# Coty cosmetics Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Six points are marked on a straight line and five points are marked on another line which is parallel to the first line. How many straight lines, including the first two, can be formed with these points?

30+2=32

Ques:- Can u give me an example of a project you were involved with that illustrates your interest and skills in bringing people together?
Ques:- if the area of sqare increases by 69% then side of the sqr incr by

30%

Ques:- What is the worst or Most Embarrassing aspect of your Business Career? How would you have done things differently now with 20 20 hindsight?
Ques:- If the project already started and u hired in the middle of the project?what will u do?
Ques:- Why are you leaving present company
Ques:- The difference between a two-digit number and the number obtained by interchanging the digits is 36. What is the difference between the sum and the difference of the digits of the number if the ratio between the digits of the number is 1 : 2 ?

The number is greater than the number obtained in reversing the digits and the ten’s digit is greater than the unit’s digit
Let ten’s and unit’s digit be 2x and x respectively
Then, (10×2x+x)−(10x+2x)=36
9x=36
x=4
Required difference=(2x+x)−(2x−x)=2x=8

Ques:- How will you measure height of building when you are at the top of the building? And if you have stone with you.
Ques:- A train running at the speed of 60 km/hr crosses a pole in 9 seconds. What is the length of the train?
A. 120 metres
B. 150 metres
C. 180 metres
D. 200 metres

60*5/18*9=150

Ques:- How many companys have you worked before.
Ques:- Do you have any experience in this industry?
Ques:- In each questions below are given two statements followed by two conclusions numbered I and II.
Statements :
Some men are educated. Educated persons prefer small families.
Conclusions :
I. All small families are educated.
II. Some men prefer small families.
A. if only conclusion I follows
B. if only conclusion II follows
C. if either conclusion I or II follows
D. if neither conclusion I nor II follows
E. if both conclusions I and II follow
Ques:- What is your goal and how it will help our organization?
Ques:- A part of certain sum of money is invested at 9% per annum and the rest at 12% per annum, if the interest earned in each case for the same period is equal, then ratio of the sums invested is?

3;4

Ques:- Do you need any holidays or leave during the probation period?
Ques:- Two numbers are in the ratio 3:5. If 9 be subtracted from each, they are in the ratio of 9:17. The first number is:

The first number is 36

Step-by-step explanation:
let their common factor be ‘x’

hence,

the ratio be 3x/5x

hence, by condition;

(3x-9)/(5x-9)=9/17 ch upu

9(5x-9)=17(3x-9)

45x-81=51x-153

153-81=51x-45x

72=6x

x=72/6

x=12

the first number is 3x=3×12=36

Ques:- Rs.160 contained in a box consists of one rupee, 50 paisa and 25 paisa coins in the ratio 4:5:6. What is the number of 25 paisa coins?

4x:5x:6x
100:50:25
100×4x +50×5x+25×6x
then 400x + 250x + 150x = 16000
800x=16000
x = 20

25 paisa=6x = 20×6=120

so the ans is 120 coins

Ques:- World Golf Championship, 2007 has been won by?
Ques:- What approach do you take in getting your people to accept your ideas or department goals?
Ques:- What objectives would you use to describe yourself?
Ques:- What do you think about ?Abortion?
Ques:- The length of the bridge, which a train 130 m long and traveling at 45 km/hr can cross in 30 sec is?
Ques:- A train travelling at a speed of 90 km/hr, crosses a pole in 10 seconds. The length of the train is
A. 100 m
B. 150 m
C. 250 m
D. 900 m

Train speed 90 km /h
1st we have to change in m/s. then 90*5/18=25m/s
Then d=speed*time
=25*10=250m train length

Ques:- There were 36 chairs. how many ways can they be placed such that all rows have equal no. of chairs and at least three chairs are there in each row and there are at least three rows

12

Ques:- Lotus Domino is a product associated with :(a) Pizzas (b) Computers (c) Flowers (d) None of these
Ques:- About my family and kids?
Ques:- Why are you doing job?
Ques:- Tell the difference between the largest number and the least number written with the digits 7, 3, 1, 4?
Recent Answer : Added by Nomula soumit sai kumar On 2022-10-21 19:49:16:

6084
7431 is largest number and 1347 is the least number from digits 1,3,4,7
so 7431-1347=6084

Ques:- The HCF and LCM of two numbers are 18 and 3780 respectively. If one of them is 540, then the second one is
A. 112
B. 118
C. 126
D. 142