# Amnet systems Interview Questions Answers, HR Interview Questions, Amnet systems Aptitude Test Questions, Amnet systems Campus Placements Exam Questions

Find best Interview questions and answer for Amnet systems Job. Some people added Amnet systems interview Questions in our Website. Check now and Prepare for your job interview. Interview questions are useful to attend job interviews and get shortlisted for job position. Find best Amnet systems Interview Questions and Answers for Freshers and experienced. These questions can surely help in preparing for Amnet systems interview or job.

All of the questions listed below were collected by students recently placed at Amnet systems.

Ques:- What is RAS

Remote Access Service

Ques:- In town of 500 people, 285 read Hindu and 212 read Indian express and 127read Times of India 20 read hindu and times of India and 29 read hindu and Indian express and 35 read times of India and Indian express. 50 read no news paper. Then how many read all the three paper?

500 = Total+50
Total(450) = only one paper(p) + 29+20+35 + all three (g)
285+212+127 = p + 2( 29+20+35 )+ 3g
solve above .. to get g = 45 …
( small corrctn .. i think .. questn shud be 20 read ONLY
hindu and
times of India and 29 read ONLY hindu and Indian express
and 35
read ONLY times of India and Indian express)

Ques:- What is the largest prime number stored in 8 bit memory?

251

Ques:- Real? ? the fruit juice is a product of :
A. Nestle
B. Dabur
C. Kissan
D. None of these
Ques:- What you know about our company
Ques:- Tell me about a time you were able to successfully dealwith another personeven when that individual may not have personally liked you(or vice versa).
Ques:- What is your greatest achievement till date?

My greatest achievement is to avoid Giving up since it made me who l am today and l am able to walk fearless towards achieving my goals.

Ques:- To 15 lts of water containing 20% alcohol, we add 5 lts of pure water. What is % alcohol.

saying 20%alcohol in 15 litre solution.

It means (20/100)*15=3 litres

Now 5 litre of water is added not alcohol.

So it means only the volume of solution is increases by 5 not alcohol.

It means 15+5=20

Now % of alcohol is

(3/20)*100=15%.

Ques:- Give me an example of a time when you tried to accomplish something and failed.
Ques:- Do you always double-check your work?
Ques:- A car travels a certain distance taking 7 hrs in forward journey, during the return journey increased speed 12km/hr takes the times 5 hrs.What is the distance travelled
A. 210 kms
B. 30 kms
C. 20 kms
D. none of these

Let d = 7r. And use distance is = rate × time
7r= ( r+12) 5
7r= 5r + 60
Subtract 5r from both sides
2r = 60
Divide out 2
Rate = 30 km/h
Original question 30 km/h × 7 = 210
30 +12 = 42× 5 = 210

Ques:- Educational Qualifications,work experience,Achievements done with pat companies worked with.
Ques:- Draw close loopon propane refrigeration system
Ques:- A person is staying in the 25th floor of a 30 storied building. While going to the office, he uses the lift upto zeroth floor. But while returning back from office, the person is using the lift upto 18th floor and use the staircase to reach his home. Can you explain a probable reason?

Because he is very short for his height he can press upto 18th floor button only

Ques:- If 12 men shakes hand from each other then what will be the total no. of hand shakes exchanged.?
Ques:- There are 5 burglars and once went to a bakery to rob it obviously The first guy ate 1/2 of the total bread and 1/2 of the bread. The second guy ate 1/2 of the remaining and 1/2 of the bread. The third guy ,fourth guy and fifth guy did the same. After fifth guy there is no bread left out. How many bread are there?

(1/2 + 1/2) = 1
2(1 + 1/2) = 3
2(3 + 1/2) = 7
2(7 + 1/2) = 15
2(15 + 1/2) = 31

Ques:- A mixture of 150 liters of wine and water contains 20% water. How much more water should be added so that water becomes 25% of the new mixture?
Ques:- What is the missing number in the series. 1, 4, 27, 256, ?, 46656

1^1,2^2,3^3,4:^4,5^5,6^6
1,4,27,256,3125,46656

Ques:- The incomes of two persons A and B are in the ratio 3:4. If each saves Rs.100 per month, the ratio of their expenditures is 1:2 . Find their incomes?

50 each
3x -y = 100
4x-2y = 100

Ques:- A jogger running at 9 km/hr along side a railway track is 240 m ahead of the engine of a 120 m long train running at 45 km/hr in the same direction. In how much time will the train pass the jogger?

– While the train is moving, the jogger will also be running in the same direction.
– for the head(engine) of the train to get to the current position of the jogger 240m away, it will take:
45km/hr => 12.5m/s => 240/12.5 = 19.2 seconds.

– But in the same period of time, the jogger will still be running and will have moved to a new location by: 9km/hr => 2.5m/s => 2.5 * 19.2 = 48m

To get to the new location at the speed of 12.5m/s will take the train:
48/12.5 = 3.84sec

In this additional time, the jogger will move forward by:
3.84 * 2.5 = 9.6m

at a speed of 12.5m/s, it will take the train less than a second to cover the additional 9.6m

If we add the distance the jogger will cover in 1 second to 9.6, it is still less than what the train can cover per second. let us see (9.6 + 2.5 = 12.1)

Therefore, the head of the train will pass the runner at approximately: 19.2 + 3.84 + 1 => 24.04 seconds.

For the train to completely pass the runner, it will need its whole length of 120m to be in front of the runner.

This will take an additional (9.6 + 2) seconds.

Therefore for the length of the train to be ahead of the runner it will take approx. 35.65 (24.04 + 9.6 + 2) seconds

Scroll to top