-11-09 15:53:23:

A

Ques:- I am living in water.if cut my head im in front ur door.if u cut my tail im a fruit and if u cut both head and tail im with u.what is this?
Recent Answer : Added by akankshya mangsule On 2022-03-09 16:33:39:

Pearl.. Head cut then earl.. tail cut then pear.. Head and tail cut then ear

Ques:- WHAT IS THE IMPORTANCE OF MS EXCEL & MS- WORD AND WHAT ARE ITS MAIN APPLICATION IN COMPANIES
Ques:- Basics of our subjects in cse dept
Ques:- Healing of wound is accelerated by?
Ques:- A, B and C contract a work for Rs. 550. Together A and B aresupposed to do 7/11th of the work. How much does C get?

let the total work to be done =1
so a+b+c=1 (say)
then a and b are supposed to do 7/11 th of work
so c= 1- (7/11)
c=4/11
therefore c gets (4/11)*550
=200 is the answer

Ques:- World Golf Championship, 2007 has been won by?