# Wizard Staff Solutions Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- A bus run at 100 km/hr top speed. It can carry a maximum of 6 persons. If speed of bus decreases in fixed proportion with increase in number of person, find speed when three person are traveling in bus?
Ques:- can anybody solve this series 0,6,24,60,120,210,?,? please give answer with the solution

copy cat

Ques:- Accomplishments & achievements during the intern
Ques:- The minute and the hour hand of a watch meet every 65 minutes. How much does the watch lose or gain time and by how much?
Ques:- A pipe can fill a tank in 3 hours due to leakage it takes 3.5 hours to fill the same tank then how many hours will the leakage can empty the tank.

21

Ques:- Why are you change current job ??
Ques:- You have not been to core accounting
Ques:- Price of an article after reducing 20% is 240 then Find out its initial price?
Ques:- If a card punch operator can process 80 cards in half an hour How many cards can this process in 7hr 30min?

GIVEN
80 CARDS IN 30 MINUTES.
Have to prove 7:30 ?
14 * 80 +80.

Ques:- Self details
Ques:- What do you dislike about the college you studied?
Ques:- Number Series 8,9,11,14,,18,23,?

8+1=9
9+2=11
11+3=14
14+4=18
18+5=23
and finally
23+6=29

Ques:- Why should I hire you from the outside when I could promote someone from within?
Ques:- How have you kept up with the professional development over the last three years?
Ques:- ABOUT THE SUBJECT & PERSONAL ROUND
Ques:- How many nos of hacking over concrete surface required for 1 sq m area
Ques:- BrahMos Missile is a joint venture of?
Ques:- How better are you in a Telecom Industry compared to your friends who are working
Ques:- DO YOU THINK YOU ARE A TRUE ENGINEER
Ques:- You have work in agribusiness for two years then why you come for MBA
Ques:- Why are you doing job?
Ques:- A works twice as fast as B. If B can complete a work in 12 days independently, the number of days in which A and B can together finish the work is?
Ques:- WHERE ARE YOU LIVING? WHAT IS YOUR FATHER?
Ques:- The average salary of workers in an industry is Rs.200 the average salary of technicians being Rs.400 and that of non-technicians being Rs.125. What is the total number of workers?

Ques:- A clock takes 9 seconds to strike 4 times. In order to strike 12 times at the same rate, the time taken is
A. 27 seconds
B. 29 seconds
C. 33 seconds
D. 36 seconds