# Pizza express Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Pizza express Aptitude Test Questions, Pizza express Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Pizza express Job. Some people added Pizza express interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Pizza express Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Pizza express interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Pizza express.

Ques:- Find out the wrong number in a given series.
36, 64, 81, 125, 169
A. 169
B. 125
C. 81
D. 64

125

Ques:- A person has 60 pens. He sells some of these at a profit of 12% and the rest at 8% loss. On the whole, he gets a profit of 11%. How many pens were sold at 12% profit and how many at 8% loss?
A. 54
B. 57
C. 58
D. 60

57 and 3
12 x 57 = 684
-8 x 3 = -24
684 – 24 = 660
660/ 60 = 11

Ques:- Functionalties of servlets.

Servlets are the Java programs that run on the Java-enabled web server or application server. They are used to handle the request obtained from the webserver, process the request, produce the response, then send the response back to the webserver.

Ques:- burns caused by steam are more severe then burns by hot water.wahy?

coz steam has more heat content than hot water

Ques:- How many tangents can be drawn with in three circles if they do not lie with in each other

we can draw 12 tangents, 4 for 2 circles and 12 for 3
circles

Ques:- There are 9 coins. Out of which one is odd one i.e weight is less or more. How many iterations of weighing are required to find odd coin?

How will you know the odd is in lighter one or heavier one from only one weighing. It will require 2 weighing to find the odd set and one weighing for odd coin in that set i.e total 3 weighings.

Ques:- Feasibility about travelling, Future studies plan, etc
Ques:- A county cricket team has won 10 matches and lost 4. If these matches represent 70% of the matches to be played, how many more matches should the team win so as to have a record of 75% wins?

Let the total number of matches to played in the tournament be ‘x’.

Given that A county cricket team has won 10 matches and lost 4.

That means total number of matches played = 14.

So,

= > 70% of x = 14

= > (70/100) * x = 14

= > 70x = 1400

= > x = 20.

So, the number of matches to be played = 20.

They have a record of exactly 75% wins = 20 * 75/100

= > 15.

Therefore, the number of matches should the team win = 15 – 10 = 5.

Hope this helps!

Ques:- There are 150 weights. Some are 1 kg weights and some are 2 kg weights. The sum of the weights is 260. What is the number of 1kg weights?
Ques:- Tell me abot your self
Ques:- Give an example where you have shown your team work?
Ques:- Have you ever faced a situation when you had to take a decision, which did not fall within in your area of responsibility? What decision did you make and how?
Ques:- Introduce my self
Ques:- A cistern is filled by a tap in 3 1/2 hours. Due to leak in the bottom of the cistern, it takes half an hour longer to fill the cistern. If the cistern is full how long will it take the leak to empty it?
Ques:- There are four prime numbers written in ascending order of magnitude. The product of the first three is 385 and of the last three is 1001. Find the fourth number?