# Coast mountain bus company Interview Questions, Process, and Tips

Ques:- Can u stay awake in the night?
Ques:- Animesh and Anand together got a profit of Rs. 9,600 and they distributed between themselves in the ratio of 5 : 7. What is the share of Animesh?

share= 5:7
i.e.,
=9600*5/12
= 4000

Ques:- Relative experience to the role offered
Ques:- The ratio between the present ages of A and B is 5:7 respectively. If the difference between B’s present age and A’s age after 6 years is 2. What is the total of A’s and B’s present ages?
Ques:- A person has 60 pens. He sells some of these at a profit of 12% and the rest at 8% loss. On the whole, he gets a profit of 11%. How many pens were sold at 12% profit and how many at 8% loss?
A. 54
B. 57
C. 58
D. 60

57 and 3
12 x 57 = 684
-8 x 3 = -24
684 – 24 = 660
660/ 60 = 11

Ques:- Can you give me examples of experience on the job that you felt were satisfying?
Ques:- Are you sure you can join?

NO but i hope to you hire me

Ques:- There were 50 players playing a game among themselves. Each player is out of the game when loses 3 matches. What is the number of matches should be played in order to get the winner?
Ques:- If there is a fixed deadline given by manager, walk through the steps you would take.
Ques:- The average of first ten prime numbers which are odd is?

The first 10 odd prime numbers are 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29 and 31.

Sum of the odd prime numbers = (3+5+7+11+13+17+19+23+29+31)

= 158

Number of odd prime numbers = 10

We know, Average = (sum of the 10 odd prime numbers ÷ Number of odd

prime numbers)

Average =

= 15.8

∴ The Average of first 10 prime numbers which are odd is 15.8

Ques:- There is a 50m long army platoon marching ahead. The last person in the platoon wants to give a letter to the first person leading the platoon. So while the platoon is marching he runs ahead, reaches the first person and hands over the letter to him and without stopping he runs and comes back to his original position. In the mean time the whole platoon has moved ahead by 50m. The question is how much distance did the last person cover in that time. Assuming that he ran the whole distance with uniform speed.

The last person covered 120.71 meters.
It is given that the platoon and the last person moved with
uniform speed. Also, they both moved for the identical
amount of time. Hence, the ratio of the distance they
covered – while person moving forward and backword – are
equal.
Let’s assume that when the last person reached the first
person, the platoon moved X meters forward.
Thus, while moving forward the last person moved (50+X)
meters whereas the platoon moved X meters.
Similarly, while moving back the last person moved [50-(50-
X)] X meters whereas the platoon moved (50-X) meters.
Now, as the ratios are equal,
(50+X)/X = X/(50-X)
(50+X)*(50-X) = X*X
Solving, X=35.355 meters
Thus, total distance covered by the last person
= (50+X) + X
= 2*X + 50
= 2*(35.355) + 50
= 120.71 meters
Note that at first glance, one might think that the total
distance covered by the last person is 100 meters, as he
ran the total lenght of the platoon (50 meters) twice.
TRUE, but that’s the relative distance covered by the last
person i.e. assuming that the platoon is stationary.

Ques:- Physical fitness
Ques:- Why you have low percentage in your first year, while good marks in other years??
Ques:- Tell me about a time when you overcame a challenge?
Ques:- What are your achievements in life?
Ques:- A train 125 m long passes a man, running at 5 km/hr in the same direction in which the train is going, in 10 sec. The speed of the train is?
Ques:- A hare and a tortoise have a race along a circle of 100 yards diameter. The tortoise goes in one directionand the hare in the other. The hare starts after the tortoise has covered 1/5 of its distance and that too leisurely.The hare and tortoise meet when the hare has covered only 1/8 of the distance. By what factor should the hareincrease its speed so as to tie the race?

1/4, 1/8
4*8=32
32-4=28
28-8=20
28*20/(4^2)=35.00

Ques:- What should be the least number to be added to the 51234 number to make it divisible by 9?

3

Ques:- Which least number must be added to 1056 so that the sum is completely divisible by 23 ?
Ques:- Why u want to join?
Ques:- Motorboat A leaves shore P as B leaves Q; they move across the lake at a constant speed. They meet first time 600 yards from P. Each returns from the opposite shore without halting, and they meet 200 yards from. How long is the lake?

800 yards

Ques:- Who removes the Judges of Supreme Court and High Court?
Ques:- A power unit is there by the bank of the river of 750 mtrs wide. A cable is made from power unit to power plant opposite to tht of the river and 1500 mtrs away from the power unit. the cost of cable above water and below water is Rs12 and Rs 15. Find the total cost for cable laying ?

if rs 12 and rs 15 per meter then 750*12+750*15

Ques:- My mother’s sister’s son’s father’s mother-in-law is related to me as

maternal grand mother

Ques:- Family, be thorough with ur resume
Ques:- I don’t know
Ques:- Can you change your location?