A. 28 km/hr

B. 50.4 km/hr

C. 70 km/hr

D. 74.2 km/hr

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

B

50.4 km / hr

Option B is correct

(1*18/5) = 3.6kmph

1mps = 3.6kmph

14mps * 3.6kmph = 50.4kmph

B

1 m/s = 3.6 km/hr

14 m/s x 3.6 = 50.4 Km/hr

Option B is Correct

1 m/s = 3.6 km/hr

14 m/s x 3.6 = 50.4 Km/hr

Option B is Correct

B.

50.4

50.4

1 SEC 14 MTR

1 MINURE 840 METER

1 HOUR IS 840 *60 = 50.400MTR

ANS IS B 50.4KM/HR

70km

50.4

B

50.4 km/hr

50.4 km/hr

1 sec = 1/3600 hr

1 meters = 1/1000

So,

(14/1000)÷(1/3600)= 50.4 km/hr

1 second = 14 meters

1 minutes = 14×60 (1 min = 60sec)

= 840 meters

1 hour = 840 ×60

= 50400 meters (1hour = 60 minutes)

50.4 km/h

B

50.4 km/hr

50.4 km/hr

14m/s * 60seconds*60 minutes / 1000= 50.4km/hr

50.4

50.4

54.4 Km/hr

50.0k/hr

50.4km/hr

50.4 km/hr

B

14m/s

14*18/5

252/5

Ans:50.4

B

50.4 km/hr

50.4 km/h

50.4 km/hr

A

B

B. 50.4km/hr

14×60×60÷1000=50.4

50

50.4

Given speed = 14 m/s

To change m/s to km/hr we can multiply the speed with 18/5

14*(18/5) = 50.4 km/hr

As we know

1km = 1000 m

And 1hr = 3600 sec

So 1km/hr = 1000/3600 m/s

= 5/18 m/s

50.4km/hr

50.4 km/hr

14 metres/second is your query

by logical deduction, 1 metre per second equals 3600 metres/HOUR

3600 is your operative

move the decimal over to the left 3 places (thousandths) ↩️↩️↩️

This gives you 3.6

Now multiply 3.6×14 = 50.4

Good mathematical exercise

50.4 km/hr

B) 50.4 km/hr

50.4 km/hr

50.4km/hr

14 meter/s

1min =60second

1000meter = 1 km

14*60= 840meter in one mint

60min = 1 hour

So, 840*60 =50400meter

50400/1000 = 50.4km/h

50.4km/hr

70km/hr

50.4 km/hr (explainantion : 1 min = 60 sec & 60 min= 1 hr 14 * 60 sec= 840 meters & 840*60 min = 50400 meters , now 1 km = 1000 m ,so 50400/1000 = 50.4 km/hr

B) 50.4km/hr

1km=1000m

50.4km=50400m

then lets convert given hr into sec

50400/60=840

840/60=14m/s

B

Ans = 50.4km/hr

50.4km/h

Given 14 meeter /sec

So per minute=840 meeter

per hour=50400 meeter

1 km=1000meeter

So ans is 50.4km/hr

50.4km/hr

50.4

50.4km/hr

Added an answer on January 16, 2022 at 5:16 pm

convert 14 meters in to KM —- 14/1000=0.014 Km

Convert seconds into hrs —– 1*60*60 = 3600

0.014 km per —— 1 sec

? ——- 3600

cross multiple 3600*0.014/1= 50.4 Km/hr

50.4 KM/HOUR

Speed=14m/s=14*(18/5)kmph=50.4kmph

50.4

B

50.4 km/hrs

14 × (3600÷1000) = 50.4

50.4 Km/Hr

50.4km/hr

1Hr = 3600s

14*3600= 50400m/hr

50.4 *10^3m/hr = 50.4 km/hr

50.4 km/hr

50.4 km/hr

50.4 km/hr

5.04 km/hr

28km/h

b

given speed = 14m/s

so,,,,for 1min=14*60=840m

then..for 1hr= 840*60=50400m

we all know 1000m=1km

so…50400m = 50.4km/hr

we all know m/s convert into km/hr 18/5

So direct we can solve 14 × 18/5

it’s 50.4 km/hr

50.4

50,4km/hr

50.4km/hr

50.4km/hr

50.4 KM/Hour

70Km/hr

14 *60m. = 60 sec

840 m.= 60 sec

840*60m = 60*60 sec

50400 m = 36000 sec

50400m = 1 hr.

50400/1000

ans= 50.4 km/hr

B is the answer

50.4

50.4

14*(18/5) =50.4 km/hr

70

50.4km/h

50.4km/hr

1m/s = 18/5 km/he

So, 14m/s= 14*18/5

= 50.4 km/hr

Just multiply the value by 3.6

14m/s * 3.6 = 50.4 km/hr

70km/hr

50.4KMPH

50.4 km/hour

B. 50.4 km/hr

b 50.4km/hr

the answer is B

50.4Km/hr

50.4 km/hr

50.4km/h

50.4 km/hr

50.4

50.4 km/hr

14 m/s

1hr=3600 sec

so multiply by 3600 and dvide by same

14*3600/3600 m/s

50400/3600 m/s

3600 s = 1hr

1000m=1km

50400=50.4km

so

50.4km/hr

1m/s=3.6km/h

Therefore 14m/s=14*3.6=50.4km/h

14×3600/1000 = 50.4km/h

B.

50.4

14×3600 x1000=50.4

option B

DISTAMCE COVER IN ONE HOUES=14*60*60=

50.4 km/hr

50.4kh/hr

3,600 seconds = 1 minute

1Km = 1000m

Therefore 3,600/1000 = 3.6 m/s

Final answer = 14 metres * 3.6 = 50.4km/hr

1hour=3600seconds

50.4 km/hr

Basically to get all you need to do is

14×3.6= 50.4

convert 14 meters in to KM —- 14/1000=0.014 Km

Convert seconds into hrs —– 1*60*60 = 3600

0.014 km per —— 1 sec

? ——- 3600

cross multiple 3600*0.014/1= 50.4 Km/hr

50.4km/hr

C

C

the substitution is as follows

14*(18/5)=50.4 is the correct answer

28km/hr

Therefore, 1km = 1000 meters

⇒1 meter = 1 km1000

Definition of Hour: A period of time equal to 60 minutes that is 3600 seconds.

Definition of second: It is measured as the smallest unit of time.

⇒1 second =1 hr3600

Now, 14meters per second need to be converted to kilometers per hour.

Let x be 14 meters per second which is needed to convert into kilometers per hour

⇒x = 14ms

⇒141 km10001 hr3600

⇒14×36001000kmhr=50.4kmhr

Therefore, 14 meters per second is equal to 50.4 kilometers per hour

b) 50.4km/hr

1km=1000m

50.4km=50400m

then lets convert given hr into sec

50400/60=840

840/60=14m/s

50.4

14*(18/5)=50.4

THANK YOU ANSWER IN DETAIL

50.4km/hr

50.4 km/hr