Online instruments (india) pvt ltd Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Online instruments (india) pvt ltd Aptitude Test Questions, Online instruments (india) pvt ltd Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Online instruments (india) pvt ltd Job. Some people added Online instruments (india) pvt ltd interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Online instruments (india) pvt ltd Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Online instruments (india) pvt ltd interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Online instruments (india) pvt ltd.

Ques:- A man while going dowm in a escalator(which is miving down) takes 50 steps to reach down and while going up takes 125 steps. If he goes 5 times faster upwards than downwards. What will be the total no of steps if the escalator werent moving.

let A goes up and B comes down.
assume A takes 1 step in 1sec.
hence,B takes 5 steps in 1sec.
50 steps ll be moved by A in 50/1=50secs
125 steps ll be moved by B in 125/5=25 secs
hence speed of escalator=(difference of no of
steps)/(difference of time)
speed=(125-50)/(50-25)= 3 steps/sec
hence during upward journey of 50secs by A,total steps=50 by
A and 150 by escalator..total=150+50=200
during downward journey of 25 secs by B,total steps=125 by B
and 75 by escalator..total=125+75=200steps.
ANS:200 steps

Ques:- There are 9 coins. Out of which one is odd one i.e weight is less or more. How many iterations of weighing are required to find odd coin?

How will you know the odd is in lighter one or heavier one from only one weighing. It will require 2 weighing to find the odd set and one weighing for odd coin in that set i.e total 3 weighings.

Ques:- consider expresion ‘ab’ . what happens when ‘a’ is divided by ‘c’ & ‘b’ is multiplied by ‘c’.

exactly

Ques:- Define yourself? How do you match with current profile?
Ques:- The film that won the Best Film Award at 39th International Film Festival of India (IFFI) is?
Ques:- For measuring 1- 40 kg how many different weight are needed?
Ques:- If given the oppertunity, what contribution in term of values, you will be able to add in the Company? What competencies you have and/ or will like to develop and use for this purpose?
Ques:- How would you show co-workers the importance of co-operation?
Ques:- I normally like to ______________ on Sundays (please enter your
Ques:- Can you come up with a year plan
Ques:- IN which year planning commission was set up in Independent India
Ques:- Was your MBA full time or Part Time ?
Ques:- Why Is there a gap in your work history?
Ques:- How excited are you if you get selected?

Very exited

Ques:- The ratio of the number of ladies to gents at a party was 1:2 but when 2 ladies and 2 gents left, the ratio became 1:3. How many people were at the party originally?

12

Ques:- The average of five results is 46 and that of the first four is 45. The fifth result is?

x- sum of first 4 values
y – 5th value

x/4 = 45
x=45*4=180

(x+y)/5 = 46
(180+y)/5=46
180+y=230
y=50

Ques:- Pipe A can fill a tank in 5 hours, pipe B in 10 hours and pipe C in 30 hours. If all the pipes are open, in how many hours will the tank be filled?

1/x=1/5+1/10+1/30=lcm is 30.
->30/5=6
->30/10=3
->30/30=1
1/x=6+3+1=10
1/x=10/30=1/3=x=3
Ans is 3 hr.

Ques:- 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?