# Maersk FPSO Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Maersk FPSO Aptitude Test Questions, Maersk FPSO Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Maersk FPSO Job. Some people added Maersk FPSO interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Maersk FPSO Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Maersk FPSO interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Maersk FPSO.

Ques:- If a 200 m long train crosses a platform of the same length as that of the train in 20 seconds, then the speed of the train is
A. 50 km/hr
B. 60 km/hr
C. 70 km/hr
D. 72 km/hr

3600 sec in 1 hr.. 1000 M in 1 km so to covert m/s to km /hr you multiply the value with (3000/1000) .. so 3000 divided by 1000 will give you 18/5 it’s like constant value.. to convert m/s to km/ hr we can use this 18/5.. hope you understand

Ques:- Simran started a software business by investing Rs.50,000. After six months, Nanda joined her with a capital of Rs.80,000. After 3 years, they earned a profit of Rs.24,500. What was Simran’s share in the profit?
A. Rs. 10500
B. Rs. 10,250
C. Rs. 12,500
D. Rs. 14,000

.

Ques:- Find out the wrong number in each sequence:
8, 13, 21, 32, 47, 63, 83
A. 32
B. 47
C. 63
D. 83

8+5=13
13+8=21
21+11=32
32+14=46
46+17=63

Ques:- The LCM of two numbers is 75. The GCF is 5. The sum of the numbers is 40. What are the numbers?

15,25

Ques:- A can copy 50 papers in 10 hours while both A & B can copy 70 papers in 10 hours. Then for how many hours required for B to copy 26 papers?

A can copy 50 papers in 10 hrs
that means 5 papers in 1 hour
A & B can copy 70 papers in 10 hrs
that means both of them copy 7 papers in 1hour
we know A can copy 5 papers
there fore B can copy 2papers in 1 hour
so B can copu 26 papers in x hours
2*x=26
x=26/2=13 hours

Ques:- A die is thrown twice what is the probability that you get same number

A die is thrown twice n(s)=36
The probability of getting same number is (1,1)(2,2)(3,3)
(4,4)(5,5)(6,6) i.e n(A)=6
Ans. P(A)=n(A)/n(s)
= 6/36
=1/6.

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources. Ques:- Every day a cyclist meets a train at a particular crossing .The road is straight before the crossing and both are travelling in the same direction.Cyclist travels with a speed of 10 kmph.One day the cyclist come late by 25 minutes and meets the train 5 km before the crossing.What is the speed of the train?
Ques:- Who among the following won gold medal in shooting at 15th Asian Games ?
Ques:- ?SAFMA? is associated with?
Ques:- What is supernatural power.
Ques:- Why are u changing ur job
Ques:- How can you say that you are a good team player with example
Ques:- Being the only son of your parents, how would you relocate yourself at different places?
Ques:- How long have you been here and how many years have you worked in UAE?
Ques:- What is the largest 8 digit prime number?

9999991 (6k+_1) form

Ques:- Pipes P and Q would fill a cistern 18 and 24 minutes respectively. Both pipes being opened, find when the first pipe must be turned off so that the cistern may be just filled in 12 minutes?

P’s one min work=1/18
Q’s one min work=1/24
P’s x min work+Q’s 12 min work = tank fully filled ( 1 )
x(1/18)+12(1/24)=1
x=9 min

Ques:- 16 men can complete a piece of work in 25 days. In how many days can 20 men complete that piece of work?