# Finoux solutions Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Why are you switching over to another Industry which was not familiar to you ?
Ques:- How soon can you travel down to start your new job?
Ques:- What is you computer knowledge?
Ques:- Tell me the one thing that you like about our company?
Ques:- You are a bug sitting in one corner of a cubic room. You wish to walk (no flying) to the extreme opposite corner (the one farthest from you). Describe the shortest path that you can walk?
Ques:- Y is the daughter of X’s brother’s wife’s father-in-law. Y is X’s

explanation: y is the daughter of x’s brothers wife’s father-in-law = y is the daughter of x’s brother’s wife’s father = y is the wife of x’s brother = y is x’s sister-in-law

Ques:- A boy multiplied a number with 10 and got 100. If he divided it by 10, what would be the answer?

1

Ques:- Do you dress professionally daily?
Ques:- X, Y and Z can do a piece of work in 24, 30 and 40 days respectively. They start the work together but Z leaves 4 days before the completion of the work. In how many days is the work done?

One day’s work of A, B and C = (1/24 + 1/30 + 1/40) = 1/10.

C leaves 4 days before completion of the work, which means only A and B work during the last 4 days.

Work done by A and B together in the last 4 days = 4 (1/24 + 1/30) = 3/10.

Remaining Work = 7/10, which was done by A,B and C in the initial number of days.

Number of days required for this initial work = 7 days.

Thus, the total numbers of days required = 4 + 7 = 11 days.

Ques:- there are 27 coins in which 0ne is heavier than rest(all equal weight).how many measurements are needed to isolate that odd one.

If division of 3 is allowed then I might do 5 divisions in one go & do in less iterations. I would assume max 2 division as you have to hands, and compare the weight.

Ques:- The cost of 2 chairs and 3 tables is Rs.1300. The cost of 3 chairs and 2 tables is Rs.1200. The cost of each table is more than that of each chair by?
Ques:- You have a birthday cake and have exactly 3 cuts to cut it into 8 equal pieces. How do you do it?

we consider a round shape cake.then cut in 2 equal parts in cut into center and next you have to cut its side by center then you have to get 8 equal parts in 3 exact cut

Ques:- Wat will happen to d level of water when u drop a suitcase from a boat
Ques:- What should i say if anybody ask me to say about me which is not in my resume.

I can join your company with in one month that is my notice period time

Ques:- Why you going to join in this company?
Ques:- If you could have one superpower, what would it be and how would you use it?
Ques:- Which location is flexible for you?
Ques:- Describe a time when you had a disagreement with a colleague at work. How did you manage to work it out?
Ques:- What is your educations qulification?
Ques:- 587 x 999 = ?
A. 586413
B. 587523
C. 614823
D. 615173

A

Ques:- What are the differences between Pascal and C.

c-> structured oriented lang
Pascal-> Procedure oriented lang

Ques:- Why do you want to leave BPO industry?
Ques:- A power unit is there by the bank of the river of 900 mtrwidth. a cable is made from power unit to power a plantopposite to that of the river and 3000 mtr away from thepower unit. The cost of the cable bellows water Rs5 / mtrand cost of cable on the bank is Rs 4/ mtr. Find the totalof laying the cable.

2100

Ques:- Can you explain in one line why should we select you fromthe number of applications we have received?
Ques:- Find the missing number of the series 1, 2, 4, 7, 11, ..

1,2,4,7,11,….
1+(1) =2
2+(2) =4
4+(3) =7
7+(4) =11
Therefore
11+(5) =16

Ques:- Draw three concentric circles with a line passing through their centers without lifting your hand.
Ques:- The H.C.F and L.C.M of two numbers are 44 and 264 respectively. If the first number is divided by 2, the quotient is 44. The other number is
A. 66
B. 132
C. 264
D. 528

let,first num be x and second num be y
hcf =264
lcm=44
given equation
x/2=44 i.e x=88
product of 2 numbers is equal to lcm*hcf
88*y=44*264
y=132

### Contact with us regarding this list

Devendra Bhardwaj With a decade of experience as a Job Hiring Expert, I am a results-driven professional dedicated to elevating recruitment strategies. My expertise lies in navigating the dynamic landscape of talent acquisition, employing innovative approaches to attract, assess, and secure top-tier candidates. I excel in optimizing hiring processes, leveraging cutting-edge technologies, and fostering collaborative relationships with stakeholders. A keen understanding of industry trends allows me to stay ahead, ensuring a competitive edge in securing the best talent for your organization. I am passionate about connecting the right people with the right opportunities and thrive in creating impactful, streamlined recruitment solutions.

Scroll to top