# Winter Wonderland Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Winter Wonderland Aptitude Test Questions, Winter Wonderland Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Winter Wonderland Job. Some people added Winter Wonderland interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Winter Wonderland Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Winter Wonderland interview or job.

This page contains the most recently asked technical questions and answers in the Winter Wonderland.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Winter Wonderland.

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
36, 54, 18, 27, 9, 18.5, 4.5
A. 4.5
B. 8.5
C. 18.5
D. 18
Recent Answer : Added by Abhishek On 2022-08-14 16:32:18:

C

Ques:- A dishonest milkman professes to sell his milk at cost price but he mixes it with water and thereby gains 25%. The percentage of water in the mixture is
A. 4%
B. 10%
C. 20%
D. 40%
Recent Answer : Added by CHANCHAL CHETRY On 2021-11-22 17:29:33:

c

Ques:- In a certain code language DOWNBEAT is written as TABEWNDO. How will the word PROSPECT be written in that code language?
A. RPSOEPTC
B. TCPEOSPR
C. ORPSPTCE
D. TCPREPOS
E. None of these
Recent Answer : Added by priya On 2021-08-05 17:11:34:

option B
TCPEOSPR

Ques:- A 16 stored building has 12000 sq.feet on each floor. Company A rents 7 floors and company B rents 4 floors. What is the number of sq.feet of unrented floor space.
Recent Answer : Added by Maddina Nikhil On 2021-08-09 17:01:43:

as total 16 floors out of them 11 were rented to A and B company .So remaining floors are 5 and each floor is 12000s.ft
So remaining = 12000*5
=60000

Ques:- Number Series 14,2,12,4,10,6,?
Recent Answer : Added by RAJESH DAMODARA On 2022-03-09 16:30:03:

8

Ques:- 1/(10 power 18) – 1/(10 power 20) = ?

99/1020

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources.

Ques:- What is the next number in the series 1, 2, 4, 13, 31, 112 ..
Recent Answer : Added by Hamiss On 2022-09-29 16:38:01:

Answer is 274 .

Let the required term be x.

Pattern :- 1) Find the difference between consecutive terms as :

2 – 1 = 1

4 – 2 = 2

13 – 4 = 9

31 – 13 = 18

112 – 31 = 81

2) Now write the above numbers obtained by differences in series as :

1, 2, 9, 18, 81, y

(Suppose y be next term after 81.)

3) Look the difference series carefully and it follows the below pattern as :

(9 * 2)/1 = 18

(18 * 9)/2 = 81

(81 * 18)/9 = 162 = y (the next term after 81)

Thus the required answer is :

x = 112 + y

x = 112 +162 =274

Ques:- Which colour do u like?
Ques:- How u describe urself?tell us about urself?
Ques:- Can you name at least 3 fields of employment into which you may fit?
Ques:- Is there anything I've mentioned that makes you think I'm not the best candidate for this job?
Ques:- Why do you want to leave the current job that you are in now?
Ques:- About family background.
Ques:- Tell us when in past you were able to demonstrate your leadership skils.
Ques:- Why should we select you, why not others ?
Ques:- How to convince HR you are suitable for this job despite technical expertise?
Recent Answer : Added by Pranita Patnaik On 2022-12-20 12:54:04:

I have been teaching some students for 1 year.

Ques:- The product of two numbers is 120 and the sum of their squares is 289. The sum of the number is?
Recent Answer : Added by Pranali Landkar On 2021-12-17 16:08:24:

23. 15s squre is 225and 8 squre is 64 addition is 289 product also 120 addition 15+8=23

Ques:- Find the missing number of the series 1, 2, 4, 7, 11, ..
Recent Answer : Added by Vishnu Das On 2021-10-13 14:55:31:

1,2,4,7,11,….
1+(1) =2
2+(2) =4
4+(3) =7
7+(4) =11
Therefore
11+(5) =16

Ques:- X can do a piece of work in 4 days. Y can do it in 5 days. With the assistance of Z they completed the work in 2 days. Find in how many days can Z alone do it?
Ques:- How long does a train 165 meters long running at the rate of 54 kmph take to cross a bridge 660 meters in length?
Recent Answer : Added by Nayana On 2022-09-23 18:07:00:

Speed of train = 54km/hr
= 54 x (5/18) m/s
= 15 m/s
Length of train = 165m
Time required to cross a bridge of 660m in length = (660+165) / 15
= 55 seconds

Scroll to top