# Coc Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Reason for Joining the organization.
Ques:- A man sees a train passing over a bridge 1 km long. The length of the train is half that of the bridge. If the train clears the bridge in 2 minutes, the speed of the train is
A. 30 km/hr
B. 40 km/hr
C. 45 km/hr
D. 55 km/hr

45 km/hr

Ques:- There are some rabbits and peacocks in a zoo. The total number of their heads is 60 and total number of their legs is 192. Find the number of total rabbits?

24 peacocks and 36 rabbits

Ques:- Give me an example of a time when you tried to accomplish something and failed.
Ques:- How does this job fit in with your overall career goals?
Ques:- DO YOU THINK YOU ARE A TRUE ENGINEER
Ques:- A train running at the speed of 60 km/hr crosses a pole in 9 seconds. What is the length of the train?
A. 120 metres
B. 150 metres
C. 180 metres
D. 200 metres

60*5/18*9=150

Ques:- How do you react to a critical situation? (Explain a situation)
Ques:- Briefly describe your ideal job?
Ques:- What is your educations qulification?
Ques:- A 300 m long train crosses a platform in 39 sec while it crosses a signal pole in 18 sec. What is the length of the platform?
Ques:- What is the recent name of UTI bank?
Ques:- In your work experience, what have you done that you consider truly creative?
Ques:- What is debenture?
Ques:- If “basis points” are defined so that 1 percent is equal to100 basis points, then 75.5 percent is how many basis pointsgreater than 65.5 percent?
Ques:- Why do you want to relocate?
Ques:- A man engaged a servant on the condition that he would pay him Rs.900 and a uniform after one year service. He served only for 9 months and received uniform and Rs.650, find the price of the uniform?

12 month=>900Rs+Uniform
1month:75 => 9month:675
675-650=25 =>price of Uniform

Ques:- The smallest number when increased by ” 1 ” is exactly divisible by 12, 18, 24, 32 and 40 is:

lcm (12,18,24,32,40) – 1
1440-1 = 1439

Ques:- A>B, B>C, C=D, D>E, then which is greatest

Example 1:
Assign, A=20, B=10, C=5, D=5(Because C is equal to D as
given), E=1.
A/B = 20/10 = 2. So A/B = 2
A/C = 20/5 = 4. So A/C = 4
A/E = 20/1 = 20. So A/E = 20
Therefore “A/E is Greatest”
Example 2:
Assign, A=100, B=50, C=20, D=20(Because C is equal to D as
given), E=10.
A/B = 100/50 = 2. So A/B = 2
A/C = 100/20 = 5. So A/C = 5
A/E = 100/10 = 10. So A/E = 10
Therefore “A/E is Greatest”

Ques:- 8.008 + 0.8 + 80.8 + 800.8 + 0.08 = ?

890.488

Ques:- Number Series 40,42,39,44,38,46,?

37

Ques:- You have a car mileage 1km per liter, you have 3 thousand liters of petrol and have to cover 3000kms and give a way to cover that distance so that you can have some petrol remaining when you reached.
Ques:- If 3 workers collect 48 kg of cotton in 4 days, how many kg of cotton will 9 workers collect in 2 days?

72

Ques:- How would you describe your basic leadership style? Give specific examples of how you practice this?
Ques:- Tell me about a situation when you were given job instructions and you were unable to comprehend the instructions. How did you go about completing the task?
Ques:- How do you deal with stress?
Ques:- What’s ur dream for your career?
Ques:- How much time will a train of length 200 m moving at a speed of 72 kmph take to cross another train of length 300 m, moving at 36 kmph in the same direction?