**Ques:- Did u use check points during ur work experience ?**

**Ques:- A man purchased 15 pens, 12 books, 10 pencils and 5 erasers. The cost of each pen is Rs.36, each book is Rs.45, each pencil is Rs.8, and the cost of each eraser is Rs.40 less than the combined costs of pen and pencil. Find the total amount spent?**

**Ques:- A vessel of capacity 90 litres is fully filled with pure milk. Nine litres of milk is removed from the vessel and replaced with water. Nine litres of the solution thus formed is removed and replaced with water. Find the quantity of pure milk in the final milk solution?**

**Ques:- What is the optimal size of a project team, above which additional members do not contribute productivity equivalent to the percentage increase in the staff size?**

**Recent Answer**: :

For optimal size of a project team..

the % increase in staff size should be “Zero”

reason:

additional member directly proportional to increase in

staff size..

**Ques:- Pointing to Meena, Swarup says, “She is the doughter of my grandfather’s only child”. How is Meena related to Swarup?**

**Recent Answer**: :

sister

**Ques:- How do u maintain a mobile store with ur team members**

**Ques:- If you could remove any of the 50 states, which state would it be and why?**

**Ques:- Given a triangle ABC, how would you use only a compass and straight edge to find a point P such that triangles ABP, ACP and BCP have equal perimeters? (Assume that ABC is constructed so that a solution does exist.)**

**Recent Answer**: :

The answer probably lies in finding the in-centre of the

traingle. Bisect all the angles of the triangles and the

point where these angle bisectors meet gives u the point P

**Ques:- In a certain code, TRIPPLE is written as SQHOOKD. How is DISPOSE written in that code?**

**Recent Answer**: :

Ans alphabet = Q alphabet – 1

CHRONRD

**Ques:- In a Park, N persons stand on the circumference of a circle at distinct points. Each possible pair of persons, not standing next to each other, sings a two-minute song ? one pair immediately after the other. If the total time taken for singing is 28 minutes, what is N?**

**Recent Answer**: :

Total number of pairs is NC2^{N}C_2NC2. Number of pairs standing next to each other = N. Therefore, number of pairs in question = NC2^{N}C_2NC2 – N = 28/2 = 14. If N = 7,

7C2 – 7 = 21 – 7 = 14….

N =7

**Ques:- In a class , except 18 all are above 50 years. 15 are below 50 years of age. how many people are there**

**Recent Answer**: :

33

**Ques:- Find the average of the series : 312, 162, 132, 142 and 122?**

**Recent Answer**: :

Sum of all numbers in series= 870 (I.e 312+162+132+142+122)

Average=sum of numbers/count of numbers

Average= 870/5

= 174

**Ques:- A certain sum becomes four times itself at simple interest in eight years. In how many years does it become ten times itself?**

**Ques:- Consider a function which, for a given whole number n, returns the number of ones required when writing out all numbers between 0 and n. For example, f(13)=6. Notice that f(1)=1. What is the next largest n such that f(n)=n?**

**Recent Answer**: :

#1: N = 1, f(N) = 1

#2: N = 199981, f(N) = 199981

#3: N = 199982, f(N) = 199982

#4: N = 199983, f(N) = 199983

#5: N = 199984, f(N) = 199984

#6: N = 199985, f(N) = 199985

#7: N = 199986, f(N) = 199986

#8: N = 199987, f(N) = 199987

#9: N = 199988, f(N) = 199988

#10: N = 199989, f(N) = 199989

#11: N = 199990, f(N) = 199990

#12: N = 200000, f(N) = 200000

#13: N = 200001, f(N) = 200001

#14: N = 1599981, f(N) = 1599981

#15: N = 1599982, f(N) = 1599982

**Ques:- In one year, the population, of a village increased by 10% and in the next year, it decreased by 10%. If at the end of 2nd year, the population was 7920, what was it in the beginning?**

**Recent Answer**: :

(N * 1.1) * 0.9 = 7920

N=8000

**Ques:- Do you have or know someone with pain?**

**Ques:- What is your achivment?**

**Ques:- Find out the wrong number in a given series.**

124, 133, 142, 152, 160

124, 133, 142, 152, 160

**Recent Answer**: :

2 minuts the speed ofthe train

**Ques:- What should we expect from you. Should we choose to hire you for the post ?**

**Recent Answer**: :

Question

**Ques:- HOW MUCH YOU HAVE EXPERIENCE?**

**Ques:- In 1000 wine bottles stack 10 are poisoned given 10 rats what is the minimum number of tries to find the poisoned one. Rat dies once it licks the poisoned wine.**

**Recent Answer**: :

Answer: 10

Reason:

The best case happens ONLY when each rat dies just as they

taste the FIRST bottle given to them (you can imagine it a

miracle 😀 )

In this case, the very first 10 attempts reveal the

poisonous bottles. So the answer is 10.

**Ques:- P, Q and R completed a piece of work, P worked for 6 days, Q for 9 days and R for 4 days. Their daily wages were in the ratio of 3:4:5. Find the daily wages of R, if their total earning was Rs.1480?**

**Ques:- The price of rice is reduced by 2%. How many kilograms of rice can now be bought for the money which was sufficient to buy 49 kg of rice earlier?**

**Recent Answer**: :

c

**Ques:- You spend 21 dollars on vegetables at the store. You buy carrots, onions and celery. The celery cost half the cost of the onions. The onions cost have the cost of the carrots. How much did the onions cost?**

**Recent Answer**: :

Actually

carrots=> $12

celery => $3

**Ques:- If VICTORY is coded as YLFWRUB, how can SUCCESS be coded ?**

**Recent Answer**: :

The answer for this question is very simple: it is called Ceaser Cipher.

It consists of replacing a character by another located in (current character position + (key-1)), where key = how many positions you want to skip.

For Example: VICTORY -> YLFWRUB with the key = 3.

Then SUCCESS -> QXFFHQQ

Note: it should work like a circle(Z+1 = A).

**Ques:- A/B = 3/5 15A = ?**

**Recent Answer**: :

5A=3B,

*3 SO,

15A=9B

**Ques:- Gold is 19 times as heavy as water and copper is 9 times. In what ratio should these metals be mixed so that the mixture may be 15 times as heavy as water?**

**Recent Answer**: :

b

**Ques:- Why are you joining us?**

**Ques:- Given a dart board of radius `r’, and if a dart is thrown on the board which always falls inside assuming uniform distribution, find the expected distance from the center for the point where the dart lands.**

**Ques:- Would you lie for the company?**

Recent Answer: Added by Admin On 2022-09-29 18:50:44:Solution:

As given, we have,

The cost of one pen = 36 Rs.

So, the cost of 15 pens = 36 × 15 = 540 Rs.

The cost of one book = 45 Rs.

So, the cost of 12 books = 45 × 12 = 540 Rs.

The cost of one pencil = 8 Rs.

So, the cost of 10 pencils = 8 × 10 = 80 Rs.

Now,

the cost of each eraser is 40 Rs. less than the combined costs of pen and pencil.

So,

Combined costs of pen and pencil = 36 + 8 = 44 Rs.

Cost of one eraser = 44 – 40 = 4 Rs.

So, the cost of 5 erasers = 4 × 5 = 20 Rs.

Hence,

The total amount spent is

Hence, the total amount spent is 1180 Rs.