**Ques:- About your academics project?**

**Ques:- What types of math do you use? Re: Calculus, Algebra, Fractions?**

**Ques:- What is the recent name of UTI bank?**

**Ques:- Find the sum The difference between the compound and S.I. on a certain sum of money for 2 years at 10% per annum is Rs.15of money?**

**Ques:- What is artificial memory?**

**Ques:- Two candles of equal lengths and of different thickness are there. The thicker one will last of six hours. The thinner 2 hours less than the thicker one. Ramesh light the two candles at the same time. When he went to bed he saw the thicker one is twice the length of the thinner one. For how long did Ramesh lit two candles .**

**Ques:- How much money do you want?**

**Ques:- Future growth, reasons for considering Smart Cube, reasons of leaving current org.**

**Ques:- If a car starts from A towards B with some velocity due to some problem in the engine after travelling 30km.If the car goes with 4/5 th of its actuval velocity the car reaches B 45min later to the actual time. If the car engine fails ofter travelling 45km, the car reaches the destination B 36min late to the actual time , what is the initial velocity of car and what is the distance between A and B in km**

**Recent Answer**: :

Ans. let x is distance from A to B

and y is initial speed.

30/y+(x-30)5/4y -x/y = 3/4

=> 4x-12y=120 —-(1).

45/y + (x-45)5/4y -x/y=3/5

=> 5x-12y=225 ——-(2).

From equ (1) and equ (2) we will get.

x=25 and y=105

so initial speed is 25 km/hr

and Distance From A to B is 105 km

**Ques:- A man walked 20 m to cross a rectangular field diagonally. If the length of the field is 16 cm. Find the breadth of the field is?**

**Recent Answer**: :

How breadth is 19.84..?

Apply Pythagoras therom,

a^2+b^2=c^2,

Lets Assume

c is hypotenuse or diagonal,

a is length or opposite side,

b is breadth or adjacent side,

Then,

256+b^2=400

b^2=144

b=12,

So the breadth is 12 cm

**Ques:- A>B, B>C, C=D, D>E, then which is greatest**

**Recent Answer**: :

Example 1:

Assign, A=20, B=10, C=5, D=5(Because C is equal to D as

given), E=1.

A/B = 20/10 = 2. So A/B = 2

A/C = 20/5 = 4. So A/C = 4

A/E = 20/1 = 20. So A/E = 20

Therefore “A/E is Greatest”

Example 2:

Assign, A=100, B=50, C=20, D=20(Because C is equal to D as

given), E=10.

A/B = 100/50 = 2. So A/B = 2

A/C = 100/20 = 5. So A/C = 5

A/E = 100/10 = 10. So A/E = 10

Therefore “A/E is Greatest”

**Ques:- If you are selected, what will you do for your company?**

**Ques:- (root 200) – (root 50) =?**

**Recent Answer**: :

5*(root2)

**Ques:- A man walks east and turns right and then from there to his left and then 45degrees to his right.In which direction did he go**

**Ques:- 40.83 x 1.02 x 1.2 = ?**

**Recent Answer**: :

There should be 5(2+2+1) decimal places in the answer and the decimal place should end with 2(3*2*2=12) so the correct answer is a, no need for calculator. You can rule out all the other options because it does not satisfy this condition.

**Ques:- Describe a situation where you influenced others to achieve a common goal or objective?**

**Ques:- Why Is there a gap in your work history?**

**Ques:- Tell me a memorable event in your life?**

**Ques:- Lets say you have being given work to collect data from all department heads and make a report presentation by Wednesday and present that report to your boss in the board meeting on Thursday, “How will you do that” say if 1 or 2 department heads don’t give you data, how will you convince them to give data?**

**Ques:- Why would you choose this organization and not someone else?**

**Ques:- How much experience do you have in BPO?**

**Ques:- Basics of our subjects in cse dept**

**Ques:- What is your ambition in life?**

**Ques:- Insert the missing number:**

16, 33, 65, 131, 261, (…..)

16, 33, 65, 131, 261, (…..)

**Recent Answer**: :

523

**Ques:- A man purchased 15 pens, 12 books, 10 pencils and 5 erasers. The cost of each pen is Rs.36, each book is Rs.45, each pencil is Rs.8, and the cost of each eraser is Rs.40 less than the combined costs of pen and pencil. Find the total amount spent?**

**Recent Answer**: :

Solution:

As given, we have,

The cost of one pen = 36 Rs.

So, the cost of 15 pens = 36 × 15 = 540 Rs.

The cost of one book = 45 Rs.

So, the cost of 12 books = 45 × 12 = 540 Rs.

The cost of one pencil = 8 Rs.

So, the cost of 10 pencils = 8 × 10 = 80 Rs.

Now,

the cost of each eraser is 40 Rs. less than the combined costs of pen and pencil.

So,

Combined costs of pen and pencil = 36 + 8 = 44 Rs.

Cost of one eraser = 44 – 40 = 4 Rs.

So, the cost of 5 erasers = 4 × 5 = 20 Rs.

Hence,

The total amount spent is

Hence, the total amount spent is 1180 Rs.

**Ques:- What is the sum of two consecutive even numbers, the difference of whose squares is 84?**

**Recent Answer**: :

Let the numbers be x and x + 2.

Then, (x + 2)2 – x2 = 84

⇒ 4x + 4 = 84

⇒ 4x = 80

⇒ x = 20.

∴ The required sum

= x + (x + 2)

= 2x + 2

= 42

**Ques:- Find out the wrong number in each sequence:**

36, 54, 18, 27, 9, 18.5, 4.5

36, 54, 18, 27, 9, 18.5, 4.5

**Recent Answer**: :

C

**Ques:- What is the motive of joining bpo?**

**Ques:- You have two jars, 50 red marbles and 50 blue marbles. A jarwill be picked at random, and then a marble will be pickedfrom the jar. Placing all of the marbles in the jars, howcan you maximize the chances of a red marble being picked?What are the exact odds of getting a red marble using yourscheme?**

**Ques:- The router is a secondary server do you agree with this point?**

Recent Answer: Added by Admin On 2020-05-17 11:59:20:In 3 hours thinker candle becomes half

In the same time thinner candle becomes one fourth. Now the

required condition is satisfied. So 3 Hours