# Antworks pte. ltd. Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- A man, a woman, and a child can do a piece of work in 6 days. Man only can do it in 24 days. Woman can do it in 16 days and in how many days child can do the same work?
A. 8
B. 14
C. 16
D. 18
E. 25

I think the answer is: 16
the woman faster *1.5 from the man, every day.
because that, the exersize is:
24/1+1.5+x=6
x=1.5
24/1.5=16!

Ques:- Why you want to work in a domestic call center?
Ques:- Why i should do MBA?
Ques:- A company contracts to paint 3 houses. Mr.Brown can paint a house in 6 days while Mr.Black would take 8 days and Mr.Blue 12 days. After 8 days Mr.Brown goes on vacation and Mr. Black begins to work for a period of 6 days. How many days will it take Mr.Blu to paint?

Mr. Brown painted the first whole house in 6 days plus 1/3 of the second house in the next 2 days. Mr. Black can paint a whole house in 8 days and had 8 days to work, so he painted the equivalent of 1 whole house. That accounts for 2-1/3 houses painted. Mr. Blue only needs to paint 2/3 of the last house, so 2/3 times 12 days equals 8 days.

Ques:- Find 4 numbers such that sum of every 2 and sum of all 4 are perfect squares.
Ques:- What has been your proudest professional achievement till now?
Ques:- Given two tables Student(SID, Name, Course) and Level(SID, level) write the SQL statement to get the name and SID of the student who are taking course = 3 and at freshman level.
Ques:- Rearrange BBIRAT

RABBIT

Ques:- What is your ambitions in life?
Ques:- Why you want to change from hardware sector to fmcg sector
Ques:- Why were you fired from your last job?
Ques:- Why are you the best person for this job?
Ques:- 1.What are your significant functional achievements in the present company? How did they contribute to the total process
Ques:- What do you expect from the company if you get hired?
Ques:- A 31″ x 31″ square metal plate needs to be fixed by a carpenter on to a wooden board. The carpenter uses nails all along the edges of the square such that there are 32 nails on each side of the square. Each nail is at the same distance from the neighboring nails. How many nails does the carpenter use?Â

124

Ques:- About family backgroud dependency & daily life routine
Ques:- What are your areas of interest?
Ques:- How do you propose to compensate for your lack of experience?
Ques:- The average of 10 numbers is 23. If each number is increased by 4, what will the new average be?

avg of 10nos.=23==>23*10=230
if each no increased by 4 ==> 4*10=40
then new avg is giveen by : 230+40=270
270/10=27
hence the new avg =27

Ques:- Can you work under pressure?
Ques:- Why company should choose you as an important asset for them?
Ques:- Did you specialize in any particular subject?
Ques:- Describe a problematic situation and how you solved it?
Ques:- Are you willing to work in shifts and sign bonds?
Ques:- A school has 30% students from Maharashtra .Out of these 20% are Bombey students. Find the total percentage of Bombay?

66.66%

Ques:- What should we expect from you. Should we choose to hire you for the post ?