# TeamLease Services Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Are you demanding as a boss?
Ques:- The HCF of two numbers is 11 and their LCM is 7700. If one of these numbers is 275, then the other one is
A. 918
B. 308
C. 283
D. 279

b

Ques:- ABOUT my drawings and my personal life and about few technical terms and about any criminal records and etc etc tests
Ques:- H.C.F of 12, 16, 18 and 24?
Ques:- A lends Rs. 2500 to B and a certain to C at the same time at 7% p.a. simple interest. If after 4 years, A altogether receives Rs. 1120 as interest from B and C, then the sum lent to C is?

1500

Ques:- A man has age in years equal to his daughters age in months and daughter age is equals to his grand daughter age in weeks and her age in weeks total age of 3 members is given 91.find out the mans age
Ques:- What is the power of 2?optionsa.2068b.2048c.2668please explain the concept behind this.It can be asked interms of power 3,4 etc.
Ques:- Why you leave the last company?
Ques:- What is life ?
Ques:- What is the missing number in 56 / 7 = ? – 5

13

Ques:- Print the minimum number of measurements needed to spot the odd ball out among N balls.
Ques:- The greatest number that will divided 187, 233 and 279 leaving the same remainder in each case is
A. 16
B. 26
C. 36
D. 46

The greatest number that will divide 187, 233 and 279 leaving the same remainder in each case.

To find : The number ?

Solution :

First we find the difference between these numbers.

The required numbers are

233-187=46

279-233=46

279-187=92

Now, We find the HCF of 46 and 92.

Therefore, The required largest number is 46.

Ques:- Pandit Birju Maharaj is a well known :
A. Kathak dancer
B. Tabla Master
C. Sarod Master
D. Noneof these
Ques:- How many 13 digit numbers are possible by using the digits 1,2,3,4,5 which are divisible by 4 if repetition of digits is allowed?

Therefore, the number of possible 13 digit numbers using 1, 2, 3, 4, 5 which are divisible by 4

= x 3 + x 2

= (3 + 2)

=

= 244140625 ways

Ques:- A train 360 m long is running at a speed of 45 km/hr. In what time will it pass a bridge 140 m long?

total distance to travel the end of the train = 360 + 140 = 500 m
speed of train 45000m/60min = 750m/min or 750m/60sec
(500m*60sec)/750m=40sec the time will take to pass

Ques:- The cost price of 13 articles is equal to the selling price of 11 articles. Find the profit percent?
Ques:- Which of the following can be a product of two 3 digit numbers are **3 and **8?
A. 991014
B. 1010024
C. 9124
D. None of these

a

Ques:- An integer us divisible by 16 if and only if its last X digits are divisible by 16. The value of X would be
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6

4

Ques:- The average runs scored by a batsman in 20 matches is 40. In the next 10 matches the batsman scored an average of 13 runs. Find his average in all the 30 matches?

31

Ques:- What is the difference between bpo and call centre?
Ques:- What do you worry about?
Ques:- Tell about yourself ie, education,experience etc..
Ques:- In pure milk if 20% replaced by water and in this again 20% is replaced by water and again 20% is replaced by water then what is the proportion of milk in that mixture
Ques:- WHAT DO U THINK ABOUT INDO-AFGANISTAN RELATIONS?
Ques:- You r given a thermometer. What can u do by this without measuring the temperature?
Ques:- Insert the missing number:
2, 6, 12, 20, 30, 42, 56, (…..)
A. 60
B. 64
C. 70
D. 72

Difference between 2 and 6 is = 4
Difference between 6 and 12 is = 6
Difference between 12 and 20 is = 8
Difference between 20 and 30 is = 10
Difference between 30 and 42 is = 12
Difference between 42 and 56 is = 14
So ne number will be with 16 Difference i .e 72