# Dennis eagle ltd Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- How many years of working experience you have as computer operator?

2years

Ques:- Train P crosses a pole in 30 seconds and train Q crosses the same pole in one minute and 15 seconds. The length of train P is three-fourths the length of train Q. What is the ratio of the speed of train P to that of train Q?

(3/4)*(L/Sp)=30
L/Sq=75
(3/4)*(Sq/Sp)=30/75
Sq/Sp=8/15
Sp/Sq=15/8

Ques:- What values do u addup to the company if u r given a chance to work?
Ques:- Find out the wrong number in the series:
789, 645, 545, 481, 440, 429, 425
A. 429
B. 440
C. 481
D. 645

b

Ques:- A tank is filled in eight hours by three pipes A, B and C. Pipe A is twice as fast as pipe B, and B is twice as fast as C. How much time will pipe B alone take to fill the tank?

28 hrs

Ques:- 7394 – 1236 – 4652 = ?

1506

Ques:- A square plot of some size , at four corners equal squares of some size are cut and is formed as open box. If this open box carries 128ml of oil. What is the size of the plate i.e. side
A. 17
B. 14
C. 13
D. none

None

Ques:- How many possible combinations are there in a 3x3x3 rubics cube? In other words, if you wanted to solve the rubics cube by trying different combinations, how many might it take you (worst case senerio)? How many for a 4x4x4 cube?
Ques:- A train 800 m long is running at a speed of 78 km/hr. If it crosses a tunnel in 1 min, then the length of the tunnel is?

Let length of tunnel is x meter
Distance = 800+x meter
Time = 1 minute = 60 seconds

Speed = 78 km/hr = 78*5/18 m/s = 65/3 m/s

Distance = Speed*Time
=>800+x=653∗60=>800+x=20∗65=1300=>x=1300−800=500

Ques:- A number when divided by the sum of 555 and 445 gives two times their difference as quotient and 30 as the remainder. The number is
A. 1220
B. 1250
C. 22030
D. 220030

dividend=divisor*quotient+remainder
x=1000*(2*(110))+30
x=22000+30
x=22030

Ques:- Tell me your three good qualities?
Ques:- If a salesman’s average is a new order every other week, he will break the office record of the year. However, after 28 weeks, he is six orders behind schedule. In what proportion of the remaining weeks does he have to obtain a new order to break the record?

Assume there are 52 weeks in one year.
Since he supposed to have a new order for every two weeks, he
needs 52/2 = 26 orders to break the office record.

Now after 28 weeks,he has got only 28/2 -6 = 8 orders.

Hence,he needs 26-8 = 18 new orders in the remaining 24= 52-28 weeks to break the office record.

Compute 24 orders/18 weeks = 4/3 orders/week ,
we see that averagely he has a new order for
every 4/3 weeks in the remaining weeks to break the office record.

Ques:- A tap can fill a tank in 6 hours. After half the tank is filled three more similar taps are opened. What is the total time taken to fill the tank completely?

I belive it is 3:45 hrmins

Ques:- A person goes 4/5 of his usual speed reaches 10 min late to his destinaton, time taken?

time is inversely proportional to speed.
So if speed taken is 4/5 of usual speed, time taken will be 5/4 of usual time
and the difference between time is 10 min
So,
(5/4)t -t=10 min
usual time,t=40 min
late time=40+10=50 min

Ques:- Are problems in life temporary?
Ques:- A person was asked to state his age in years. His reply was, “Take my age three years hence, multiply it by 3 and then subtract three times my age three years ago and you will know how old I am.” What was the age of the person?
Ques:- How did you become interested in the position of cabin crew?
Ques:- What’s the square root of 2000?
Ques:- if a man byes 1 lt of milk for 12 Rupees and mixes with 20% of water and sells it for Rs. 15 then what is percentage of gain

After the mixing, 1lt of the mixture has 0.8lt of milk and 0.2lt of water. 1lt of milk costs Rs.12 so 0.8lt of milk costs 0.8 x 12 = 9.6
He sells the mixture at Rs.15,
so profit%=(15-9.6)/9.6 x 100 = 56.25%

Ques:- Two friends, Alex and Bob, go to a bookshop, together with their sons Peter and Tim. All four of them buy some books; each book costs a whole amount in shillings. When they leave the bookshop, they notice that both fathers have spent 21 shillings more than their respective sons. Moreover, each of them paid per book the same amount of shillings as books that he bought. The difference between the number of books of Alex and Peter is five. Who is the father of Tim?
Ques:- What has been your greatest failure?
Ques:- Some boys are sitting in a row. P is sitting fourteenth from the left and Q is seventh from the right. If there are four boys between P and Q, how many boys are there in the row ?
Ques:- If the length of the train is 100m and its speed is 60km/h and another length of the train is 80km and its speed is 50km then its travelling in opposite direction. Find out the time of crossing each other(m/s)?

43.69
Because the total distance will be =100+80000m=80100m. Thus two train coming towards, so the speed will be increase. speed will be =60+50=110km/h, The time of crossing will be 43.69 minutes.

Ques:- Where do u see your self in the next five years???
Ques:- 587 x 999 = ?
A. 586413
B. 587523
C. 614823
D. 615173

A

Ques:- How to introduce ourselves
Ques:- Who has referred this job
Ques:- What specifically do you do to set an example for your employees?
Ques:- price of a product is reduced by 30% . What percentage should be increased to make it 100%

30/100*142.85 = approx. 100
so ans is 42.85

Ques:- A sum of Rs. 125000 amounts to Rs. 15500 in 4 years at the rate of simple interest. What is the rate of interest?