# Awfully chocolate Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- 20% of (A) 6 litre solution and 60% of (B) 4 litre solution are mixed. What percentage of the mixture of solution is A?

Mixture is 1.2 L of A + 2.4L of B which is 3.6L total. 1.2L / 3.6L = 1/3 (0.33)

Ques:- A gardener wants to plant trees in his garden in such a way that the number of trees in each row should be the same. If there are 4 rows or 5 rows or 6 rows, then no tree will be left. Find the least number of trees required.

Total 60 trees
4 rows each with 15 trees
5 rows each with 12 trees
6 rows each with 10 trees

Ques:- What is the next number of this sequence 10,8,7,14,15,13,12,24,25,23?

22

Ques:- if the length of the rectangle is reduced by 20% and breath is increased by 20 % what is the net change ?

trick
(r/10)*(r/10)
(20/10)*(20/10)
4% decrese

Ques:- 30% apples out of 450 are rotten. How many apples are in good condition?
A. 180
B. 240
C. 315
D. 335

450÷100×30=135
450-135=315
Ans: 315

Ques:- When you have been told, or discovered for yourself, a problem in your job performance, what have you typically done? Can you give me an example?
Ques:- Customer Relationships
Ques:- There are two water tanks X andY , X is much smaller than Y. While water fills at the rate of 1 liter every hour in X, it gets filled up like, 10, 20, 40, 80, 160 in tank Y. (At the end of first hour, Y has 10 liters, second hour it has 20 liters and so on). If tank Y is 1/32 filled of the 21 hours, what is total duration of hours required to fill it completely?

1/32(x)L=21h
10L=1h
X=21x10x32
=6720 Liters
Thus:
6720L=Yh
10L=1h
Yh=6720/10
Y=672h

Ques:- In a team of 12 persons, 1/3 are women and 2/3 are men. To obtain a team with 20% women how many men should be hired?

12(1/3) = 4 so women = 4
==>men = 12-4 = 8
if team needs 20% of women then men Will be 80%
consider u want to hire “x” men
so,
(12+x)(80/100) = 8 + x
so, x= 8

Ques:- What is Sensex?What is Nifty ?Difference between these two
Ques:- Achievements in my career.
Ques:- Here are eight words: work, hog, age, less, nut, sheet, Man, water. All but one of them have something in common. What is it and which is the odd word out?

Hog

Ques:- Which training/projects have you carried out ?
Ques:- HCF and LCM two numbers are 12 and 396 respectively. If one of the numbers is 36, then evaluate the other number ?

132

Ques:- Which is your favourite Film Director & Why?

Ramji sir

Ques:- A car is journied a certain distance in 7 hrs in forward journey in the return journey increased speed 12km/hr takes the times 5 hrs. what is the distance

let d distance and s be speed.
d/7 = x and d/5 = x+12
solving we get d=210.

Ques:- Finish the series : 5,6,7,8,10,11,14,..?

In the given series 5,6,7,8,10,11,14…
There are two series
First is 5,7,10,14…
Second is 6,8,11….
First series
5+2=7
7+3=10
10+4=14
Second series
6+2=8
8+3=11
11+4=15
Hence complete series is 5,6,7,8,10,11,14,15…

Ques:- In a company 3/5 of people know shorthand 1/4th know typing and 1/5 know both. What fraction of people do not know both?

4/5

Ques:- Find the multiple of 11 in the following numbers.
A. 978626
B. 869756
C. 447355
D. 447355

A. 978626

Ques:- Why do you want to work in BPO?
Ques:- The H.C.F. of two numbers is 8. Which one of the following can never be their L.C.M.?
A. 24
B. 48
C. 56
D. 60

D

Ques:- A city has a population of 3,00,000 out of which 1,80,000 are males. 50% of the population is literate. If 70% of the males are literate, then the percentage of females who are literate is
A. 10%
B. 20%
C. 25%
D. 30%

b

Ques:- speak something about ur memorable moment
Ques:- You have 50 white beads and 50 black beads and you MUST put all of the beads into two bins (50 beads in each), how do you maximize your chance of choosing a white bead (from either bin)
Ques:- A bag contains equal number of Rs.5, Rs.2 and Re.1 coins. If the total amount in the bag is Rs.1152, find the number of coins of each kind?

144

Ques:- There are 9 coins. 8 of them are of 1 gm and 1 is of 2 grams. Find out the heavier coin in minimum number of weighing and how many weighing you need?
Ques:- Find the least number of complete years in which a sum of money put out at 25% compound interest will be more than double of itself?