# Bizible Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- You have 4218 no of balls. put 1 balls at top layer 3 at 2nd top layer then 6 and then 10 … Continue in this way. How many layers are possible.?

211

Ques:- The prob of finding the parking slot occupied is 1/3. U find it empty for 9 consecutive days. Find the prob that it will be empty on the 10th day.
Ques:- area of triangle=1/2*b*h base incresed by 4 times & height is devided by 2, the net effect of area.

area is doubled.
actual area = 1/2 bh
after increase area = 1/2 *4b* h /2
=bh
1/2 *bh *2 = bh
therefore area is doubled

Ques:- Are you applying for other jobs? Do you have any other offer in hand?
Ques:- Where do you like to be posted?
Ques:- P and Q started a business with capitals Rs. 20000 and Rs. 25000. After few months R joined them with a capital of Rs. 30000. If the share of R in the annual profit of Rs. 50000 is Rs. 14000, then after how many months from the beginning did R join?
Ques:- In a business, A and C invested amounts in the ratio 2 : 1, whereas the ratio between amounts invested by A and B was 3 : 2. If Rs.1,57,300 was their profit, how much amount did B receive?
A. Rs. 24,200
B. Rs. 36,300
C. Rs. 48,400
D. Rs. 72,000

48,400

Ques:- Explain how would be an asset to this organization?
Ques:- Do you know what this company is into?
Ques:- The cost price of 13 articles is equal to the selling price of 11 articles. Find the profit percent?
Ques:- A car covers a distance of 624 km in 6 Â½ hours. Evaluate its speed?

S=D/T
S=624KM/6.5HRS
S=96KM/HR

Ques:- At present what is the percentage of Cash Reserve Ratio (CRR) ?
Ques:- Each side of a rectangle is increased by 100% .By what percentage does the area increase?

400%

e.g:-

l = 5 b = 2
Area= l*b =10

New after 100% increament
l=10 b = 4
Area = 10*4

Ques:- Tell me something about myself?
Ques:- What is the average of first 10 natural numbers ?

n(n+1)/2
=10*11/2
55

Ques:- How will you rate yourself .
Ques:- If two cards are taken one after another without replacing from a pack of 52 cards what is the probability for the two cards be queen

4/52 * 3/51

Ques:- A man leaves office daily at 7pm A driver with car comes from his home to pick him from office and bring back homeOne day he gets free at 5:30 and instead of waiting for driver he starts walking towards home. In the way he meets the car and returns home on car He reaches home 20 minutes earlier than usual.In how much time does the man reach home usually??

Since the car has met the person 20 minutes before hand, it has actually saved 10 mins of journey (to and fro)

since the man has started 1.30 hrs before and car has met him 10 mins before actual time he takes to reach daily is 1hr and 20 mins

Ques:- If on an item a company gives 25% discount, they earn 25% profit. If they now give 10% discount then what is the profit percentage.

If discount is 25%
Profit 25%
If discount10%
Profit?
Suppose 100rs is price
25% discount make it 75
25%profit that means 75×100/125=60
Cp is 60
10 % discount make sp 90 profit is 30%

Ques:- Mr. Rahul spends 30% of his monthly salary on domestic expenses. He spends respectively 20% and 10% of the remaining salary on education of children and conveyance. Of the remaining amounts now he spends respectively 20% and 30%on entertainment and maintenance of house. He saves Rs.5512.50. what is the monthly salary of Mr. Rahul?
A. Rs. 22,500
B. Rs. 20,000
C. Rs. 25,000
D. Rs. 24,500
E. None of these

How it is possible ? Please write in detail !!! This answer
s not a use !!!

Ques:- The sides of a triangle are in the ratio 5: 12: 13 and its perimeter is 300 m, Evaluate the area of the triangle ?

As it is a right angled triangle so we know the hypotenuse must be 13 and 5 & 13 are base and height (in any order).
Area of triangle = 0.5* base * height = 0.5 * 5 * 12 = 30

Ques:- Where u will see after 5 years
Ques:- Find the odd man out:
385, 462, 572, 396, 427, 671, 264
A. 671
B. 427
C. 385
D. 264

Because
385 means (3+5=8) or (8-3=5) ,
462 means (4+2=6) or (6-2=4) ,
572 means (5+2=7) or (7-5=2) ,
396 means (6+3=9) or (9-3=6) ,
671 means (6+1=7) or (7-6=1) ,
264 means (4+2=6) or (6-2=4) ,
but only 427 is the number in which if we do addition of any of its two digits (e.g 4+2 or 4+7) then its answer doesn’t come 3rd digit
like if we do 4+2 then answer will be 6 so the number should be 426 but it is not
or if we do 7-4 then answer will be 3 (not 2)
so the right answer is 427

Ques:- if a boat is moving in upstream with v1 km/hr and in the down stream it is moving with v2 km/hr then what is the speed of the stream.

1.5 km/hour

Ques:- Describe an ideal position for yourself.
Ques:- How many times in a day, are the hands of a clock in straight line but opposite in direction?
A. 20
B. 22
C. 24
D. 48

B

Ques:- A person bought an article and sold it at a loss of 10%. If he had bought it for 20% less and sold it for Rs.75 less, he could have gained 25%. What is the cost price?
Ques:- The premium fashion brand Morgan De Toi, recentlylaunched in India, belongs to which country?
A. Japan
B. Italy
C. USA
D. France