# Red Pill VR Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Red Pill VR Aptitude Test Questions, Red Pill VR Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Red Pill VR Job. Some people added Red Pill VR interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Red Pill VR Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Red Pill VR interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Red Pill VR.

Ques:- January 1, 1992 was Wednesday. What day of the week was January 1, 1993?
A. Monday
B. Tuesday
C. Thursday
D. Friday

Friday

Ques:- Three partners A, B, C start a business. Twice A’s capital is equal to thrice B’s capital and B’s capital is four times C’s capital. Out of a total profit of Rs.16,500 at the end of the year B’s share is
A. Rs. 4000
B. Rs. 5000
C. Rs. 6000
D. Rs. 6600

C. Rs. 6000

Ques:- Find out the wrong number in the series:
10, 25, 56, 70, 85, 95, 125
A. 10
B. 56
C. 85
D. 125

56

Ques:- The total expense of a boarding house are partly fixed and partly variable with the number of boarders. The charge is Rs.70 per head when there are 25 boarders and Rs.60 when there are 50 boarders. Find the charge per head when there are 100 boarders?

20kmph

Ques:- if you are standing on a ballconi so what to do?

if am standing on a ballconi so i see the people what they
are doing and how they are handling with the people and
what they are taking to each and everybody.

Ques:- Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group? (a) 17 (b) 23 (c) 37 (d) 13 (e) 73

u c 5 numbers…..
we add the combination of digits…..
a.17->1+7=8(even)
b.23->2+3=5(odd)!!!!!
c.37->3+7=10(even)
d.13->1+3=4(even)
e.73->7+3=10(even)
all combinations are even xept 23
ans:23

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources.

Ques:- In a journey of 15 miles two third distance was travelled with 40 mph and remaining with 60 mph.How muvh time the journey takes

2/3 * 15 miles = 10 miles then

time for 10 miles travel is t1 = 10/40 = 1/4

then remaning distance is 5 miles

time for 5 miles travel is t2 = 5/60 = 1/12

t1+ t2= 1/3 in seconds * 60 = 20 min

Ques:- What is international staffing or consulting?
Ques:- You are preparing for mba then why job???????
Ques:- What if the interviewer ask that we are offering 8000 onlybut if the another company is offering 10000 means to whichyou would like to go?
Ques:- Have you taken a management development course?
Ques:- If A/B = 3/5,then 15A = ?

15a=45

Ques:- General and Technical
Ques:- Why you wants to work with us which is far away from your home?
Ques:- Where you are right now?
Ques:- After 25% increase price of article is 250 what is its price after 25% decrease ?