A. 13.33

B. 26.67

C. 38.32

D. 40

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth

D=150+300=450 mt.

speed = distance/time

speed = 450/(40.5/3600)

speed =40,000 mt/sec

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth

D=150+300=450 mt.

speed = distance/time

speed = 450/(40.5/3600)

speed =40,000 mt/sec

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth

D=150+300=450 mt.

speed = distance/time

speed = 450/(40.5/3600)

speed =40,000 mt/sec.

answer is D

Total Distance Covered By the train = 300 + 150 = 450

Speed of trin in Km = (450*3600)/(40.5*1000)=40 km/h

40km/hr

40

D. 40

(150+300)m/40.5 s = 11.1 m/s

11.1 * 3.6 = 40

Go oc cho

https://vtc.vn/noi-that-go-oc-cho-tan-co-dien-morehome-lan-gio-moi-cho-thi-truong-viet-nam-ar665386.html

40km/h

40

40km/ per hr

40km/hr

Ans D. 40 Km/Hour

The length L of the train is 150 Mts, distance to cover D is 300 Mts length of tunnel in time T 40.5 seconds

(L + D)/T = (150+300)/40.5 = 450/40.5 = 11.11 Mts/Sec

Converting the same to Kms/Hour

11.11 * 3600 /1000 = 40 KM/Hour

40

B

total distance = 150 + 300 = 450m

Time = 40.5s

Distance in km = 450/1000 = 0.45km

Time in hr = 40.5/3600 = 0.01125hr

Speed = distance/time => 0.45/0.01125 => 40km/hr

40

length of train + tunnel length = total distance

300+150=450

Speed =distance / time

= 450/40.5

It’s was in meter/ second form. We need to convert it into km/hr. So we multiple with 3.6(i.e 3600/1000)

=450/40.5*3.6

=40 km/hr

26.6

40

D

13.33

total distance pased by train is 150m

because, = tunnel length-train length

=300-150

=150m

d=0.15km t=0.01125

a=d/t

=13.33

26.667

D. 40

40

40 kmph

speed=distance/time=(300+150)/40.5=11.1111m/s=(11.111*(18/5))=40km/hrs

How