# Twiga foods Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Twiga foods Aptitude Test Questions, Twiga foods Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Twiga foods Job. Some people added Twiga foods interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Twiga foods Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Twiga foods interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Twiga foods.

Ques:- What was the day of the week on 28th February, 1995?
A. Monday
B. Tuesday
C. Wednesday
D. Thursday

1600 years contain 0 odd day.
300 years contain 1 odd day.
94 years = (23 leap years + 71 ordinary years)
= (46 + 71) odd days
= 117 odd days, i.e., 5 odd days
Days from 1st January 1995 to 28th February 1995
= (31 + 28) days = 59 days
= (8 weeks + 3 days) = 3 odd days
∴ Total number of odd days
= (0 + 1 + 5 + 3) = 9 odd days i.e., 2 odd days.
So, the required day is Tuesday.

Ques:- Three partners A, B, C start a business. Twice A’s capital is equal to thrice B’s capital and B’s capital is four times C’s capital. Out of a total profit of Rs.16,500 at the end of the year B’s share is
A. Rs. 4000
B. Rs. 5000
C. Rs. 6000
D. Rs. 6600

C. Rs. 6000

Ques:- Find out the wrong number in the series:
6, 12, 48, 100, 384, 768, 3072
A. 48
B. 100
C. 384
D. 768

B. 100

Ques:- You’ve got someone working for you for seven days and a gold bar to pay them. The gold bar is segmented into seven connected pieces. You must give them a piece of gold at the end of every day. If you are only allowed to make two breaks in the gold bar, how do you pay your worker?

1 1 2+4
2 2 1+4
3 1+2 4
4 4 1+2
5 4+1 2
6 4+2 1
7 4+2+1 0

Ques:- A bus started from the bus stand at 8 Am and after staying 30 minutes at a destination return back to the bus stand. The Destination is 27 miles from the bus stand . The Speed of the bus is 18mph . In the return journey the bus travells with 50% fast speed.At what time it is return to the bus stand ?

Bus started at 8:00
it travelled with 18mph…
distance of destination is 27 miles…
we know velocity=(distance)/time
i.e., time=27/18hours=3/2hours=90 min…
i.e., the bus reached destination at 9:30
the bus stayed for 30 min…
so the bus started return journey at 10:00
now the bus returned with velocity 18 + (18/2)=27mph
the taken to the bus to travel = 27/27=1 hour = 60 min…
so bus would be returned on 11:00…

Ques:- A school have 30% from MAHARASTRA .Out of this 20% from BOMBAY students. Find the total percentage of BOMBAY

here the 30% of 100 is 30
and 10% of the 30 = 3
so 20% = 6%
so ans = 6%

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources. Ques:- About yourself and project related.
Ques:- If a and b are mixed in 3:5 ration and b and c are mixed in 8:5 ration if the final mixture is 35 liters, find the amount of b?
A. 13.34
B. 15.73
C. 16.73
D. 9.45
E. 5.3
Ques:- How you?ll convening the people if your product rate is high compare to competency?
Ques:- A certain type of mixture is prepared by mixing brand A at Rs.9 a kg. with brand B at Rs.4 a kg. If the mixture is worth Rs.7 a kg., how many kgs. of brand A are needed to make 40kgs. of the mixture?

24

Step-by-step explanation:

A + B = 40.

And at Rs 7 a kg for 40 kg, you want a total of Rs.280.

So the second equation is 9A + 4B = 280

From the first equation: B = 40 – A

and sub into the second equation:

9A + 4(40-A) = 280

9A + 160 – 4A = 280

5A = 120

A = 24.

And you should check: B should equal 40-24 = 16. Check with the final equation: 9*24 + 4*16 = 216 + 64 = 280. So it works.

Ques:- Why do you want to change the present company?