Admin
  • 0

A train 132 m long passes a telegraph pole in 6 seconds. Find the speed of the train
A. 70 km/hr
B. 71 km/hr
C. 72 km/hr
D. 79.2 km/hr

  • 0
A train 132 m long passes a telegraph pole in 6 seconds. Find the speed of the train
A. 70 km/hr
B. 71 km/hr
C. 72 km/hr
D. 79.2 km/hr
Share

Related Questions

Leave an answer

Leave an answer

22 Answers

  1. Speed of train = (132 * 3600) /(6*1000)=79.2 km

  2. TRAIN LENGTH = 132 M
    TIME = 6 S
    132/6 = 22 M / S
    22*3600/1000
    79.2 KM/H

  3. Answer is 79.2 KM/H
    132 / 6 = 22
    22 * 3.6 = 79.2

  4. L =132m convrt to km/hrso, 132×18/5 =475.2 km/ hr
    Time=6
    Speed=length/ time
    Speed =475.2/6=79.2km/hr

  5. 132m speed
    6s time
    speed is in kmph
    and 1hr 60 min
    i min 60 sec
    so 60*60/6=600=t
    multiply and divide by 600
    132*600m/600*6 sec
    79200m/3600 sec
    but 3600 sec=60min=1 hr
    so
    79200m/hr
    but 1000m=1km
    so
    79200/1000=79.2km
    so 79.2km/hr is the answer

  6. 132 / 6 = 22 (m/s)
    22 x 3.6 = 79.2 (km/h)

    The train drive 79.2 km/h

  7. d = 132/1000 = .132
    t = 6 / 3600 = .00166
    speed = .132/.00166 = 79.2 km/hr

  8. Correct option is
    C
    79.2 km/hr
    Speed of train =
    Time taken to pass the pole
    Length of train

    =
    6
    132

    m/sec=22m/sec=(22×
    5
    18

    )km/hr=79.2km/hr

  9. S=D/t
    D=132m
    t=6s
    (132/6)*(18/5)
    =79.2km/hr

  10. S=D/t
    D=132m
    t=6s
    (132/6)*(18/5)
    =79.2km/hr

  11. Train length=132m
    Time taken = 6s

    Speed = length/time
    = 132/1000 / 6/3,600
    = 0.132/0.00166 km/hr
    = 79 km/hr