# Monese Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- If there are 2 wheelers and 4 wheelers parked in a school located at the heart of the city, find the number of 4 wheelers parked there if there were 58 wheels are parked there.

total no of 4 wheelers: 40
total no of 2 wheelers: 18

Ques:- How many cars are there in the USA?

if it is for MIcrosoft Interview Question, I sure they will

Ques:- Three pipes of same capacity can fill a tank in 8 hours. If there are only two pipes of same capacity, the tank can be filled in?

3×8=24=2xt ===> t=12hours

Ques:- Two boats start from opposite banks of river perpendicular to the shore. One is faster then the other. They meet at 720 yards from one of the ends. After reaching opposite ends they rest for 10mins each. After that they start back. This time on the return journey they meet at 400yards from the other end of the river. Calculate the width of the river.
Ques:- How many litres of pure acid are there in 8 litres of a 20% solution?
A. 1.4
B. 1.5
C. 1.6
D. 2.4

1.6

Ques:- A+B+C+D=D+E+F+G=G+H+I=17 where each letter represent a number from 1 to 9. Find out what does letter D and G represent if letter A=4. give the steps

d=5
g=1
a=4, b=6,c=2,d=5,e=8,f=3,g=1,h=9,i=7

Ques:- Why do u want to change the job?
Ques:- The difference b/w the compound interest payble half yearly and the simple interest on a certain sum lent out at 10% p.a for 1 year is Rs 25. What is the sum?(a) Rs. 15000(b) Rs. 12000(c) Rs. 10000(d) none of these

A

Ques:- Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance, the front wheel gets 10 revolutions more than the back wheel .What is the distance?

Let the total rotations be x:
So the distance covered by both the wheels will be same,
9 * x = 7 * (x + 10)
x = 35 rotations
distance travelled = 9 * 35 = 7 * (35 + 10) = 315 feet

Ques:- Worldwide size of designer wear industry is about?
A. Rs. 35 billion
B. Rs. 25 billion
C. Rs. 10 billion
D. Rs. 50 billion

Ques:- Why do you think this job will be benefit to you?
Ques:- How many 13 digit numbers are possible by using the digits 1,2,3,4,5 which are divisible by 4 if repetition of digits is allowed?

Therefore, the number of possible 13 digit numbers using 1, 2, 3, 4, 5 which are divisible by 4

= x 3 + x 2

= (3 + 2)

=

= 244140625 ways

Ques:- Tell about Indian Culture for at least 5 Min.
Ques:- Five persons – P, Q, R, S and T are being compared in weight and height. The second heaviest person. S is the shortest. P is the 2ndÂ tallest and shorter than T, The heaviest person is the third tallest person. There is only one person shorter than Q, who is lighter than T and P respectively.Who is the heaviest person?

R
T,P,R,Q,S

Ques:- WHY ARE YOUR LEFT CURRENT JOB.
Ques:- a=2,b=3,c=6 c/(a+b)-(a+b)/c=?

6/(2+3)-(2+3)/6
=6/5-5/6
=(36-25)/30
=11/30
ans is 11/30

Ques:- The sum of the place value of 3 in the number is 503535 is
A. 6
B. 60
C. 3030
D. 3300

C

Ques:- Find the missing number of the series 1, 2, 4, 7, 11, ..

1,2,4,7,11,….
1+(1) =2
2+(2) =4
4+(3) =7
7+(4) =11
Therefore
11+(5) =16

Ques:- The probability that A speaks truth is 3/5 and that of B speaking truth is 4/7. What is the probability that they agree in stating the same fact?

If both agree stating the same fact, either both of them speak truth of both speak false.
∴ Probability
=3/5×4/7+2/5×3/7=12/35+6/35=18/35

Ques:- A man bought 20 shares of Rs. 50 at a discount of 5, the rate of dividend being 13. The rate of interest obtained is?

15%

Ques:- How to be informed about the company
Ques:- What is the relationship between economics and management?
Ques:- Where do you come from?
Ques:- 100 kgs of potato contains 99% water.Its kept in the sun.The water evaporates and now amount of water is 98 %.Whats the weight of the potatoes?

Initially, potatoes have 99% water by weight ; which means they have 1% solid non-water content.

1% of 100 kg = 1 kg

Now even when they dehydrate,this 1kg solid mass remains constant.

It is given that finally, 98% is water by weight , which implies that 2% is non-water solid.

This means 2% of total weight = 1 kg

Total weight *2/100 = 1 kg

Therefore, total weight finally = 50 kg.

Ques:- Past experience and personal details.
Ques:- The largest natural number which exactly divides the product of any four consecutive natural numbers is
A. 6
B. 12
C. 24
D. 120

c

Ques:- Number of squares in a nxn grid
Ques:- Value of (x-a)(x-b). . . . (x-z)
Ques:- ‘Day’ is related to ‘Night’ in the same way as ‘White’ is related to

Day = Night
White = Black

Ques:- What is the minimum number of four digits formed by using the digit 2, 3, 0, 7?
A. 2047
B. 2247
C. 2407
D. 2470