# The web plant pvt ltd Interview Questions Answers, HR Interview Questions, The web plant pvt ltd Aptitude Test Questions, The web plant pvt ltd Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for The web plant pvt ltd Job. Some people added The web plant pvt ltd interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best The web plant pvt ltd Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for The web plant pvt ltd interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at The web plant pvt ltd.

Ques:- The H.C.F. of two numbers is 8. Which one of the following can never be their L.C.M.?
A. 24
B. 48
C. 56
D. 60

D

Ques:- What smallest number should be subtracted from 6708 so that it may be divided by 9?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

C)3

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
8, 13, 21, 32, 47, 63, 83
A. 32
B. 47
C. 63
D. 83

8+5=13
13+8=21
21+11=32
32+14=46
46+17=63

Ques:- if a boat is moving in upstream with v1 km/hr and in the down stream it is moving with v2 km/hr then what is the speed of the stream.

1.5 km/hour

Ques:- There are 3 sticks placed at right angles to each other and a sphere is placed between the sticks . Now another sphere is placed in the gap between the sticks and Larger sphere . Find the radius of smaller sphere in terms of radius of larger sphere.
Ques:- A Roman was born the first day of the 35th year before Christ and died the first day of the 35th year after Christ. How many years did he live?

A Roman was born the first day of the 35th year before Christ means before the start of year 0, 35 years has been past and died the first day of the 35th year after Christ means 35th year is about to start at his death so only 34 years has been completed so total years = 69

Ques:- Suppose a clock takes 7 seconds to strike 7. How long will it take to strike 10?
Ques:- Total expreince ,last jobs & educational qualification.
Ques:- Why I hire you and why i don't hire you?
Ques:- Here is a sequence of numbers: 1 11 21 1211 111221 It seems to be a strange sequence, but yet there is a system behind it… What is the next term in this sequence?

1121221

Ques:- If you come onboard, give me a general idea of what your first overall tasks will be as far as starting a quality effort.
Ques:- There is a pyramid with 1 cup at level , 2 at level 2 , 3 at level 3 and so on.. It looks something like this 1 2 3 …
Ques:- What you want ot do?
Ques:- Achievements in my career.
Ques:- Current job in Shreesurya group
Ques:- The average monthly salary of laborers and supervisors in a factory is Rs.1250 per month; where as the average monthly salary of 6 supervisors is Rs.2450. If the average monthly salary of the laborers is Rs.950 find the number of laborers?
Ques:- Two numbers 4242 and 2903 when divided by a certain number of three digits, leave the same remainder. Find the number?

Devendra Bhardwaj With a decade of experience as a Job Hiring Expert, I am a results-driven professional dedicated to elevating recruitment strategies. My expertise lies in navigating the dynamic landscape of talent acquisition, employing innovative approaches to attract, assess, and secure top-tier candidates. I excel in optimizing hiring processes, leveraging cutting-edge technologies, and fostering collaborative relationships with stakeholders. A keen understanding of industry trends allows me to stay ahead, ensuring a competitive edge in securing the best talent for your organization. I am passionate about connecting the right people with the right opportunities and thrive in creating impactful, streamlined recruitment solutions.

Scroll to top