# Prophet Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- In a certain code, COMPUTER is written as RFUVQNPC. How is MEDICINE written in the same code ?
Recent Answer : Added by Rama Kiran On 2020-10-19 17:08:43:

MEDICINE will become EOJDJEFM in the same code.

Ques:- How to sell a mobile phone
Ques:- A rectangular lawn of dimensions 80 m * 60 m has two roads each 10 m wide running in the middle of the lawn, one parallel to the length and the other parallel to the breadth. What is the cost of traveling the two roads at Rs.3 per sq m?
Ques:- A man purchased 15 pens, 12 books, 10 pencils and 5 erasers. The cost of each pen is Rs.36, each book is Rs.45, each pencil is Rs.8, and the cost of each eraser is Rs.40 less than the combined costs of pen and pencil. Find the total amount spent?
Recent Answer : Added by Admin On 2022-09-29 18:50:44:

Solution:

As given, we have,

The cost of one pen = 36 Rs.

So, the cost of 15 pens = 36 × 15 = 540 Rs.

The cost of one book = 45 Rs.

So, the cost of 12 books = 45 × 12 = 540 Rs.

The cost of one pencil = 8 Rs.

So, the cost of 10 pencils = 8 × 10 = 80 Rs.

Now,

the cost of each eraser is 40 Rs. less than the combined costs of pen and pencil.

So,

Combined costs of pen and pencil = 36 + 8 = 44 Rs.

Cost of one eraser = 44 – 40 = 4 Rs.

So, the cost of 5 erasers = 4 × 5 = 20 Rs.

Hence,

The total amount spent is

Hence, the total amount spent is 1180 Rs.

Ques:- In what way can your render your optimum service to Vodafone Mobile if given the opportunity to work with us?
Ques:- A computer store regularly sells all stock at a discount of 20 percent to 40 percent. If an additional 25 percent were deducted from the discount price during a special sale, what would be the lowest possible price of a part costing \$16 before any discount?
Ques:- From 5 litres of a 20% solution of alcohol in water, 2 litres of solution is taken out and 2 litres of water is added to it. Find the strength of alcohol in the news solution.
A. 10%
B. 12%
C. 15%
D. 18%
Recent Answer : Added by Mohammad On 2022-11-18 16:03:05:

In 5liter alchol is 20%
In 1liter alchol is0.2÷5=0.04liter

Taken out 2liter solution =3liter solution
Alchol present 3×0.04=0.12liter
7liter water alhol present=0.12liter
12%

Ques:- What would u do, if u become a prime minister of urcountry for six months
Ques:- How to expalin favourite spot in an interview? breifly with example
Ques:- Say me Abut Ur self
Ques:- In which ratio must water be mixed with milk costing Rs. 12 per litre to obtain a mixture worth of Rs. 8 per litre?
A. 1 : 2
B. 2 : 1
C. 2 : 3
D. 3 : 2
Recent Answer : Added by Muhammad Adnan On 2022-03-09 16:41:05:

B

Ques:- A is twice as good a work man as B and together they finish the work in 14 days. In how many days A alone can finish the work?
Ques:- Why do you wish to change your Career Specialization?
Ques:- A cylinder is 6 cms in diameter and 6 cms in height. If spheres of the same size are made from the material obtained, what is the diameter of each sphere?(a) 5 cms(b) 2 cms(c) 3 cms(d) 4 cms
Recent Answer : Added by Saeed On 2022-08-14 16:43:27:

2cm b)

Ques:- Where you worked first
Ques:- The radius of a circle is increased by 1%. Find how much % does its area increases?
Recent Answer : Added by Shubham Rajeshbhai Tank On 2021-07-08 16:28:42:

2.01%

Ques:- Whether i wold be okay with a harsh task master/ supervisor
Ques:- Why should i hired you ?
Ques:- If in a certain language FASHION is coded as FOIHSAN, how is PROBLEM coded in that code ?
Recent Answer : Added by Sowji On 2022-05-17 08:54:19:

FASHION= FOIHSAN
It is F-ASHIO-N to F-OIHSA-N.
So PROBLEM will be P-ROBLE-M,
the answer is PELBORM.

Ques:- What is the minimum number of four digits formed by using the digit 2, 3, 0, 7?
A. 2047
B. 2247
C. 2407
D. 2470
Recent Answer : Added by Preeti On 2022-03-09 16:29:53:

0237

Ques:- How much would you value integrity in your work?
Ques:- A computer shop consists 3 brands laptop. Laptop of brand A is sold 3/16, B is sold 1/16 and C is sold 3/4 then what fraction is sold by the shop in all.
Recent Answer : Added by jay On 2022-08-14 16:45:19:

Answer: 1 / 3

Lets say each brand had 16 laptops
So Sold : A = 3 , B= 1 and C = 12 , total sold: 16 ,
Since each brand has 16 , total = 48
so 16/ 48 = 1/3 is the sold fraction

Ques:- How do you handle stress, pressure and anxiety?
Ques:- Why you interested for this job?
Ques:- What will be the next great improvement in search technology?
Recent Answer : Added by Admin On 2020-05-17 12:01:51:

Creating a virtual image of the search topic

Ques:- Asking a Post Graduate in CS student whats your typing speed.
Ques:- A starts from a place at 11.00 am and travels at a speed of 4 kmph , B starts at 1.00 pm and travels with speeds of 1 kmph for 1 hr , 2 kmph for the next hr , 3 kmph for the next hr and so on. At wht time will B catch up with A ?
Recent Answer : Added by DK BOSS On 2021-07-17 06:18:40:

the answer is At 9:48 PM
At 1:00 pm the difference between A & B = 8 km
after 2:00 pm ………………. = 11 km (as B’s speed
is 1 and A’s 4 km, then eqv speed=(4-1)=3 km)
After 3:00………………….. = 13 km (as B’s speed 2 km)
After 4:00………………….. = 14 km
after 5:00………………….. = 14 km (A’s speed= B’s
speed)
after 6:00………………….. = 13 km
after 7:00………………….. = 11 km
after 8:00………………….. = 8 km
after 9:00………………….. = 4 km
and now the eqv speed is= (9-4) =5 km/hr;
and the renaming distance is 4 km;
then, time=(60*4)/5=48 min;
then the meeting time is=9:00+48 min=9:48 pm;

Ques:- The cost of 17 apples, 9 oranges , 13 bananas is rs 130 , whereas cost of 13 oranges, 7 apples and 10 bananas is rs 100. find the cost of 1 apple , 1 banana and 1 orange put together?
Recent Answer : Added by Admin On 2022-09-27 18:08:58:

Let cost for apple be a Cost for banana be b and Orange be c

So by first value expression becomes 17a + 13b + 9c =130 ———-1 therefore if you further solve a = (130 – 13b – 9c)/17 ———- 2 the second expression becomes: 13c + 7a + 10b = 100 ———- 3 If you put value of a in second expression it becomes: 13c + 7[(130 – 3b – 9c)/17] +10b = 100

Further if you solve you get value of b:

b = 10 – 2c ———-4

put value of b from 4 in 1

17a + 13 [10 – 2c] + 9c = 130

Further if you solve you find value of a

a = c ———-5

Put 5 in 3

13c + 7c + 10b = 100

further solve you get: c = 1 ———-6

from 5 and 6

a = c = 1 ———-7

Substitute value of c in expression 4

b = 10 – 2c b = 10 -2 * 1 b = 8 ———-8

therefore a + b + c = 10

Ques:- A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary ?(a) Rs.500(b) Rs.1500(c) Rs.1000(d) Rs. 900
Recent Answer : Added by DK BOSS On 2021-07-17 06:22:58:

option c is the answer
as
1/2 for household
1/4 for rent
1/5 for travel
remaining for deposit in bank(i.e) 1/2+1/4+1/5=19/20 ; 1-19/20=1/20
so 1/20 for deposit
1/20(x)=50
hence x=1000
option c is the answer

Ques:- How to achieve growth in marketing?

### Contact with us regarding this list

Devendra Bhardwaj With a decade of experience as a Job Hiring Expert, I am a results-driven professional dedicated to elevating recruitment strategies. My expertise lies in navigating the dynamic landscape of talent acquisition, employing innovative approaches to attract, assess, and secure top-tier candidates. I excel in optimizing hiring processes, leveraging cutting-edge technologies, and fostering collaborative relationships with stakeholders. A keen understanding of industry trends allows me to stay ahead, ensuring a competitive edge in securing the best talent for your organization. I am passionate about connecting the right people with the right opportunities and thrive in creating impactful, streamlined recruitment solutions.

Scroll to top