# Ascent Health & Wellness Solutions Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Ascent Health & Wellness Solutions Aptitude Test Questions, Ascent Health & Wellness Solutions Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Ascent Health & Wellness Solutions Job. Some people added Ascent Health & Wellness Solutions interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Ascent Health & Wellness Solutions Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Ascent Health & Wellness Solutions interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Ascent Health & Wellness Solutions.

Ques:- A train travelling at a speed of 90 km/hr, crosses a pole in 10 seconds. The length of the train is
A. 100 m
B. 150 m
C. 250 m
D. 900 m

Train speed 90 km /h
1st we have to change in m/s. then 90*5/18=25m/s
Then d=speed*time
=25*10=250m train length

Ques:- 1,2,3,5,?,10,15,30

these r all factors of 30
1*30=30
2*15=30
3*10=30
5*6=30
like that

Ques:- Some of the friends decided to go on a picnic they decided to go on a bike if the biker decided to take one pillion with him then there is no means of travel for the people as equal to the no of bike + 1. if they decided to go on two trip three bike r left unused in the second trip find the no of person having bike?

If there are n bikes then the no. of people are 2n+1. n are dropped in firs trip, in second trip 3 bikes are unused, so 2n-3 + n covers 2n+1 people. i.e. n + 2n – 3 = 2n +1
n = 4
No. of people = 9

Ques:- 6*12*15 is the volume of some material. How many cubes of edge 3 can be inserted into it?

ans: 40
6/3*12/3*15/3=40

Ques:- What is the time required to punch 1500 cards of 50 column each at the rate of 10,000 punches per hour?

7 Hr 30 Min

I can join your company with in one month that is my notice period time

Your donation keeps our website running smoothly and accessible to all. Support us today to ensure we continue to provide valuable information and resources.

Ques:- A certain street has 1000 buildings. A sign-maker is contracted to number the houses from 1 to 1000. How many zeroes will he need?

192 zeros in 1 to 1000

Ques:- How do you manage your own time and objectives?
Ques:- Why there are so many job changes in your career
Ques:- HOW MANY MEMBER IN YOUR HOUSE
Ques:- Being a computer science student y do u prefer this domain.
Ques:- What is the advantage of the team work?
Ques:- Who invented Blue Jeans?
A. Tid Wrangler
B. Levi Strauss
C. Pecuno Armedia

option D

Ques:- Why do your percentage from 1st semester decreases till your 5th semester?
Ques:- Maintenance of hardware
Ques:- Security force experience
Ques:- A train crosses a platform of 150 m in 15 sec, same train crosses another platform of length 250 m in 20 sec. then what is the length of the train?

length of train = 150 m

Ques:- Two men and three women working 7 hours a day finish a work in 5 days. Four men and four women working 3 hours a day complete the work in 7 days. The number of days in which only 7 men working 4 hours a day will finish the work is?