# Skybridge americas Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- How amny times u met ur P.M?(In P.M)
Ques:- If a red house is made from red bricks, pink house made from pink bricks, a blue house is made from blue brick and a black house is made from black bricks, then what is greenhouse made from?

Green bricks

Ques:- For cascaded 1800 BTS with master 900 BTS,if 900 master BTS is down for its own equipment fault,cascaded slave 1800 BTS gets down/stop carrying traffic without any fault as BCCH and other controllong channels are in master 900 BTS.Is there any technology/

Might be using dual E1 in that case will be much more helpful.

Ques:- What motivates a person?

That person’s struggle and dream to achieve something motivates the person.

Ques:- How many tangents can be drawn with in three circles if they do not lie with in each other

we can draw 12 tangents, 4 for 2 circles and 12 for 3
circles

Ques:- On a scale of one to ten, rate me as an interviewer?
Ques:- Explain how you overcame a major obstacle?
Ques:- In a certain company 20% of the men and 40% of the women attended the annual company picnic. If 35% of all the employees are men .What % of all the employee went to the picnic?

Suppose that total 100 employees are in company….. out of that 35 are man and remaining 65 are women.
20% of man 35 = 20*35/100
40% of women = 40*65/100
total employees = 7+26 = 33 out of 100
so, Ans = 33 %

Ques:- Do you have a method or a strategy to measure the quality of your work?

Employee Performance Standards. Employee performance measurements can determine an employee’s compensation, employment status or opportunities for advancement.

Ques:- By selling 50 meters of cloth. I gain the selling price of 15 meters. Find the gain percent?
Ques:- What objectives would you use to describe yourself?
Ques:- What is your long term and Short Term goal
Ques:- 12.05 x 5.4 ? 0.3 = ?

( b ) 216.90

Ques:- What important goals have you achieved in the past year?
Ques:- Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance the front wheel gets 10 revolutions more than back wheel . what is the distance?

If n = no. of revolutions for back wheel
9n = 7n + 10*7
n=315

Ques:- If a man lost 4% by selling oranges at the rate of 12 a rupee at how many a rupee must he sell them to gain 44%?

17.9

Ques:- How much experience you have as quality control Engineer?
Ques:- What was your work profile ?
Ques:- Draw your selling skills and technique?
Ques:- If Log2 x – 5 Log x + 6 = 0, then what would the value / values of x be?
Ques:- The ratio of the ages of Meena and Meera is 4 : 3. The sum of their ages is 28 years. The ratio of their ages after 8 years will be
A. 4 : 3
B. 6 : 5
C. 7 : 4
D. 12 : 11

the ratio is 4 : 3
so -> let’s suppose a case where multiplying both sides for the same number, the sum of the result will be 28 …

4 * 4 = 16
4 * 3 = 12
16 + 12 = 28

in 8 years they will be respectvely 24 and 20
which is the same as 6/5

Ques:- A father is 30 years older than his son however he will be only thrice as old as the son after 5 yearswhat is father's present age ?(a) 40 yrs(b) 30 yrs(c) 50 yrs(d) none of these

40
simple logic, Check Option Lets father present age = 40 so it full fill all condition like his son age become 10 and after five years it will become 15 and father age is 45 and it full fill second condition that fathers age is thrice as old as the son after 5 years

Ques:- A contractor undertakes to complete the construction of a tunnel 720 meters long in 240 days and employs 60 men for the purpose. After 120 days, he finds that only 240 meters of the tunnel is complete. How many more men should be employ in order to complete the work in time?

60 more men

Ques:- The average age of 8 men increases by 2 years when two women are included in place of two men of ages 20 and 24 years. Find the average age of the women?

30.5

Ques:- A bank is considering offer loans to sub-prime borrowers, should it? The CEO of a retail store client is losing money and asks you for help. What do you do?
Ques:- In a library, there are two racks with 40 books per rack. On a given day, 30 books were issued. What fraction remained in the racks?

TOTAL NUMBER OF BOOKS 40+40=80
ISSUED BOOKS 30
REMAINING BOOKS 80-30=50
RATE=50/80=5/8

Ques:- Are you applying for other job
Ques:- A, B and C enter into a partnership with a capital in which A’s contribution is Rs.10,000. If out of a total profit of Rs. 1000, A gets Rs.500 and B gets Rs.300, then C’s capital is
A. Rs. 3000
B. Rs. 4000
C. Rs. 5000
D. Rs. 6000