# Tk Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Tk Aptitude Test Questions, Tk Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Tk Job. Some people added Tk interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Tk Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Tk interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Tk.

Ques:- Three different containers contain different quantities of mixture milk and water, whose measurements are 403 Kg, 434 Kg and 465 Kg. What biggest measure must be there to measure all the different quantities exactly?
A. 1 Kg
B. 7 Kg
C. 14 Kg
D. 31 Kg

31
cos
434-403=31
465-434=31

Ques:- P and Q started a business investing Rs.85,000 and Rs.15,000 respectively. In what ratio the profit earned after 2 years be divided between P and Q respectively?
A. 3 : 4
B. 3 : 5
C. 15 : 23
D. 17 : 3

D. 17 : 3

Ques:- 1,2,10,37,- find the blank number

1+0^3=1
1+1^3=2
2+2^3=10
10+3^3=37
37+4^3=101
101+5^3=226
1,2,10,37,101,226……..

Ques:- There are two candles of equal lengths and of different thickness. The thicker one lasts of six hours. The thinner 2 hours less than the thicker one. Ramesh lights the two candles at the same time. When he went to bed he saw the thicker one is twice the length of the thinner one. How long ago did Ramesh light the two candles .

let x be lenghth of candles.

thicker one—- in 1 hr 1/6th will go.
thinner one— in 1 hr 1/4th will go.

let he lit for n hrs.

so in n hrs thicker one goes n/6.
and thinner one goes n/4.

so remainini length are x-n/6 and x-n/4.so x-n/6=2(x-n/4)
implie n=3x. if x=1 n=3hrs.

Ques:- The following question asked at Infosys campus recruitment held at Pragathi. If 1>= y > x and xy=z.which of the following is not true? i)z>0 ii)x=z iii)y=z iv)z>y

1>=y>x => y belongs to (-infinity,1]
x belongs to (-infinity,y)
if both x and y are negitive z can be greater than zero and
can be greater than y(1 and 4 are true)
if y equals 1 then x can be equal to z(2 is true)
therefore y=z is not true for any value of x and y

Ques:- Two cars, 15 km apart one is turning at a speed of 50kmph other at 40kmph . How will it take to two cars meet.

A is travelling at 50kmph, B is travelling at 40
kmph……..according to the formula
time taken to meet = distance between them
———————-
relative speed of two vehicles
so, time taken to meet= 15/(50-40)=15/10=3/2hrs

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources.

Ques:- What have you found is the best tool or innovation that has come out in the last year?
Ques:- Where do u see your self in the next five years???
Ques:- Where do u see urselfgoing in the next 5 years?
Ques:- How many petrol cars in india?
Ques:- How many family members does your family comprises of?
Ques:- Your profile is suited for this job?
Ques:- Your area of interest in studies.
Ques:- Aptitute And technical
Ques:- If Shyam had 24 shirts by what % his shirts were reduced if he donated 4 of them?
Ques:- X, Y and Z enter into partnership. X invests some money at the beginning, Y invests double the amount after 6 months, and Z invests thrice the amount after 8 months. If the annual gain be Rs.18000. X’s share is?

600

Ques:- A heap of coconuts is divided into groups of 2, 3 and 5 and each time one coconut is left over. The least number of Coconuts in the heap is?

13. One group of each = 2+3+5 = 10 and 1 remainder for each = 1+1+1 = 3. 10+3 = 13

Ques:- A can do a half of certain work in 70 days and B one third of the same in 35 days. They together will do the whole work in.