# Paga Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Which place did I visit recently?
Ques:- What?s the most difficult part of being a (job title)?
Ques:- A man pushed his car to a hotel and lost his fortune. What happened?
Ques:- Why haven’t you done your PG?
Ques:- Wat r the job prospects after finishing m.b.a from U.K?is there many job oppurtunities in U.K?
Ques:- A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.

Initially (2*33 + 1*24)/(2+1) = 30p a gm
So, cost for 100g = 100*30 = 3000p

Later, (1*33 + 2*24)/(1+2) = 71/3 p a gm.
So, cost for 100g = 100*(71/3) = 2366.67p

He saves 3000 – 2366.67 = 633.33p

Concept of weighted average.

Ques:- How would you manage two projects that require your time?
Ques:- The salary of the Chief Justice of India
A. Rs. 33,000
B. Rs. 36,000
C. Rs. 40,000
D. Rs. 30,000
Ques:- X and Y start a business jointly. X invests Rs.16000 for 8 months and Y remains in the business for 4 months. Out of the total profit Y claims 2/7th share. How much money is contributed by Y?

Let\: the\: total\: price \: be\: Rs. X\: then,

B= 2x/7 & A= \left ( x-2 \right )/7

So, A:B = 5x/7 : 2x/7 = 5 : 2

Let \: B’s \: capital\; be\: Rs.Y\: then\: \left ( 16000\ast 8 \right )/4y= 5/2

=> (16000\ast 8\ast 2)/(4\ast 5) = y

=> y = Rs. 12800

Ques:- What are your strong and weak point ?
Ques:- Will you able to work on sites?
Ques:- Tell me about a situation when you were given job instructions and you were unable to comprehend the instructions. How did you go about completing the task?
Ques:- The newly formed 21st district of Haryana is?

Palwal

Ques:- What are your biggest achievements till date?
Ques:- How excited are you if you get selected?

Very exited

Ques:- Tell me one thing you would change about your last job?
Ques:- Difference between hard work and smart work?

Hard work would mean spending long hours to complete my work without any shortcuts. It definitely ensures results but the process is long and stressful. Smart work would be aiming for the same results but with planning and prioritization of tasks.

Ques:- WHO TAKE DECISION TO RELEASE THE BUILD
Ques:- What are your hobbies and interests?
Ques:- Eight persons – P, Q, R, S, T, U, V and W are sitting around a circular table. S is to the immediate right of W. V is not next to either R or T. W is to the immediate right of T, who is sitting opposite to R. U and W are sitting opposite to each other. Who is sitting opposite to S?

V is sitting opposite to s

Ques:- A train 240 m long passed a pole in 24 seconds. How long will it take to pass a platform 650 m long?
A. 65 sec
B. 79 sec
C. 89 sec
D. 99 sec

240-24
650-?
?=24*650/240
65SEC

Ques:- A tank is filled in eight hours by three pipes A, B and C. Pipe A is twice as fast as pipe B, and B is twice as fast as C. How much time will pipe B alone take to fill the tank?

28 hrs

Ques:- What would you like to do five years from now?
Ques:- Two pipes function simultaneously the reservoir will be filled in 12 hours. One pipe fills reservoir 10 hours faster than the other. How many hours does the faster pipe take to fill the reservoir?

suppose
pipe:
A -30 hours A’s effeciency (60/30) =2
60( lcm of 30 and 20)
B- 20 hours B’s effeciency (60/20)=3

time taken by both to fill = 60/5 =12 as given in question (effeciencies of both a+b =2+3=5)
time taken by faster pipe i.e b = 60/3 =20

Ques:- Which of the following numbers is not divisible by 18?
A. 34056
B. 50436
C. 54036
D. 65043

d

Ques:- What do you think about Indo-Afghanistan relations?
Ques:- Ravi can do a piece of work in 30 days while Prakash can do it in 40 days. In how many days will they finish it together?

Ravi do a work in 30 days
Prakash do a work in 40days
then both work together 1/30+1/40=70/1200
then solve values 120/7 is 17(1/7) days