# Catalogic Software Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Catalogic Software Aptitude Test Questions, Catalogic Software Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Catalogic Software Job. Some people added Catalogic Software interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Catalogic Software Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Catalogic Software interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Catalogic Software.

Ques:- Complete the following series.
9, 11, 15, 23, 39, ?
A. 42
B. 56
C. 64
D. 71

71

Ques:- hi friend generally short forms are asked in Net Solutions paper.i m writing them below
Ques:- if 30 men completes a job in 15 days working 9 hrs per day.. how much hours per day should 40 men work ??

as i assume the time taken to complete the job is not to be
changed while increasing the employees as it does not
clearly states so……….
30 men wrk for 9 hrs
therefore for the work to be done if no of workers is
increases the no of hrs / day to work should decrease so
here s a inverse relation
solving further we get
30 = K /9 ==> K= 270
now
40 = 270/y ==> y= 6.75
therefore ans is d)none

Ques:- Find the number WXYZ divisible by 36? i)let the digits be5,4,3,6 ?not in that order ii)sum of last two digits is 9 iii) sum of middle two digits is 7

5436

Ques:- Least no. when divide by 7 gives remainder 6, 6 gives 5, 5 gives 4 and so on ?

419

Ques:- A boy multiplied a number with 10 and got 100. If he divided it by 10, what would be the answer?

1

Ques:- Who among the following won gold medal in shooting at 15th Asian Games ?
Ques:- What is Learning?
Ques:- Why you want to chose this compeny
Ques:- A garrison of 3300 men has provisions for 32 days, when given at a rate of 850 grams per head. At the end of 7 days a reinforcement arrives and it was found that now the provisions will last 8 days less, when given at the rate of 825 grams per head. How, many more men can it feed?
Ques:- What is the salary of a president, primeminister and thegovernors?
Ques:- Describe your career since inception?
Ques:- How is gross and net salary calculated ?
Ques:- What are your expectations from the company?
Ques:- The current of a stream at 1 kmph. A motor boat goes 35 km upstream and back to the starting point in 12 hours. The speed of the motor boat in still water is?
Ques:- Two pipes function simultaneously the reservoir will be filled in 12 hours. One pipe fills reservoir 10 hours faster than the other. How many hours does the faster pipe take to fill the reservoir?

suppose
pipe:
A -30 hours A’s effeciency (60/30) =2
60( lcm of 30 and 20)
B- 20 hours B’s effeciency (60/20)=3

time taken by both to fill = 60/5 =12 as given in question (effeciencies of both a+b =2+3=5)
time taken by faster pipe i.e b = 60/3 =20

Ques:- Anand and Deepak started a business investing Rs. 22,500 and Rs. 35,000 respectively. Out of a total profit of Rs. 13,800, Deepak’s share is:

8400

Ques:- A father said to his son, “I was as old as you are at present at the time of your birth.” If the father’s age is 38 years now, the son’s age five years back was?