# UNIFY TECHNOLOGIES PVT Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- A car covers a distance of 624 km in 6 Â½ hours. Evaluate its speed?

S=D/T
S=624KM/6.5HRS
S=96KM/HR

Ques:- How long do you want to stay with us?
Ques:- In a class of 60, where girls are twice that of boys, Kamal ranked seventeenth from the top. If there are 9 girls ahead of Kamal, how many boys are after him in rank ?

boys= x
girls=2x
boys+girls= 60
x+2x=60
x=60/3
x=20
kamal=17th rank
9 girls are ahead of kamal
17-9=8
20-8=12 boys are after kamal’s rank

Ques:- In each questions below are given two statements followed by two conclusions numbered I and II.
Statements :
No man is a donkey. Rajesh is a man.
Conclusions :
I. Rajesh is not a donkey.
II. All men are not Rajesh.
A. if only conclusion I follows
B. if only conclusion II follows
C. if either conclusion I or II follows
D. if neither conclusion I nor II follows
E. if both conclusions I and II follow

E

Ques:- A sequence is given. You should find out error & write correct answer. 2,3 6,7 14,15 29,46

Error is at 46. Correct one is 29+1=30

Ques:- One wordswill begiven find oddman out: a) sow b) cut c) sickel

sow

Ques:- WHO TAKE DECISION TO RELEASE THE BUILD
Ques:- What do you think about ?Abortion?
Ques:- If the total distance of a journey is 120 km .If one goes by 60 kmph and comes back at 40kmph what is the average speed during the journey?

24 Kmp/h

Ques:- Find the highest common factor of 36 and 84.
A. 4
B. 6
C. 8
D. 12

=36*84/ lcm
= 36 * 84 / (12 * 3 * 7 )
HCF= 12

Ques:- A, B, C, D, E and F are six cities which are collinear in the same order. The distance between any two adjacent cities is equal. A bus starts at A for city F. It takes 25 minutes for the bus to travel from one city to another and stops for 5 minutes at each place. If the bus reaches E at 8:55, then at what time did it reach station B?

6.35

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
8, 13, 21, 32, 47, 63, 83
A. 32
B. 47
C. 63
D. 83

8+5=13
13+8=21
21+11=32
32+14=46
46+17=63

Ques:- Sum of two numbers is 15. Two times of the first exceeds by 5 from the three times of the other. Then the numbers will be?

The first number is 10 and the second number is 5

Ques:- A school have 30% from MAHARASTRA .Out of this 20% from BOMBAY students. Find the total percentage of BOMBAY

here the 30% of 100 is 30
and 10% of the 30 = 3
so 20% = 6%
so ans = 6%

Ques:- A can do a half of certain work in 70 days and B one third of the same in 35 days. They together will do the whole work in.

Days taken by A to complete whole work= 140 days
Days taken by B to complete whole work= 105 days

A’s 1 day work= 1/140
B’s 1 day work= 1/105
On adding these together we get: 1/60 (1 day work by working together)

So, together they will be able to complete it in 60 days

Ques:- A, B, C and D are related to each other. One of the four is the opposite sex from each of the other three. D is A's brother or only daughter. A or B is C's only son. B or C is D's sister.
Ques:- The speed at which a man can row a boat in still water is 15 kmph. If he rows downstream, where the speed of current is 3 kmph, what time will he take to cover 60 metres?
Ques:- Why you want to switch?
Ques:- At a game of billiards, A can give B 15 points in 60 and A can give C to 20 points in 60. How many points can B give C in a game of 90?
Ques:- A jogger running at 9 km/hr along side a railway track is 240 m ahead of the engine of a 120 m long train running at 45 km/hr in the same direction. In how much time will the train pass the jogger?

– While the train is moving, the jogger will also be running in the same direction.
– for the head(engine) of the train to get to the current position of the jogger 240m away, it will take:
45km/hr => 12.5m/s => 240/12.5 = 19.2 seconds.

– But in the same period of time, the jogger will still be running and will have moved to a new location by: 9km/hr => 2.5m/s => 2.5 * 19.2 = 48m

To get to the new location at the speed of 12.5m/s will take the train:
48/12.5 = 3.84sec

In this additional time, the jogger will move forward by:
3.84 * 2.5 = 9.6m

at a speed of 12.5m/s, it will take the train less than a second to cover the additional 9.6m

If we add the distance the jogger will cover in 1 second to 9.6, it is still less than what the train can cover per second. let us see (9.6 + 2.5 = 12.1)

Therefore, the head of the train will pass the runner at approximately: 19.2 + 3.84 + 1 => 24.04 seconds.

For the train to completely pass the runner, it will need its whole length of 120m to be in front of the runner.

This will take an additional (9.6 + 2) seconds.

Therefore for the length of the train to be ahead of the runner it will take approx. 35.65 (24.04 + 9.6 + 2) seconds

Ques:- There are four prime numbers written in ascending order of magnitude. The product of the first three is 7429 and of the last three is 12673. Find the fourth number?

17,19,23,29

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
5, 16, 6, 16, 7, 16, 9
A. 6
B. 7
C. 8
D. 9

d

Ques:- The marks obtained by Vijay and Amith are in the ratio 4:5 and those obtained by Amith and Abhishek in the ratio of 3:2. The marks obtained by Vijay and Abhishek are in the ratio of?

4:2

Ques:- There are 9 cities numbered 1 to 9. From how many cities the flight can start so as to reach the city 8 either directly or indirectly such the path formed is divisible by 3.
Ques:- Past work experience.
Ques:- Nitin borrowed some money at the rate of 6% p.a. for the first three years, 9% p.a. for the next five years and 13% p.a. for the period beyond eight years. If the total interest paid by him at the end of eleven years is Rs. 8160, how much money did he borrow?

Let the money borrowed by Nitin=Rs.P

According to the question,

(P×6×3)/100+(P×9×5)/100+(P×13×3)/100=Rs.8160
ans=8000