# The mustard seed Interview Questions Answers, HR Interview Questions, The mustard seed Aptitude Test Questions, The mustard seed Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for The mustard seed Job. Some people added The mustard seed interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best The mustard seed Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for The mustard seed interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at The mustard seed.

Ques:- Knowledge of geographical area
Ques:- The reasons you would like to work for bus company. You should also write to give any relevant information, which may have a bearing on your suitability to be a PCV driver.
Ques:- A person travels 800m with some speed and reaches the destination. If he travels 15m/sec more than his previous speed, he will reach the destination 12 sec before. Find out his original speed?
Ques:- HOW DID YOU SPENT YOUR LAST DAY
Ques:- Why are u changing ur job
Ques:- What is the selling price of a car? If the cost of the car is Rs.60 and a profit of 10% over selling price is earned
Ques:- Joe is fencing in a square area of 576 square feet. Fence posts, which are needed every three feet, cost 32.00 each. The fencing cost 4.50 per foot. What is the total cost of the fencing materials?

Joe is fencing in a square area of 576 square feet.
Fence posts, which are needed every three feet, cost 32.00 each.
The fencing cost 4.50 per foot. What is the total cost of the fencing materials?

Solution:-
Area of Square is 576 sq ft.
so, the length of side = root(576) = 24 ft

Since the fencing would be done on the perimeter, we would need that
formula is 4*side = 96 ft.

Number of Fence post needed = 96/3 = 32

1 Fence post cost = 32
32 Fence Post cost = 32 * 32 = 1024

Fencing cost = Perimeter * fencing cost = 96 * 4.5 = 432

Total Cost = 432 + 1024 = 1456

Ques:- Who is Kent Beck, Dr Grace Hopper, Dennis Ritchie?
Ques:- What qualities do you look for in a boss?
Ques:- Candidate personal profile
Ques:- When you receive positive feedback about the completion of a project do you give your team any credit?
Ques:- How many hydra is needed for lifting the D-Shakle of 20 ton capacity ?
Ques:- What is sales and marketing?
Ques:- What is the missing number in the series 1, 2, 4, 7, 11, .?

16

1+1=2
2+2=4
3+4-7
4+7=11
5+11=16

Ques:- The cost of 10 kg of apples is equal to the cost of 24 kg of rice. The cost of 6 kg of flour equals the cost of 2 kg of rice. The cost of each kg of flour is Rs.20.50. Find the total cost of 4 kg of apples, 3 kg of rice and 5 kg of flour?

877.4

Ques:- The current of a stream runs at the rate of 4 kmph. A boat goes 6 km and back to the starting point in 2 hours, then find the speed of the boat in still water?
Ques:- The C.P of 15 books is equal to the S.P of 18 books. Find his gain% or loss%?