Find best Interview questions and answer for Insomnia cookies Job. Some people added Insomnia cookies interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Insomnia cookies Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Insomnia cookies interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Insomnia cookies.

Ques:- A prime number N, in the range 10 to 50 remains unchanged when its digits are reversed. The square of such a number is
A. 1936
B. 1089
C. 484
D. 121

121

Ques:- A, B, C hired a car for Rs.520 and used it for 7, 8 and 11 hours respectively. Hire charges paid by B were
A. Rs. 140
B. Rs. 150
C. Rs. 160
D. Rs. 180

A. Rs 140
7+8+11=26
B: 7/26*520= 140

Ques:- 2 – 2 + 2 – 2 + …… 101 terms = ?
A. 1
B. 2
C. -2
D. None of these

b

Ques:- Why might you be successful in such a job?
Ques:- And why do you think you are ambitious?
Ques:- Why us?

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources.

Ques:- Can you give me examples of experience on the job that you felt were satisfying?
Ques:- Time management means planning
Ques:- Who is the information and technology minister of tamilnadu
Ques:- Three types of tea the a,b,c costs Rs. 95/kg,100/kg and70/kg respectively. How many kgs of each should be blended to produce 100 kg of mixture worth Rs.90/kg, given that the quntities of band c are equala)70,15,15 b)50,25,25 c)60,20,20 d)40,30,30

B

Ques:- On a certain island,5% of the inhabitants are one-legged.The total population is 10,000.If half of the two legged persons go barefoot,what is the least number of shoes needed in the island?

10000

one-legged =5% of 10000=500

remaining=10000-500=9500

barefooted=9500/2=4750

remaining people= 9500-4750=4750

hence required number of shoes= 4750*2+500*1=100005% of 10000 = 500 one legged

9500 / 2 = 4750 bare foot

minium no of shoes = 4750*2 + 500*1 = 10000

Ques:- Tell us something about you?
Ques:- Why are you the best person for this job?
Ques:- Why do you want to work with IBM?
Ques:- Two taps X and Y can fill a tank in 5 hours and 20 hours respectively. If both the taps are open then due to a leakage, it took 30 minutes more to fill the tank. If the tank is full, how long will it take for the leakage alone to empty the tank?
Ques:- Bucket A has thrice the capacity as bucket B. It takes 60 turns for bucket A to fill the empty drum. How many turns it will take for both the buckets A and B, having each turn together to fill the empty drum?