# Assent Compliance Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Assent Compliance Aptitude Test Questions, Assent Compliance Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Assent Compliance Job. Some people added Assent Compliance interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Assent Compliance Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Assent Compliance interview or job.

This page contains the most recently asked technical questions and answers in the Assent Compliance.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Assent Compliance.

Ques:- How should a profit of Rs.450 be divided between two partners, one of whom has contributed Rs.1200 for 5 months and the other Rs.750 for 4 months?
A. 1 : 1
B. 1 : 2
C. 1 : 3
D. 2 : 1
Recent Answer : Added by Suraj Prasad On 2022-05-17 08:56:56:

1200*5 : 750*4
6000:3000
2:1

Ques:- All natural numbers and 0 are called the _____ numbers.
A. whole
B. rational
C. integer
D. prime
Recent Answer : Added by narendra On 2022-09-18 09:03:01:

A

Ques:- A, B and C enter into a partnership. They invest Rs.40,000, Rs.80,000 and Rs.1,20,000 respectively. At the end of the first year, B withdraws Rs.40,000, while at the end of the second year, C withdraws Rs.80,000. In what ratio will the profit be shared at the end of 3 years?
A. 1 : 2 : 3
B. 2 : 3 : 5
C. 3 : 4 : 7
D. 4 : 5 : 9
Recent Answer : Added by narendra On 2022-09-18 09:02:50:

C

Ques:- Find the odd man out:
385, 462, 572, 396, 427, 671, 264
A. 671
B. 427
C. 385
D. 264
Recent Answer : Added by Manthan Shukla On 2022-03-11 17:00:08:

427 is the answer
Because
385 means (3+5=8) or (8-3=5) ,
462 means (4+2=6) or (6-2=4) ,
572 means (5+2=7) or (7-5=2) ,
396 means (6+3=9) or (9-3=6) ,
671 means (6+1=7) or (7-6=1) ,
264 means (4+2=6) or (6-2=4) ,
but only 427 is the number in which if we do addition of any of its two digits (e.g 4+2 or 4+7) then its answer doesn’t come 3rd digit
like if we do 4+2 then answer will be 6 so the number should be 426 but it is not
or if we do 7-4 then answer will be 3 (not 2)
so the right answer is 427

Ques:- Least no. when divide by 7 gives remainder 6, 6 gives 5, 5 gives 4 and so on ?
Recent Answer : Added by Admin On 2020-05-17 12:01:08:

419

Ques:- 1. A plane travels 695km with wind and 498km aginst the wind in same time.The speed of wind is 21km/hr. Find the speed of plane?
Recent Answer : Added by Admin On 2020-05-17 12:01:01:

127.179(app)
given distance of the train along the wind is 695
and againt the wind is 498
and time = distance/speed
as we know that time is equal in both the cases hence equate
695/s1=498/s2———–(1);
where s1=speed of the plane + speed of the wind
and s2=speed of the plane -speed of the wind
given that speed of the wind is 21k/h
s1=sp+21
s2=sp-21
substitu in eq 1
we get the answer as 27.17(app)

Ques:- The dimensions of a certain machine are 48″ X 30″ X 52″. If the size of the machine is increased proportionately until the sum of its dimensions equals 156″, what will be the increase in the shortest side?
Recent Answer : Added by Admin On 2020-05-17 12:00:28:

6″

Ques:- You have given 3 ropes and one match box.Each rope burn in 30 min.How do you measure 52 and half min.?
Recent Answer : Added by Ashish Sankritya On 2021-09-22 16:56:16:

Burn Rope One first, it will burn in 30 mins.Mark 30 mins and at the end of 30 mins now burn second rope from both sides (15 mins it will take ),and simultaneously burn third and last rope until it is half left.30+15= 45 , Remaining time 7.5 mins.By this time last rope is burnt half ,and now burn it from both sides as well it will exhaust in 7.5 mins. 30+15+7.5=52.5 measured.

Ques:- What is your professional goal?
Ques:- Which country is nearest to the South Pole?(a) Australia(b) New Zealand(c) Chile(d) South Africa
Ques:- What is the angle between the two hands of a clock when time is 8:30
Recent Answer : Added by Mustafa On 2022-08-14 16:32:02:

180*2/3 = 60degree

Ques:- Hr asked aboout me
Ques:- Why do you think you will be suitable for this job?
Ques:- Difference between goal and ambition?
Ques:- Give me an instance of when you finished very critical task
Ques:- A person is prisoned for 60 days . In that 60 days he earns rs.170.If he works he will get payed Rs.7 per day. If he doesn’t work Rs.3 he should pay to that prison.Find out how many days he worked.
Recent Answer : Added by ANCHAL PHUTELA On 2021-07-21 15:24:44:

He will work for 35 days in 60 days to earn Rs.170 as per the condition

Ques:- A train crosses a pole in 9 seconds at the speed of 60 km/hr ?Evaluate the lengthy of the train?
Recent Answer : Added by Akil On 2022-05-17 09:06:52:

150 m

Ques:- Your client is an energy company that has both an upstream and downstream business. Their upstream business consists of exploration and production while their downstream business includes refining and marketing & distribution. They receive 20% of their revenue and 90% of their profits from the upstream side, 80% of their revenue and 10% of their profits from the downstream side. This is the first meeting youâ€™ve had with them and the focus is on getting the engagement. Keys â€“ Why does upstream, with a small portion of revenues, generate nearly all the profits? Upstream and downstream business run as separate entities and enjoy no special advantages through their relationship.
Ques:- The simple interest accrued on an amount Rs.10,000 at the end of two years is same as the compound interest on Rs.8,000 at the end of two years. The rate of interest is same in both the cases. What is the rate of interest?
Ques:- A train 360 m long is running at a speed of 45 km/hr. In what time will it pass a bridge 140 m long?
Recent Answer : Added by George On 2021-06-10 07:10:11:

total distance to travel the end of the train = 360 + 140 = 500 m
speed of train 45000m/60min = 750m/min or 750m/60sec
(500m*60sec)/750m=40sec the time will take to pass

Scroll to top