# Cloudops Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Cloudops Aptitude Test Questions, Cloudops Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Cloudops Job. Some people added Cloudops interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Cloudops Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Cloudops interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Cloudops.

Ques:- A power unit is there by the bank of the river of 900 mtrwidth. a cable is made from power unit to power a plantopposite to that of the river and 3000 mtr away from thepower unit. The cost of the cable bellows water Rs5 / mtrand cost of cable on the bank is Rs 4/ mtr. Find the totalof laying the cable.

2100

Ques:- In 29 words or fewer, describe what you would strive to accomplish if you worked at Google Labs.

I WOULD STRIVE TO MAKE THE GOOGLE SEARCH MORE RESPONSIVE
TOWARDS THE QUESTIONS, AS THE GOOGLE RESULT JUST CONTAIN
THE SITE RELATED TO THE TERMS INCLUDED.

Ques:- In a library, there are two racks with 40 books per rack. On a given day, 30 books were issued. What fraction remained in the racks?

TOTAL NUMBER OF BOOKS 40+40=80
ISSUED BOOKS 30
REMAINING BOOKS 80-30=50
RATE=50/80=5/8

Ques:- You have given 3 ropes and one match box.Each rope burn in 30 min.How do you measure 52 and half min.?

Burn Rope One first, it will burn in 30 mins.Mark 30 mins and at the end of 30 mins now burn second rope from both sides (15 mins it will take ),and simultaneously burn third and last rope until it is half left.30+15= 45 , Remaining time 7.5 mins.By this time last rope is burnt half ,and now burn it from both sides as well it will exhaust in 7.5 mins. 30+15+7.5=52.5 measured.

Ques:- About yourself, why to join onmobile, why mba after B.tech, 3 achievements and setbacks of ur life etc
Ques:- Which women?s ethnic label has tied up for moviemerchandising with Subhash Ghai?s Mukta Arts?
A. Be
B. Verve
C. Vibes
D. Biba
Ques:- Tell me abt ur self
Ques:- You are standing next to a well, and you have two jugs. One jug has a content of 3 liters and the other one has a content of 5 liters. How can you get just 4 liters of water using only these two jugs?

Lets call the 5 litre jug as jug A and 3 litre jug as jug B. Now, follow the steps:

Fill jug A completely. Now it contains 5 litres.
Slowly pour the water from jug A to jug B until jug B is completely filled. Now, jug A contains 2 litres and jug B contains 3 litres.
Throw away the water in jug B so that it is completely empty. Now, jug A contains 2 litres and jug B is empty.
Transfer the water from jug A to jug B. Now, jug A is empty and jug B contains 2 litres.
Fill jug A completely. Now, jug A contains 5 litres and jug B contains 2 litres.
Transfer water from jug A to jug B until jug B is completely filled. Now, jug A contains 4 litres and jug B contains 3 litres.

Now you have 4 litres of water in jug A.

Ques:- What would you like to do five years from now?
Ques:- Who was the associate sponsor of Lakme India FashionWeek in 2003?(a) Hutch (b) Airtel(c) Liberty Footwear (d) Reliance

Reliance

Ques:- What is the 12th term of the series 2, 5, 8, …. ?

a = 2
d = 5 – 2 = 3
Then 12th term is :
This in arithmetic progression
L = a + (12 – 1) d
L = 2 + 11 * 3
L = 2 + 33 = 35

Ques:- Given 2 cubes,arrange any number from 0-9 so dat wen put together whole month dates should appear.
Ques:- I don’t know
Ques:- How many member in your family and where is your father working?
Ques:- Education qualification
Ques:- Sachin is younger than Rahul by 4 years. If their ages are in the respective ratio of 7:9, how old is Sachin?

Sachin is 14 years old whereas Rahu is 18 years old.

Ques:- 16 men can complete a piece of work in 25 days. In how many days can 20 men complete that piece of work?

20

Ques:- Anita, Indu and Geeta can do a piece of work in 18 days, 27 days and 36 days respectively. They start working together. After working for 4 days. Anita goes away and Indu leaves 7 days before the work is finished. Only Geeta remains at work from beginning to end. In how many days was the whole work done?

4.224 days

Ques:- Rajan borrowed Rs.4000 at 5% p.a compound interest. After 2 years, he repaid Rs.2210 and after 2 more year, the balance with interest. What was the total amount that he paid as interest?

Ans 635.5
4000
1 year 5 % 200 rs int
Total 4200
2 year 5 % 210 ra int
Total 4410
4410-2210 = 2200
1 year 5% 110
Total 2310
2 year 5 % 115.5 rs int
Total 2425.5
Total interest paid
200 +210+ 110+115.5. = 635.5

Ques:- Why do you want to change the current organization

Devendra Bhardwaj With a decade of experience as a Job Hiring Expert, I am a results-driven professional dedicated to elevating recruitment strategies. My expertise lies in navigating the dynamic landscape of talent acquisition, employing innovative approaches to attract, assess, and secure top-tier candidates. I excel in optimizing hiring processes, leveraging cutting-edge technologies, and fostering collaborative relationships with stakeholders. A keen understanding of industry trends allows me to stay ahead, ensuring a competitive edge in securing the best talent for your organization. I am passionate about connecting the right people with the right opportunities and thrive in creating impactful, streamlined recruitment solutions.

Scroll to top