# Leyland trucks ltd Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Why u have low percentage in ur first year,while good marks in other years??
Ques:- There are 50 families in a village each consisting of a husband and a wife. Each woman knows all the men who are thieves except her husband. Now the king announces that there is at least one thief in the village. What happens then?
Ques:- What would u looking in your job ?
Ques:- Information about Deloitte Touche Tomatso
Ques:- Three pipes of same capacity can fill a tank in 8 hours. If there are only two pipes of same capacity, the tank can be filled in?

3×8=24=2xt ===> t=12hours

Ques:- Why this company will choose you?
Ques:- Number Series 7,16,9,15,11,14,?

First nos series is 7,9,11,?
ie odd number siries ie 7,9,11,13
Second number series is 16,15,14
ie 1 less the previous number 16,15,14,13
Ans —-series is 7,16,9,15,11,14,13,13

Ques:- A MAN’S SALARY IS INCREASED BY 1200 ,TAX IS DECREASED FROM 12% TO 10% BUT HE PAYS SAME AMOUNT AS TAX . WHAT IS THE PREVISIOUS SALARY?

Let us consider previous salary as a ‘X’ then
0.12*X=0.10*(X+1200)
0.02X=120
X=120/.02=6000
X=6000
His previous salaray was 6000

Ques:- Find 4 numbers such that sum of every 2 and sum of all 4 are perfect squares.
Ques:- Find out the wrong number in the series:
10, 25, 56, 70, 85, 95, 125
A. 10
B. 56
C. 85
D. 125

56

Ques:- If we declare a pointer like char *p; how much memory is allocated for pointer variable 'p'.
Ques:- When Arthur is as old as his father Hailey is now, he shall be 5 times as old as his son Clarke is now. By then, Clarke will be 8 times older than Arthur is now. The combined ages of Hailey and Arthur are 100 years. How old is Clarke?

Clarke is 80 years old

Ques:- If the product has fail can you sell that to customer?
Ques:- Personal Details , Salary negotiations , Sales related
Ques:- Which oil is used for DBP?
Ques:- The cost of 16 pens and 8 pencils is Rs.352 and the cost of 4 pens and 4 pencils is Rs.96. Find the cost of each pen?

20

Ques:- You should be 100% genuine in every answer?
Ques:- How many mashes are there in 1 squrare meter of wire gauge if each meshis 8mm long and 5mm wide ?(a) 2500(b) 25000(c) 250(d) 250000

B, 8mm x 5 mm = 40 mm^2
1000mm x 1000mm = 1,000,000mm^2
= 1,000,000 mm^2/40mm^2
= 25,000

Ques:- Jian-10 is?
Ques:- Describe a situation when you had to deal with an upset person and you were able to calm him/her down. how did you handle it?
Ques:- Can I pursue one additional professional course (MBA) with CA?
Ques:- Alok ordered 16 chapatis, 5 plates of rice, 7 plates of mixed vegetable and 6 ice-cream cups. The cost of each chapati is Rs.6, that of each plate of rice is Rs.45 and that of mixed vegetable is Rs.70. The amount that Alok paid the cashier was Rs.961. Find the cost of each ice-cream cup?

16 chapatis* 6 Rs= 96
5 plates of rice * 45 Rs = 225
7 plates of mixed vegetable * 70 Rs = 490
6 ice-cream * ??
The amount that Alok paid the cashier was Rs.961
96+225+490 = 811
961-811= 150
150/6 = 25
The cost of each ice-cream cup is 25 .Rs

Ques:- How does this job fit in with your overall career goals?
Ques:- The price of an article is cut by 20%. To restore it to the Former value, the new price must be increased by
A. 20%
B. 24%
C. 25%
D. 28%

LET ACTUAL PRICE BE 100 RS(FOR CONVINIENCE)
THEREFORE IF PRICE IS CUT BY 20%
THEREFORE NEW PRICE=100-20=80 RS
THEREFORE WE NEED TO ADD X% TO 80 RS TO MAKE IT 20 RS AND ADD IT TO 80 TO MAKE IT 100RS
THEREFORE, 80X/100 = 20
I.E. 4X/5=20
THEREFORE x=20*5/4
=5*5
=25
HENCE 25% OF PRICE SHOULD BE ADDED TO MAKE THE PRICE EQUAL TO THE ACTUAL PRICE.

Ques:- There are 3 baskets. one of them have apples, one hasoranges only and the other has mixture of apples andoranges. The labels on their baskets always lie. (i.e. ifthe label says oranges, you are sure that it doesn't haveoranges only,it could be a mixture) The task is to pick onebasket and pick only one fruit from it and then correctlylabel all the three baskets.

Assum that the lables are : mixture, apples and orange
we have to take out one fruit from the mixture basket an see:
if it’s an apple –
it means that this basket is filled with apples
and so, the third basket is mixture
and the second one is filled with oranges.
if it’s an orange –
it means that this basket is filled with oranges
and so, the second basket is mixture
and the third one is filled with apples.

Ques:- The ratio of the present ages of Suman and Renu is 5 : 7 respectively. Four years hence the ratio will become 3 : 4 respectively. What is the present age of Renu in years? (a) 28 (b) 24 (c) 20 (d) 21 (e) None of these