# Uw credit union Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- The ICC World Cup Cricket-2007 has been won by?
Ques:- What is the name of ur presentation,application server in urcomp???
Ques:- In 1000 wine bottles stack 10 are poisoned given 10 rats what is the minimum number of tries to find the poisoned one. Rat dies once it licks the poisoned wine.

Reason:
The best case happens ONLY when each rat dies just as they
taste the FIRST bottle given to them (you can imagine it a
miracle ðŸ˜€ )
In this case, the very first 10 attempts reveal the
poisonous bottles. So the answer is 10.

Ques:- The town of Paranda is located on Green Lake. The town of Akram is west of Paranda. Tokhada is east of Akram but west of Paranda. Kakran is east of Bopri but west of Tokhada and Akram. If they are all in the same district, which town is the farthest west?

Bopri is farthest to the west followed by Kakran, Akram, Tokhada, and Paranda to the east.

Ques:- Are you interested in helping others?
Ques:- Find the least square number which is divisible by 10, 12, 15 and 18?

2

Ques:- Basic personal and technical
Ques:- Alok ordered 16 chapatis, 5 plates of rice, 7 plates of mixed vegetable and 6 ice-cream cups. The cost of each chapati is Rs.6, that of each plate of rice is Rs.45 and that of mixed vegetable is Rs.70. The amount that Alok paid the cashier was Rs.961. Find the cost of each ice-cream cup?

16 chapatis* 6 Rs= 96
5 plates of rice * 45 Rs = 225
7 plates of mixed vegetable * 70 Rs = 490
6 ice-cream * ??
The amount that Alok paid the cashier was Rs.961
96+225+490 = 811
961-811= 150
150/6 = 25
The cost of each ice-cream cup is 25 .Rs

Ques:- Money and work both are like siblings. But I believe when you work hard; money will flow to you. So work is more important than money. Only hard work can help you put another feather in your success cap.
Ques:- You are given weights of order 1kg 3kg 9kg 27kg 81kg and so on…(powers of 3)A weight of N kg is placed on any one of the empty pans of the balance.You are supposed to add weights to both pans of the balance and make them equal.You can use one weight only once..i.e., you can't use 2 number of 3kg weights.
Ques:- A and B entered into a partnership investing Rs.16,000 and Rs.12,000 respectively. After 3 months, A withdrew Rs.5000 while B invested Rs.5000 more. After 3 years of C, out of a total profit of Rs.21,000. The share of B exceeds that of C, out of a total profit of Rs.26,400 after one year by
A. Rs. 2400
B. Rs. 3000
C. Rs.3200
D. Rs.3600

D

Ques:- A train of length 150 m takes 40.5 seconds to cross a tunnel of length of 300 m. The speed of the train (in km/hr) is
A. 13.33
B. 26.67
C. 38.32
D. 40

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth
D=150+300=450 mt.
speed = distance/time
speed = 450/(40.5/3600)
speed =40,000 mt/sec

Ques:- Describe some staff conflicts you have handled.
Ques:- What has been the most important person or event in your own self development?
Ques:- Four sisters- Suvarna, Tara, Uma and Vibha are playing a game such that the loser doubles the money of each of the other players from her share. They played four games and each sister lost one game in alphabetical order. At the end of fourth game, each sister has Rs. 32. Who started with the highest amount?

Let Suvarna, Tara, Uma and Vibha be S,T,U,V respectively
initially in the beginning each persons share be
V = x U = y T = z
S = w = (x+y+z+32) Reason: She has to double others share, so she should have each and everyone’s share and still should be left out with 32

after 1st Round of game
S loses and is out with 32 and doubles the others share
V = 2x U = 2y T = 2z

After 2nd Round of game
T loses and is out with 32 and doubles the others share
V = 4x U = 4y
This means T had 2z = 2x + 2y + 32
After 3rd round of game
U looses and is out with 32 and doubles others share
V = 8x
This means U initially has 4y = 4x + 32
In the end V = 8x = 32

Solving this we get x = 4, y = 12, z = 32 and w = 80
There fore Suvarna had highest share in the beginning

Ques:- A jogger running at 9 km/hr along side a railway track is 240 m ahead of the engine of a 120 m long train running at 45 km/hr in the same direction. In how much time will the train pass the jogger?

– While the train is moving, the jogger will also be running in the same direction.
– for the head(engine) of the train to get to the current position of the jogger 240m away, it will take:
45km/hr => 12.5m/s => 240/12.5 = 19.2 seconds.

– But in the same period of time, the jogger will still be running and will have moved to a new location by: 9km/hr => 2.5m/s => 2.5 * 19.2 = 48m

To get to the new location at the speed of 12.5m/s will take the train:
48/12.5 = 3.84sec

In this additional time, the jogger will move forward by:
3.84 * 2.5 = 9.6m

at a speed of 12.5m/s, it will take the train less than a second to cover the additional 9.6m

If we add the distance the jogger will cover in 1 second to 9.6, it is still less than what the train can cover per second. let us see (9.6 + 2.5 = 12.1)

Therefore, the head of the train will pass the runner at approximately: 19.2 + 3.84 + 1 => 24.04 seconds.

For the train to completely pass the runner, it will need its whole length of 120m to be in front of the runner.

This will take an additional (9.6 + 2) seconds.

Therefore for the length of the train to be ahead of the runner it will take approx. 35.65 (24.04 + 9.6 + 2) seconds

Ques:- A pipe can fill a tank in 30 min B can fill in 28 min then if 3/4 th of tank can be filled by B pipe and after wards both are opened then how much time is required by both the pipes to fill the tank completely.

105/29 mins

Ques:- A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.

Initially (2*33 + 1*24)/(2+1) = 30p a gm
So, cost for 100g = 100*30 = 3000p

Later, (1*33 + 2*24)/(1+2) = 71/3 p a gm.
So, cost for 100g = 100*(71/3) = 2366.67p

He saves 3000 – 2366.67 = 633.33p

Concept of weighted average.

Ques:- If FRAGRANCE is written as SBHSBODFG, how can IMPOSING be written?
Ques:- If x + 8y = 20 and x = -3y, then y =

x+8y=20, x=-3y
(-3y)+8y=20
5y=20
y=4
The answer for y is 4

Ques:- How to sell a mobile phone
Ques:- Where would you be in five years from now?
Ques:- There are four towns P, Q, R and T. Q is to the south-west of P, R is to the east of Q and south-east of P, and T is to the north of R in line with QP. In which direction of P is T located?
Ques:- Can you work well under deadline or pressure?
Ques:- What has been your biggest frustration?
Ques:- Find the least number of five digits which is exactly divisible by 12, 15 and 18?
Ques:- A and B put in Rs.300 and Rs.400 respectively into a business. A reinvests into the business his share of the first year’s profit of Rs.210 where as B does not. In what ratio should they divide the second year’s profit?