# Kidd rapinet llp Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- In the month of october in a year has exactly four Mondays and four Fridays, find what day of week will be on the 20th of November of that year.
Ques:- Why you want to leave the present company?
Ques:- WHICH PROCESS U FOLLOW IN COMPANY
Ques:- Why do you need this job ?
Ques:- Evaluate x for the equation : 19(x + y) + 17 = 19(-x + y) – 21
Ques:- what does success mean to you?
Ques:- There are two families Alens and smiths. They have two children each. There names are A,B,C,D whose ages are different and ages are less then or equal to 11. The following conditions are given:-i) A's age is three years less then his brother's age .ii) B is eldest among the four.iii) C is half the age of the eldest in Alens family.iv) The difference in sum of the ages of Alens children and smiths children is same as that of five years ago.Find the ages of all the children.
Ques:- Rich man keeps me in the pocket, Poor man throws me away, Kids eat me. The answer is –u–e–l (a 9 letter word). Find the word

Pen

Ques:- There are 2 toy cars facing each other at a distance of 500 cm from each other. Then they moves forward by 100 cm at a speed of 50 cm/s and then moves backward by 50 cm at a speed of 25 cm/s. Evaluate the time of their collision.

9s

Ques:- Number Series 18,20,22,20,28,20,?

36,20

Ques:- A started at 9.00 am with 6 mph and B started at 9.30 am with 8mph in the same direction. At what time they will meet?

A’s speed=6 mph ,B’s speed=8 mph
Let, after x hrs, they will meet.
so, the distance traveled by A in x hrs should be the same as the distance traveled by B in (x-1/2)hrs [as B started the journey after 30 min of A]
Thus, 6x=8(x-1/2)[as distance=speed*time]
=>8x-6x=4
=>2x=4
=>x=2
after 2 hrs they will meet so time=(9+2)=11.00 a.m

Ques:- (103.7 x 101.3)2 = 10?

( c ) 10

Ques:- Why do you want to work in Night shift?
Ques:- What values do u addup to the company if u r given a chance to work?
Ques:- Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 minsand Pipe C canempty the same in 40 mins.If all of them worktogether, find the timetaken to fill the tank(a) 17 1/7 mins(b) 20 mins(c) 8 mins(d) none of these
Ques:- Draw your selling skills and technique?
Ques:- How do you handle pressure and stress?
Ques:- What has been the most important person or event in your own self development?
Ques:- What is your U.S. geographic preference?
Ques:- Find the odd man out:
16, 25, 36, 72, 144, 196, 225
A. 225
B. 196
C. 72
D. 36

72
Because it is not a square number

Ques:- Open universities are generally known for imparting :
A. elitist education
B. specialised education
C. distance education
D. general education
Ques:- Can you describe your time management skills?
Ques:- The smallest number that must be added to 803642 in order to obtain a multiple of 11 is
A. 1
B. 4
C. 7
D. 9

8+3+4=15
15+(7)=22
22 is divisible by 11.
So,7 is right answer. Option C

Ques:- A starts from a place at 11.00 am and travels at a speed of 4 kmph , B starts at 1.00 pm and travels with speeds of 1 kmph for 1 hr , 2 kmph for the next hr , 3 kmph for the next hr and so on. At wht time will B catch up with A ?

the answer is At 9:48 PM
At 1:00 pm the difference between A & B = 8 km
after 2:00 pm ………………. = 11 km (as B’s speed
is 1 and A’s 4 km, then eqv speed=(4-1)=3 km)
After 3:00………………….. = 13 km (as B’s speed 2 km)
After 4:00………………….. = 14 km
after 5:00………………….. = 14 km (A’s speed= B’s
speed)
after 6:00………………….. = 13 km
after 7:00………………….. = 11 km
after 8:00………………….. = 8 km
after 9:00………………….. = 4 km
and now the eqv speed is= (9-4) =5 km/hr;
and the renaming distance is 4 km;
then, time=(60*4)/5=48 min;
then the meeting time is=9:00+48 min=9:48 pm;

Ques:- distance D=rt where r & t are +ve and r is constant,as t increses then D_________

D also increases
D & T are directly proportional

Ques:- In 60 reems of paper 40 reems were utilised then what percent will remain?

Total=60reems
Utilized=40reems
Un utilized= 60-40=20
Percentage of remainder 20/60=.3333
0.33333*100=33.333%

Ques:- What about my family backgroung?
Ques:- What is the abbreviation of NACCO, OPEAC, NEWS?