# KAR Global Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- What is the planning of your future?
Ques:- In 1978, a kg of paper was sold at Rs25/-. I f the paper rate increases at 1.5% more than inflation rate which is of 6.5% a year , then what wil be the cost of a kg of paper after 2 years? a)29.12 (b) 29.72 (c) 30.12 (d) 32.65 (e) none of these

(a) 29.12 (actual)
first year rate of paper (inflation rate) : 25 + 25 *
6.5/100 = 26.625
paper rate in first year is 1.5 % more . ..thr4
inflated cost in 1 yr = 26.625 + 1.5 / 100 * 26.625 =
27.024.
second year : 27.024 + 27.024 * 6.5 / 100 = 28.78
paper cost : 1.5 /100 * 28.78 + 28.78 = 29.12 ( approx..)

Ques:- Why u change company?
Ques:- Explain a recent mistake. What did you learn from it and in what areas can you utilize that knowledge in the future?
Ques:- ANY BACKGROUND FOR BDM
Ques:- Tell me about something you did ? or failed to do ? that you now feel a little ashamed of.
Ques:- What is the meaning of Allahabad bank logo?

Triveni Sangam of the river
Ganga, Yamuna, and Saraswati at Allahabad.

Ques:- Calculate the angle of two clock pointers when time is 11:50?
Ques:- 0,7,26,63,124, ?

Ans : – 215
Explanation :-
1^3 = 1-1=0
2^3 = 8-1 = 7
3^3 = 27-1=26
4^3 = 64 – 1 = 63
5^3 = 125-1 = 124
Hence, Ans is
6^3 = 216-1=215

Ques:- What are the qualities do u have to give 50% hike?
Ques:- In what way can your render your optimum service to Vodafone Mobile if given the opportunity to work with us?
Ques:- Information about Deloitte Touche Tomatso
Ques:- A football team played 60 matches out of which 30% were won by them. If they start winning all the next matches after how many matches will the average winning rate be 50% ?

Matches played: 60.
Matches won: 30% of 60 => (60*(30/100)) = 18 matches.
Iterative approach:
On adding 1 to matches played and matches won, on every iteration until the win percentage gets to 50. So
19 / 61 = 0.3114754098360656
20 / 62 = 0.3225806451612903
21 / 63 = 0.3333333333333333
22 / 64 = 0.34375

Similarly,
41 / 83 = 0.4939759036144578
42 / 84 = 0.5

So, after 60th match 24 more matches has to be played and won to get 50% average winning rate.

Ques:- Tell about yourself ie, education,experience etc..
Ques:- How long are you going to work with us?
Ques:- Which one of the following food is least harmful for heart patients? 1 Chicken, 2 Egg, 3 Fish, 4 Red meat
Ques:- Number Series 19,24,20,25,21,26,?

22

Ques:- A 12*12 feet carpet is to be used for a 16*9 feet floor with just 1 cut.how?
Ques:- How would you plan a vacation ?
Ques:- If two dice are thrown together, the probability of getting an even number on one die and an odd number on the other is ?
Ques:- In a class , except 18 all are above 50 years. 15 are below 50 years of age. how many people are there

None of these

Ques:- Two passenger trains start at the same hour in the day from two different stations and move towards each other at the rate of 16 kmph and 21 kmph respectively. When they meet, it is found that one train has traveled 60 km more than the other one. The distance between the two stations is?

444km
Since the speed diff is 5km/h
It takes 12 hrs to cover 60 extra kms
Therefore in 12 hrs the total dist covered is
Relative speed×time=(21+16)×12=444 kms

Ques:- What is your career aspect???
Ques:- Can you accept bond for 3 years irrespective of your experience ?
Ques:- A cable, 16 meters in length, hangs between two pillars that are both 15 meters high. The ends of the cable are attached to the tops of the pillars. At its lowest point, the cable hangs 7 meters above the ground. How far are the two pillars apart?
Ques:- Tests conducted during the interview proces
Ques:- a man travels by walking 4 kmph to a certain distance followed by 3 kmph upstream a hill and returns at 6 kmph hill downstream and walks the same 4 kmph in flat and returns home. if the total time taken is 6 hrs wht is the total distance ?
A. 24
B. 12
C. 22.5
D. none of these

The ratio flat vs hill is unknown so you can’t calculate this normally. But since the average for uphill/downhill is also 4 kmph ((1.5h)/6km)), the calculation is: 6 hours * 4kmph = 24km.

Ques:- What do you mean by regulatory affair?
Ques:- WHAT IS THE DIFFERENCE MARKETING AND SALES ?
Ques:- Anil can do a work in 15 days while Sunil can do it in 25 days. How long will they take if both work together?