**Ques:- X, Y and Z can do a piece of work in 7 days, 14 days and 28 days respectively. How long will they taken, if all the three work together?**

**Ques:- What Motivates you for this job ?**

**Ques:- Least perfect square number, exactly divisible by 21, 36 and 56 is?**

**Ques:- Are you ready to sign bond for 1 year(which was just a fake)-no bond**

**Ques:- Five farmers have 7, 9, 11, 13 & 14 apple trees, respectively in their orchards. Last year, each of them discovered that every tree in their own orchard bore exactly the same number of apples. Further, if the third farmer gives one apple to the first, and the fifth gives three to each of the second and the fourth, they would all have exactly the same number of apples. What were the yields per tree in the orchards of the third and fourth farmers?**

**Ques:- A is thrice as good as workman as B and therefore is able to finish a job in 60 days less than B. Working together, they can do it in?**

**Ques:- A girl was blind, dumb,deaf and uneducated.a boy wants to express his love. how can he express?**

**Ques:- A and B can do a work in 12 days, B and C in 30 days and C and A in 36 days. In how many days will the work be completed, if all three of them work together?**

**Ques:- The difference of two numbers is 1365. On dividing the larger number by the smaller, we get 6 as quotient and the 15 as remainder. What is the smaller number?**

**Recent Answer**: :

270

**Ques:- Why you going to join in this company?**

**Ques:- What you learned from MBA**

**Ques:- About Personal Background**

**Ques:- A man said to his son, “I was two-third of your present age when you were born”. If the present age of the man is 48 years, find the present age of the son?**

**Ques:- Two pipes A and B can separately fill a cistern in 60 min and 75 min respectively. There is a third pipe in the bottom of the cistern to empty it. If all the three pipes are simultaneously opened, then the cistern is full in 50 min. In how much time, the third pipe alone can empty the cistern?**

**Ques:- ?Laterite Soil? is found in India in:(a) Western Ghats(b) Eastern Ghats(c) Deccan Plateau(d) Satpura region in Madhya Pradesh**

**Ques:- Can you describe for me one or two of your most important accomplishments?**

**Ques:- Outline briefly, your reasons for applying to our Organisation.**

**Ques:- How do you feel about being told that you are doing something wrong?**

**Ques:- A wizard named Nepo says “I am only three times my son's age. My father is 40 years more than twice my age. Together the three of us are a mere 1240 years old.” How old is Nepo?**

**Recent Answer**: :

360 years old

Nepo’s son age = x

Nepo’s age = 3x

Nepo’s father age = 2*3x + 40

x + 3x + 6x + 40 = 1240

10x = 1200

x = 120

Nepos age = 3* 120 = 360 years

**Ques:- In a bag there are coins of 50 paisa, 25 paisa and one rupee in the proportion 5:6:2. If there are in all Rs.42, the number of 25 paisa coins is?**

**Recent Answer**: :

42

**Ques:- A fast typist can type some matter in 2 hours and a slow typist can type the same in 3 hours. If both type combinely, in how much time will they finish?**

**Ques:- What is the number of zeros of the product of the first 100 numbers ?**

**Recent Answer**: :

24.

exp: 0 is formed by multiplying 5 with 2. so first we find

how many 5’s and 2’s are there in 100!.

No of 5’s : 100/5=20/5=4/5.

20 +4 =24.

No of 2’s : 100/2=50/2=25/2=12/2=6/2=3/2=1/2.

50 +25 +12 +6 +3 +1.

It has 24 5’s and 2’s.

so the no. of zeros=24.

**Ques:- Why haven’t you done your PG?**

**Ques:- X and Y start a business jointly. X invests Rs.16000 for 8 months and Y remains in the business for 4 months. Out of the total profit Y claims 2/7th share. How much money is contributed by Y?**

**Recent Answer**: :

Let\: the\: total\: price \: be\: Rs. X\: then,

B= 2x/7 & A= \left ( x-2 \right )/7

So, A:B = 5x/7 : 2x/7 = 5 : 2

Let \: B’s \: capital\; be\: Rs.Y\: then\: \left ( 16000\ast 8 \right )/4y= 5/2

=> (16000\ast 8\ast 2)/(4\ast 5) = y

=> y = Rs. 12800

**Ques:- Consider a pile of Diamonds on a table. A thief enters and steals 1/2 of the total quantity and then again 2 extra from the remaining. After some time a second thief enters and steals 1/2 of the remaining+2. Then 3rd thief enters and steals 1/2 of the remaining+2. Then 4th thief enters and steals 1/2 of the remaining+2. When the 5th one enters he finds 1 diamond on the table. Find out the total no. of diamonds originally on the table before the 1st thief entered.**

**Recent Answer**: :

76

**Ques:- A committee has 5 men and 6 women. What are the number of ways of selecting a group of eight persons?**

**Recent Answer**: :

The number of ways of selecting a group of eight is

5 men and 3 women=5C5×6C3 =20

4 men and 4 women=5C4×6C4 =75

3 men and 5 women=5C3×6C5=60

2 men and 6 women=5C2×6C6=10

Thus the total possible cases is 20+75+60+10=165.

**Ques:- A train 280 m long is moving at 60 km/hr. Time taken by the train to cross a tunnel 220 m long is**

**Recent Answer**: :

30 Sec

**Ques:- Pointing towards a girl in the picture, Sunita said, ?She is the mother of Renu whose father is my son?. How Sunita is related to that girl in the picture?**

**Recent Answer**: :

I think it’s none of these because Sunita is the grandmother of Renu so that makes the girl her mother in law ?

**Ques:- A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?(a) 110 men(b) 130 men(c) 100 men(d) none of these**

**Recent Answer**: :

none of these

there will be 20 men

**Ques:- January 1, 1992 was Wednesday. What day of the week was January 1, 1993?**

**Recent Answer**: :

Friday

Recent Answer: Added by John Rony On 2021-06-23 17:56:01:So we consider the 2nd statement first. We can form an equation out of it.

14x-6=13y+3=9z+3

Using this, we can understand that the multiple of 14 and the multiple of 13 and 9 must have a difference of 9. The easiest way to ensure that is multiplying it by 9

14*9=126

13*9=117

If the 5th farmer gives 3 apples to the 4th farmer, they would have 123 and 120 apples respectively. However, we also know that the 2nd farmer has 117 apples (13*9=117, and this is a multiple of 9) if the 5th farmer gives 3 apples too the 2nd farmer, the 3rd, 4th and 5th farmers would have 120 apples each.

Now that we got 120, we should check if the first part of the question makes sense along with it. The equation would be

7a+1=11b-1=120

We know that 11*11=121 and 7*17=119. When we add 1 to 119 and subtract 1 from 121, we get 120 for each. In this way, all the farmers have 120 apples each.

Therefore, the 3rd farmer had a yield of 11 per tree and the 4th farmer had a yield of 9 per tree.