Pics inventory Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Give an example of an instance when you had to coach someone.
Ques:- A train of length 150 m takes 40.5 seconds to cross a tunnel of length of 300 m. The speed of the train (in km/hr) is
A. 13.33
B. 26.67
C. 38.32
D. 40

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth
D=150+300=450 mt.
speed = distance/time
speed = 450/(40.5/3600)
speed =40,000 mt/sec

Ques:- Do you work well under pressure?
Ques:- A frog in a well 30 ft deep jumps 3 ft slips 2 ft each day.How many days does take on the whole?

Day 1: 30-3ft = 27+2ft = 29
Day 8: 23 jumps 3ft = 20 slips 2ft = 22
Day 16: 13 jumps 3ft = 10 slips 2ft = 12
Day 24: 3 jumps 3ft = Out?

Ques:- Given a rectangular (cuboid for the puritans) cake with a rectangular piece removed (any size or orientation), how would you cut the remainder of the cake into two equal halves with one straight cut of a knife?

Cut it horizontally so both can have equal share and same in shape.

Ques:- What are Testing Techniques
Ques:- If 13 = 13w/(1-w) ,then (2w)2 =?

1

Ques:- If an airplane starts at point R and travels 14 miles directly north to S, then 48 miles directly east to T, what is the straight-line distance (in miles) from T to R?
A. 25
B. 34
C. 50
D. 2500
E. 1500

c 50

Ques:- Jack and his wife went to a party where four other married couples were present. Every person shook hands with everyone he or she was not acquainted with. When the handshaking was over, Jack asked everyone, including his own wife, how many hands they shook?
Ques:- A computer shop consists 3 brands laptop. Laptop of brand A is sold 3/16, B is sold 1/16 and C is sold 3/4 then what fraction is sold by the shop in all.

Lets say each brand had 16 laptops
So Sold : A = 3 , B= 1 and C = 12 , total sold: 16 ,
Since each brand has 16 , total = 48
so 16/ 48 = 1/3 is the sold fraction

Ques:- Will you be able to stay away from your hometown?
Ques:- Venkat has 1boy&2daughters.The product of these children age is 72.The sum of their ages give the door numberof Venkat.Boy is elder of three.Can you tell the ages of all the three.

Because 2 daughter should have same age

Ques:- What are three words you would use to describe yourself?
Ques:- What are the positive qualities in you?
Ques:- Can you manage work well under pressure?
Ques:- CMC not good paymasters. Can you work with low salary?
Ques:- How do you react in a situation where you need to take an immediate decision? What process will you follow for decision making in such a critical situation?

find out what is the problem and taking the bad out always works.

Ques:- M men agree to purchase a gift for Rs. D. If three men drop out how much more will each have to contribute towards the purchase of the gift/A. D/(M-3)B. MD/3C. M/(D-3)D. 3D/(M2-3M)
Ques:- Find 4 numbers such that sum of every 2 and sum of all 4 are perfect squares.
Ques:- Why do you want to leave your organisation.
Ques:- Why do you think this job will be benefit to you?
Ques:- The ratio of white balls and black balls is 1:2. If 9 gray balls is added it becomes 2:4:3. Then what is number of black balls.

these are question tht are seem to be like it consumes
time. so dont see jus the question and run to the next .

ans. a) 12

if 9 balls are added then the ratio to the combination
becomes 2:4:3.

9 balls make the ratio 3 for grey balls in tht mixture.
so the factor is 9/3 = 3 (in tht mixture)

so the same factor has to be maintained through out the
ratio. so black balls is 4 * 3 = 12 and white balls is 2 *
3 = 6.

Ques:- There are 7 letters A,B,C,D,E,F,GAll are assigned some numbers from 1,2 to 7.B is in the middle if arranged as per the numbers.A is greater than G same as F is less than C.G comes earlier than E.Which is the fourth letter

CORRECT ANS : B

Ques:- About family background and monthly income of family
Ques:- About family and job profile?
Ques:- If sachin score 76more than ahzar , and azhar and robin scores sum is 94 and azhar scores 76 less than dravid and dravid score 26 more than robin . What was the total score done in match?

Robin =72
Dravid = 98
Azhar = 22
Sachine = 98
Total score = 290