**Ques:- Basic, Project during College and About past Experience and projects.**

**Ques:- When I was married 10 years ago my wife is the 6th member of the family. Today my father died and a baby born to me. The average age of my family during my marriage is same as today. What is the age of Father when he died?**

**Ques:- Can i drink deminaralised?**

**Ques:- What is your education qualification?**

**Ques:- Pointing towards a girl in the picture, Sunita said, ?She is the mother of Renu whose father is my son?. How Sunita is related to that girl in the picture?**

**Recent Answer**: :

I think it’s none of these because Sunita is the grandmother of Renu so that makes the girl her mother in law ?

**Ques:- Whether i wold be okay with a harsh task master/ supervisor**

**Ques:- A man purchased 15 pens, 12 books, 10 pencils and 5 erasers. The cost of each pen is Rs.36, each book is Rs.45, each pencil is Rs.8, and the cost of each eraser is Rs.40 less than the combined costs of pen and pencil. Find the total amount spent?**

**Recent Answer**: :

Solution:

As given, we have,

The cost of one pen = 36 Rs.

So, the cost of 15 pens = 36 × 15 = 540 Rs.

The cost of one book = 45 Rs.

So, the cost of 12 books = 45 × 12 = 540 Rs.

The cost of one pencil = 8 Rs.

So, the cost of 10 pencils = 8 × 10 = 80 Rs.

Now,

the cost of each eraser is 40 Rs. less than the combined costs of pen and pencil.

So,

Combined costs of pen and pencil = 36 + 8 = 44 Rs.

Cost of one eraser = 44 – 40 = 4 Rs.

So, the cost of 5 erasers = 4 × 5 = 20 Rs.

Hence,

The total amount spent is

Hence, the total amount spent is 1180 Rs.

**Ques:- P, Q, R, S, T and U are six cities which are in a row in the same order. A bus, b1 travels from P to U and another bus b2 travel from U to P. The bus b1 reaches S at 10:40 and bus b2 reaches Q at 10:35 if the travel time between any two adjacent cities is 40 minutes and the stoppage time at each city is 15 minutes. Which city do the two buses meet?**

**Recent Answer**: :

Answer: 8:10, 7:10

Explanation:

The bus b1, which started at P, reached S at 10:40, passing through the intermediary cities Q and R.

The time taken to travel from P to S

= 3 * 40 + 2 * 15 = 150minute

(journey)+(stoppage) = 2 hrs 30 minutes.

Hence, b1 started at 10:40 – 2:30 = 8:10 at P.

b2 reached Q, starting at U, through the city T, S and R.

The time taken by it to reach S = 4 * 40 + 3 * 15 = 205 minutes = 3 hr 25 minutes.

Hence, b2 started at, 10:35 – 3:25 = 7:10, at U.

**Ques:- Give an example of when you have risen to a challenge set for you?**

**Ques:- Evaluate 33.33% of 27.**

**Recent Answer**: :

9

**Ques:- Animesh and Anand together got a profit of Rs. 9,600 and they distributed between themselves in the ratio of 5 : 7. What is the share of Animesh?**

**Recent Answer**: :

share= 5:7

i.e.,

=9600*5/12

= 4000

**Ques:- Alok ordered 16 chapatis, 5 plates of rice, 7 plates of mixed vegetable and 6 ice-cream cups. The cost of each chapati is Rs.6, that of each plate of rice is Rs.45 and that of mixed vegetable is Rs.70. The amount that Alok paid the cashier was Rs.961. Find the cost of each ice-cream cup?**

**Recent Answer**: :

16 chapatis* 6 Rs= 96

5 plates of rice * 45 Rs = 225

7 plates of mixed vegetable * 70 Rs = 490

6 ice-cream * ??

The amount that Alok paid the cashier was Rs.961

96+225+490 = 811

961-811= 150

150/6 = 25

The cost of each ice-cream cup is 25 .Rs

**Ques:- What is catalytic converter?**

**Ques:- What is General Door Frame thicknesses?**

**Ques:- What is your greatest fear?**

**Ques:- Two boats start from opposite banks of river perpendicular to the shore. One is faster then the other. They meet at 720 yards from one of the ends. After reaching opposite ends they rest for 10mins each. After that they start back. This time on the return journey they meet at 400yards from the other end of the river. Calculate the width of the river.**

**Ques:- How do you work in a team situation?**

**Ques:- A is two years older than B who is twice as old as C. If the total of the ages of A, B and C be 27, then how old is B?**

**Recent Answer**: :

A = B + 2

B = 2 C

A + B + C = 27

C = 27 – A – B

B = 2*27 – 2A – 2B

2A = 2*27 – 3B

-2*A =-2*2 – 2*B

B = 10

**Ques:- Why you join only this company?**

**Ques:- What are your achievements?.**

**Ques:- At 6?o a clock ticks 6 times.The time between first and last ticks is 30 seconds.How long does it tick at 12?o clock?2.A hotel has 10 storey. Which floor is above the floor below the floor, below the floor above the floor, below the floor above the fifth.**

**Ques:- What are the time bound deliveries?**

**Ques:- ?Deep Fritz? is?**

**Ques:- A train 280 m long, running with a speed of 63 km/hr will pass a tree in?**

**Recent Answer**: :

28 Sec

**Ques:- Train P crosses a pole in 30 seconds and train Q crosses the same pole in one minute and 15 seconds. The length of train P is three-fourths the length of train Q. What is the ratio of the speed of train P to that of train Q?**

**Recent Answer**: :

(3/4)*(L/Sp)=30

L/Sq=75

(3/4)*(Sq/Sp)=30/75

Sq/Sp=8/15

Sp/Sq=15/8

**Ques:- Why do you want do your specialization in finance?**

**Ques:- Elaborate about yourself**

**Ques:- A 5 litre jug contains 4 litres of a salt water solution that is 15 percent salt. If 1.5 litres of the solution spills out of the jug, and the jug is then filled to capacity with water, approximately what percent of the resulting solution in the jug is salt?**

**Recent Answer**: :

5 litre jug contains 4 litres of salt water solution

with 15% of salt, that means it has 4000*.15 = 600 ml salt

in it.

If 1.5 litres solution is spills out, remaining solution

is 2.5 litres, then the salf content is 2500*.15 = 375ml.

Now, the jug is filled to full capacity with water i.e.,

now the jug has 5 litre solution in it.

Now, the salt content is 375/5000 = 7.5%

**Ques:- What if you get a canada degree in india ,would you like to go to canada again for higher studies?**

**Ques:- Why want to leave**

Recent Answer: Added by Admin On 2020-05-17 12:02:07:let x be the avg age of each person in the family ten years

back…

so total age=6x

after 10 years i.e,now the total age of the family =6x+60

let grand father age as y

then the average of the family=(6x+60-y)/5

(bcoz grand father has expired and the new born baby has no

age at present)

according to the given question (6x+60-y)/5=x

bcoz x is the avg age bfore 10 years.

while calc the equation according to the presnt age we have

to add 10 to the result….

so the answer is 70