# AELFRIC SOLUTIONS Interview Questions Answers, HR Interview Questions, AELFRIC SOLUTIONS Aptitude Test Questions, AELFRIC SOLUTIONS Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for AELFRIC SOLUTIONS Job. Some people added AELFRIC SOLUTIONS interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best AELFRIC SOLUTIONS Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for AELFRIC SOLUTIONS interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at AELFRIC SOLUTIONS.

Ques:- In what ratio must be a grocer mix two varieties of tea worth Rs. 60 a kg and Rs. 65 a kg so that by selling the mixture at Rs. 68.20 a kg he may gain 10%?
A. 3 : 2
B. 3 : 3
C. 3 : 4
D. 3 : 6

Required Ratio=3:2

Ques:- Find the odd man out:
2, 5, 10, 50, 500, 5000
A. (B) 5
B. (C) 10
C. (D) 5000

5*2=10
10*5=50
50*10=500
500*50=25000
So odd one is 5000

Ques:- 1027.05 ? 314.005 + 112.25 = ?

sorry the above ans was typed by mistake the correct ans is…..
1027.05 ? 314.005 + 112.25 = ?
ans:
1027.05 – 314.005 + 112.25 = 825.295

Ques:- If you take a marker & start from a corner on a cube, what is the maximum number of edges you can trace across if you never trace across the same edge twice, never remove the marker from the cube, & never trace anywhere on the cube, except for the corners & edges?

Maximum number of edges = 9. Start from one corner. Select any face including that corner. Complete a square (4 edges) around the face to reach at the starting corner point . Now, move to the opposite face through the edge joining them and passing through the starting point(1 edge). Now, complete the square of edges around this face(4 edges). Total = 4+1+4 = 9 edges

Ques:- Radius of sphere is increased by 50%. By how much percentage is surface area is increased?

original surface area lets say it x =4 * (22/7) * 100 *100
new radius=100 + 50% of 100=150
new surface area lets say it y = 4 * (22/7)* 150* 150
increase in surface area=((y-x)/x) * 100
i.e.
((4*(22/7)*150*150 – 4*(22/7)*100 *100) / (4*(22/7)*100*100))*100
=125
hope this helps you.

Ques:- How will you be able to justify yourself as per your CV records?
Ques:- There are 20 people in your applicant pool, including 5 pairs of identical twins. If you hire 5 people randomly, what are the chances you will hire at least 1 pair of identical twins.
Ques:- Diffrence between banking domain and medical domain
Ques:- Why do u select to do MBA in HR after doing B.Sc in physics?
Ques:- . Who was the Chairman of drafting Committee to prepare adraft Constitution for India?(1) Dr. S. Radha Krishnan(2) Dr. B.R. Ambedkar(3) K.M. Munshi(4) B.N. Roy
Ques:- Do you need to make your attitude more positive when marketing yourself and your ideas to others?
Ques:- Where you worked first
Ques:- Family background, about experience, education details.
Ques:- What is General Door Frame thicknesses?
Ques:- An article is bought for Rs.600 and sold for Rs.500, find the loss percent?
Ques:- A man purchased 3 blankets @ Rs.100 each, 5 blankets @ Rs.150 each and two blankets at a certain rate which is now slipped off from his memory. But he remembers that the average price of the blankets was Rs.150. Find the unknown rate of two blankets?

Explanation:
10 * 150 = 1500

3 * 100 + 5 * 150 = 1050

1500 – 1050 = 450

Ques:- One train is traveling 45 kmph and other is at 10 meters a second. What is the ratio of the speed of the two trains ?
Ques:- The sum and the product of two numbers are 25 and 144 respectively, Find the difference of the number is?

9 and 16

Ques:- Two trains are moving at 50 kmph and 70 kmph in opposite directions. Their lengths are 150 m and 100 m respectively. The time they will take to pass each other completely is?

T=Distance/speed
T=(150+200)/(120×5/18)

Ques:- In one year, the population, of a village increased by 10% and in the next year, it decreased by 10%. If at the end of 2nd year, the population was 7920, what was it in the beginning?