# Coury & buehler physical therapy Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- The last time you did not know what decision to make, what did you do?
Ques:- Aman started a business investing Rs. 70,000. Rakhi joined him after six months with an amount of Rs. 1,05,000 and Sagar joined them with Rs. 1.4 lakhs after another six months. The amount of profit earned should be distributed in what ratio among Aman, Rakhi and Sagar respectively, 3 years after Aman started the business?

2:3:4

Ques:- The difference between the local value and the face value of 7 in the numeral 32675149 is
A. 5149
B. 64851
C. 69993
D. 75142

The local value of 7 in the number is at 10000 so 7×10000 and face of 7 is 7
So 70000 -7 so the answer is C 69993

Ques:- HOW WOULD YOUR COLLEAGUES DESCRIBE YOU?
Ques:- A train sets off at 2 p.m. at the speed of 70 kmph. Another train starts at 3:30 p.m. in the same direction at the rate of 85 kmph. At what time the trains will meet?
Ques:- A student divided a number by 2/3 when he required to multiply by 3/2. Calculate the percentage of error in his result.
Ques:- If a man can cover 12 metres in one second, how many kilometres can he cover in 3 hours 45 minutes?

3hour 45 min = 13500 sec
In 1 sec he covers = 12 m
In 13500 sec he covers = 12×13500 m = (12×13500)/1000 km = 162 km

Ans : 162 km

Ques:- Two pipes function simultaneously the reservoir will be filled in 12 hours. One pipe fills reservoir 10 hours faster than the other. How many hours does the faster pipe take to fill the reservoir?

suppose
pipe:
A -30 hours A’s effeciency (60/30) =2
60( lcm of 30 and 20)
B- 20 hours B’s effeciency (60/20)=3

time taken by both to fill = 60/5 =12 as given in question (effeciencies of both a+b =2+3=5)
time taken by faster pipe i.e b = 60/3 =20

Ques:- in a mixture R is 2 parts and S is 1 part. In order to make S to 25% of the mixture how r is needed ? give the steps plz…..

Its very simple..
consider the fraction of s in the mixture = 1/3
So if we add one more R the the fraction wil be = 1/4
Automaticaly S becomes 25% of the mixture

Ques:- Consider you are given a mobile alarm application how will u test it .
Ques:- A person walks 4 km towards west, then turns to his right to travel 9 km. He turns towards east and travels 12 km. Finally, he travels 3 km towards south. How far is he from the initial position (in km) ?

Ques:- How do you consider yourself suitable for this position?
Ques:- Tell me about Indo china relation ?
Ques:- Number Series 3,18,4,24,5,30,?

6,36

Ques:- There are two candles of equal lengths and of different thickness. The thicker one lasts of six hours. The thinner 2 hours less than the thicker one. Ramesh lights the two candles at the same time. When he went to bed he saw the thicker one is twice the length of the thinner one. How long ago did Ramesh light the two candles .

let x be lenghth of candles.

thicker one—- in 1 hr 1/6th will go.
thinner one— in 1 hr 1/4th will go.

let he lit for n hrs.

so in n hrs thicker one goes n/6.
and thinner one goes n/4.

so remainini length are x-n/6 and x-n/4.so x-n/6=2(x-n/4)
implie n=3x. if x=1 n=3hrs.

Ques:- 45 men working 8 hours per day dig 30 m deep. How many extra men should be put to dig to a depth of 50 m working 6 hours per day?

[(45 men*8hours)/30 meters]=12 (working rate)
[(x men*5 hours)/50 meters]=12 (working rate is same)
then x=100

Ques:- There is a die with 10 faces. It is not known that fair or not. 2 captains want to toss die for batting selection. What is the possible solution among the following?
A. a) If no. is odd it is head, if no. is even it is tail
B. b) vice versa...
Ques:- Wat will u do if not selected?????
Ques:- If Log2 x – 5 Log x + 6 = 0, then what would the value / values of x be?
Ques:- If A lends Rs.3500 to B at 10% per annum and B lends the same sum to C at 11.5% per annum then the gain of B in a period of 3 years is?

3500*10/100

3500*11.5/100 = 402.5 per year
402.5×3 = R1207.5

Ques:- A jogger running at 9 km/hr along side a railway track is 240 m ahead of the engine of a 120 m long train running at 45 km/hr in the same direction. In how much time will the train pass the jogger?

– While the train is moving, the jogger will also be running in the same direction.
– for the head(engine) of the train to get to the current position of the jogger 240m away, it will take:
45km/hr => 12.5m/s => 240/12.5 = 19.2 seconds.

– But in the same period of time, the jogger will still be running and will have moved to a new location by: 9km/hr => 2.5m/s => 2.5 * 19.2 = 48m

To get to the new location at the speed of 12.5m/s will take the train:
48/12.5 = 3.84sec

In this additional time, the jogger will move forward by:
3.84 * 2.5 = 9.6m

at a speed of 12.5m/s, it will take the train less than a second to cover the additional 9.6m

If we add the distance the jogger will cover in 1 second to 9.6, it is still less than what the train can cover per second. let us see (9.6 + 2.5 = 12.1)

Therefore, the head of the train will pass the runner at approximately: 19.2 + 3.84 + 1 => 24.04 seconds.

For the train to completely pass the runner, it will need its whole length of 120m to be in front of the runner.

This will take an additional (9.6 + 2) seconds.

Therefore for the length of the train to be ahead of the runner it will take approx. 35.65 (24.04 + 9.6 + 2) seconds

Ques:- In the Tour de France, what is the position of a rider, after he passes the second placed rider?

Second

Ques:- A number exceeds by 25 from its 3/8 part. Then What is the number ?

40

Ques:- What’s the biggest risk you’ve ever taken?
Ques:- How committed do you think you will be to this position?
Ques:- Eight persons – P, Q, R, S, T, U, V and W are sitting around a circular table. S is to the immediate right of W. V is not next to either R or T. W is to the immediate right of T, who is sitting opposite to R. U and W are sitting opposite to each other. Who is sitting opposite to S?