# Grant & associates Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- What is the rate percent when the simple interest on Rs.800 amount to Rs.160 in 4 Years?

5%

Ques:- What is the punchline of Corporation bank?

Prosperity for all

Ques:- A train of length 150 m takes 40.5 seconds to cross a tunnel of length of 300 m. The speed of the train (in km/hr) is
A. 13.33
B. 26.67
C. 38.32
D. 40

Since the total train length passed the tunnel so the distance would be the length of train added to the tunnel legth
D=150+300=450 mt.
speed = distance/time
speed = 450/(40.5/3600)
speed =40,000 mt/sec

Ques:- Tell me honestly about the strong points and weak points of your boss (company, management team, etc.)?
Ques:- In what ratio must a grocer mix two varieties of pulses costing Rs. 15 and Rs. 20 per kg respectively so as to get a mixture worth Rs. 16.50 per kg?
A. 3 : 7
B. 5 : 7
C. 7 : 3
D. 7 : 5

7 : 3

Ques:- Subhash starts a business by investing Rs.25000. 6 months later Aditya joins him by investing Rs.15000. After another 6 months Aditya invests an additional amount of Rs.15000. At the end of 3 yeas they earn a profit of Rs.247000. What is Aditya’s share in the profit?
A. Rs. 105000
B. Rs. 111500
C. Rs. 130000
D. Rs. 170000

117000

Ques:- What will be the next great improvement in search technology?

Creating a virtual image of the search topic

Ques:- In an interview how does the company select any candidate? on wat basis.
Ques:- How will you sell a mobile ?
Ques:- CMC not good paymasters. Can you work with low salary?
Ques:- What were your expectations for the job and to what extent were they met?
Ques:- In a race if A beat B by 15m, A beat C by 25m and in a race between B and C, B beat C by 15m.Find the length of the tracks.
Ques:- 80% pass in english, 70%pass in maths , 10%fail in both , 144 pass in both . How many all appeared to the test?

pass English =80%
fail=100-80=20%
pass Math = 70%
fail in Math=100-70=30%
fail in both=10%
total fail students= fail in Eng+fail in Math-common
= 20+30-10=40%
if 40% fail then 60% will pass
let total students=x
hence
60% 0f (total students)=144
60/100 of (x)= 144
x=(144×100)/60
X=240
total students=240

Ques:- About the family and hobbies and ambitions
Ques:- If you have some problem with your job timing, please tell me?
Ques:- Why this company will choose you?
Ques:- A can do a piece of work in 30 days. He works at it for 5 days and then B finishes it in 20 days. In what time can A and B together it?
Ques:- What is the difference between confidence and over confidence?
Ques:- How can i work when i join the company
Ques:- Ramesh can finish a work in 20 days and Sushil in 25 days. They both work together for 5 days and then Sushil goes away. In how many days will Ramesh complete the remaining work?

11 days.

Step-by-step explanation:
In the question,

Time taken by Ramesh to finish a piece of work = 20 days

Time taken by Sushil to finish a work = 25 days

Time for which they worked together = 5 days

Sushil left after = 5 days

So,

One day work of Ramesh is,

One day work of Sushil is,

So,

Work done in 5 days is given by,

Therefore, Remaining work is given by,

Now, as the Sushil left the remaining work was done by Ramesh,

Time taken by Ramesh for the remaining work is,

Therefore, the remaining work will be completed in 11 days by Ramesh.

Ques:- Are you residing in rented house/own house?
Ques:- TELL US SOMETHING ABOUT OUR COLLEGE?
Ques:- Qualification & Family Background? Total years of Experience? Why want to leave current Job.
Ques:- In a class of 60, where girls are twice that of boys, Kamal ranked seventeenth from the top. If there are 9 girls ahead of Kamal, how many boys are after him in rank ?

boys= x
girls=2x
boys+girls= 60
x+2x=60
x=60/3
x=20
kamal=17th rank
9 girls are ahead of kamal
17-9=8
20-8=12 boys are after kamal’s rank

Ques:- A trader has 100 Kg of wheat, part of which he sells at 5% profit and the rest at 20% profit. He gains 15% on the whole. Find how much is sold at 5% profit?
A. 60
B. 50
C. 66.66
D. 33.3