# Intrac spa Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Of the 50 researchers in a workgroup 40% will be assigned to Team A and the remaining 60% to Team B. However, 70% of the researchers prefer Team A and 30% prefer Team B. What is the least possible number of researchers who will not be assigned to the team they prefer?
A. 15
B. 20
C. 30
D. 35

15

Ques:- A man purchased 3 blankets @ Rs.100 each, 5 blankets @ Rs.150 each and two blankets at a certain rate which is now slipped off from his memory. But he remembers that the average price of the blankets was Rs.150. Find the unknown rate of two blankets?

Explanation:
10 * 150 = 1500

3 * 100 + 5 * 150 = 1050

1500 – 1050 = 450

Ques:- Networl and Planning
Ques:- For 2009, World Bank has projected India?s GDP growth at?

In a cube all the diagonal and sides are equal, we can go diagonally.

Ques:- What location would you prefer?
Ques:- Are you willing to relocate or travel?
Ques:- A bus has 40 seats and the passengers agree to share the total bus fare among themselves equally. If the total fair is 80.67 , find the total no of the seats unoccupied.

37 SEATS….
because if passengers will occupy 3 seats, per head amount
payable will be 26.89.80.67 can not be divisible other than
3 and 26.89. so the,
Number of occupied seats will be 3
Number of unoccupied seats will be 40-3=37

Ques:- Do you know anyone who works for us?
Ques:- What is your first reaction when your senior manager assigns a task that you think is impossible?
Ques:- A trader bought a car at 20% discount on its original price. He sold it at a 40% increase on the price he bought it. What percent of profit did he make on the original price?

12 %

Ques:- Friday Dressing is a label of which Apparel Brand?
Ques:- Perimeter of front wheel =30, back wheel = 20. If front wheel revolves 240 times. Howm many revolutions will the back wheel take?

360 times

Ques:- What is your total experience?
Ques:- Do you like taking risks?

only if the results are greater than my input

Ques:- On a scale of one to ten, rate me as an interviewer?
Ques:- Name one new/unique initiative of yours at your current organization
Ques:- A>B, B>C, C=D, D>E, then which is greatest

Example 1:
Assign, A=20, B=10, C=5, D=5(Because C is equal to D as
given), E=1.
A/B = 20/10 = 2. So A/B = 2
A/C = 20/5 = 4. So A/C = 4
A/E = 20/1 = 20. So A/E = 20
Therefore “A/E is Greatest”
Example 2:
Assign, A=100, B=50, C=20, D=20(Because C is equal to D as
given), E=10.
A/B = 100/50 = 2. So A/B = 2
A/C = 100/20 = 5. So A/C = 5
A/E = 100/10 = 10. So A/E = 10
Therefore “A/E is Greatest”

Ques:- The average age of 12 students is 20 years. If the age of one more student is included, the average decreases by 1. What is the age of the new student?
A. 5 years
B. 6 years
C. 7 years
D. 9 years

Correct option is C)
Let be students are consider as child
Let the age of child added later be x years.
average age of 12 children =20 years
∴ Total age of 12 children =20×12=240 years
After one more child is added-
Average of 13 children =20−1=19 years
Average age of 13 children =
13
sum of 12 children+x

19=
13
240+x

⇒240+x=247
⇒x=247−240=7 years
Hence the age of child added later is 7 years.

Ques:- If a sum of money compound annually amounts of thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself.
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
E. 14

6

Ques:- Evaluate 33.33% of 27.

9

Ques:- 2 hours after a freight train leaves Delhi a passenger train leaves the same station travelling in the same direction at an average speed of 16 km/hr. After travelling 4 hrs the passenger train overtakes the freight train. The average speed of the freight train was?

10.66 kmph

Ques:- How many times do the hands of a clock point towards each other in a day?
A. 12
B. 20
C. 22
D. 24

22

Ques:- What important goals have you achieved in the past year?
Ques:- Difference between goal and ambition?
Ques:- Customer Relationships
Ques:- Lotus Domino is a product associated with :(a) Pizzas (b) Computers (c) Flowers (d) None of these
Ques:- Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 minsand Pipe C canempty the same in 40 mins.If all of them worktogether, find the timetaken to fill the tank(a) 17 1/7 mins(b) 20 mins(c) 8 mins(d) none of these
Ques:- You have 4218 no of balls. put 1 balls at top layer 3 at 2nd top layer then 6 and then 10 … Continue in this way. How many layers are possible.?

211

Ques:- There are 6 red shoes & 4 green shoes . If two of red shoes are drawn what is the probability of getting red shoes